- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Huyunu suyunu bilmeden arastirmadan ailesini gormeden nasil karar veriyorlar anlamadim. Sonrada ilk tartismada hersey basa kalkiliyor bohcadakileri dokuyorsun. Evladi olunca ne dicek cocoguna babani nettenmi buldum dicek. Ortalik kotu artikkkkkBenim bi arkadasim netten biriyle tanisti.Cocuk kibrista askerdi.Birbirlerini uc ay gormediler.Gormeden cikmaya basladilar.Evlilik karari falan almislar.Cocuk kizin yanina geldi.İki gun oldu geleli.Bir hafta sonra aileler taniscak.Cocuk samimimi acaba kafamiz karisti bizim
Herkes arkadas ortaminda tanistilardiye bilecekHuyunu suyunu bilmeden arastirmadan ailesini gormeden nasil karar veriyorlar anlamadim. Sonrada ilk tartismada hersey basa kalkiliyor bohcadakileri dokuyorsun. Evladi olunca ne dicek cocoguna babani nettenmi buldum dicek. Ortalik kotu artikkkkk
Kiz cok istiyo evliligi ve cocugu baya begendi.asik oldu cocuga resmenPeki senin arkadaşın samimi mi?!
Cocuk iyiye benziyo da.gozu acik biri baya belli amarisk alıyor. fifti fifti... artık kısmetine ne çıkarsa.
oabilir neden olmasın ama tanıma süresini uzun tutsunlar evlilik sevgililik değil, sonra olan çocuklara oluyorBenim bi arkadasim netten biriyle tanisti.Cocuk kibrista askerdi.Birbirlerini uc ay gormediler.Gormeden cikmaya basladilar.Evlilik karari falan almislar.Cocuk kizin yanina geldi.İki gun oldu geleli.Bir hafta sonra aileler taniscak.Cocuk samimimi acaba kafamiz karisti bizim
Kizin ailesi netten tanistigini bilmiuo kiArkadaşınıza ailesiyle ilgili memleket adres bilgilerini versin. Bir de kendisinin kardeşlerinin ailesinini isimlerini filan. Oradaki insanlarla kızın ailesi bağlantı kurmaya çalışsın. Çevreye sorsunlar nasıl insanlar olduklarını. Çevre doğru bilgi verir.
Kizin ailesi netten tanistigini bilmiuo ki
Cocuk iyiye benziyo da.gozu acik biri baya belli ama
Aileler aynı şehirde yaşıyormuş adını-soyadını öğrensin tabi aileninde oturduğu semti vs gidip soruşturabilir.Cocuk iyiye benziyo da.gozu acik biri baya belli ama
Aynen soruşturulması gerek konu komşu hatta o mahallede bulunan esnaflar.netten tanıştığını söylemek zorunda değil zaten. çocuğun ailesi teklif edecek onu. buyrun bizim ailemiz budur araştırın soruşturun diye.
Kiz 25.cocuk 28falan.cocuk iyiye benzio ama
Ayni semtte oturuyolarAileler aynı şehirde yaşıyormuş adını-soyadını öğrensin tabi aileninde oturduğu semti vs gidip soruşturabilir.
Bende pek bakmiyorum.onunla konusan baskasinada msj atar sounctaBenim çevremde bu şekilde evlenmiş iki kişi var.
Bende başta olmaz etmez saçmalık kandırmaca diye bakmıştım açıkcası.
Ama şuan her ikisininde çocukları, mutlu bir yuvaları var.
İstisna mıdır bilemem ama hala netten tanışıp evlenmeye sıcak bakmıyorum.
İkiside maddi manevi hazir hissediyo evlilogeaceleleri ne? az da berbaer vakit geçirip sonra evlenseler.
İkiside maddi manevi hazir hissediyo evliloge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?