- 30 Mayıs 2016
- 285
- 242
- 103
- 26
- Konu Sahibi Portakalli ordek
saçmalık saçmalık saçmalık!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrilmiycagini dusunuyo.Biz cocukla tanistik.Benim erkek arkadasim falan.Cocuk hakkimizda biseyler dedi buna eminim.Gerci cocugu iki gundee bakmasın, siz de muatap olmazsınız olur biter. Hem ondan ayrıldığında sizden teselli bulacak bunu bilmiyor sanırım![]()
Kac yildir taniyorum ben kizi.Zoruma gidiyo.Bak cocuk buraya geldiginden beri arayip sormuyo.Cocuk gitcek ama aylarca gelmiycek.O zaman bakalim napicakBunu kimse bilemez. Ne ilişkiler bitiyor görüyoruz, duyuyoruz ölürüm, biterim, yaşayamam sensiz diyen .
Görüşmeyin olsun bitsin, hiç kafama takamam açıkçası. Bir arkadaşım var buna benzer davrandı hiç umrumda olmaz benim ve olmadı da. Arayanı ararım, soranı sorarım.
Ya tamam da cocuk geldiginden beri degistiUsta senin baska derdin yok mu ya.
Birak su arkadasini. Sikilmiyor musun sen.
Allah bilir su icmeye bile beraber gidersiniz. Cocuk degil ya
Biraz izin ver de oğlanı tanısın Seninle mi uğraşcakYa tamam da cocuk geldiginden beri degisti
Gercek arkadasimda.Surekli whatsapa falan giriyo bana yazmiyo.Eskiden biri hayatinda olsa hemen anlatirdi.Şimdi hic anlatmiyo bile .Cumartesi aileler tanişcak ama bakalim anlatcak mi banaBiraz izin ver de oğlanı tanısın Seninle mi uğraşcak
Sen gerçek arkadaşıysan zaten şuanki heyecanını anlayıp takılmaman lazımdı
Bu asker çocuk kaç yaşında.Benim bi arkadasim netten biriyle tanisti.Cocuk kibrista askerdi.Birbirlerini uc ay gormediler.Gormeden cikmaya basladilar.Evlilik karari falan almislar.Cocuk kizin yanina geldi.İki gun oldu geleli.Bir hafta sonra aileler taniscak.Cocuk samimimi acaba kafamiz karisti bizim
28yasimdaBu asker çocuk kaç yaşında.
İyi bi tanısınlar bakalım birbirlerini.Kısmet.28yasimda
Evet kismet bakalimİyi bi tanısınlar bakalım birbirlerini.Kısmet.
Sacmalik olan ne?saçmalık saçmalık saçmalık!!!
daha iki üç kez gördüğü insanla evlenmeyi düşünen kızın varlığı saçmalık. AL SANA SAÇMALIKSacmalik olan ne?
Cocuk geldiginden beri hic msj falan atmiyo bana.Bugun aileleri taniscakti.Cocuk gitsin arar artik beni.Gelde bunu ona anlatdaha iki üç kez gördüğü insanla evlenmeyi düşünen kızın varlığı saçmalık. AL SANA SAÇMALIK