• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Netten evlilik?

Ayrilmiy
ee bakmasın, siz de muatap olmazsınız olur biter. Hem ondan ayrıldığında sizden teselli bulacak bunu bilmiyor sanırım :işsiz:
Ayrilmiycagini dusunuyo.Biz cocukla tanistik.Benim erkek arkadasim falan.Cocuk hakkimizda biseyler dedi buna eminim.Gerci cocugu iki gund
Bunu kimse bilemez. Ne ilişkiler bitiyor görüyoruz, duyuyoruz ölürüm, biterim, yaşayamam sensiz diyen .
Görüşmeyin olsun bitsin, hiç kafama takamam açıkçası. Bir arkadaşım var buna benzer davrandı hiç umrumda olmaz benim ve olmadı da. Arayanı ararım, soranı sorarım.
Kac yildir taniyorum ben kizi.Zoruma gidiyo.Bak cocuk buraya geldiginden beri arayip sormuyo.Cocuk gitcek ama aylarca gelmiycek.O zaman bakalim napicak

Şimdi ona sitem etsem bana dicekki sen beni kiskaniyosun dicek.Allah buyuk ama Deu gercek arkadas degilmoa

Gercek arkad
Biraz izin ver de oğlanı tanısın Seninle mi uğraşcak
Sen gerçek arkadaşıysan zaten şuanki heyecanını anlayıp takılmaman lazımdı
Gercek arkadasimda.Surekli whatsapa falan giriyo bana yazmiyo.Eskiden biri hayatinda olsa hemen anlatirdi.Şimdi hic anlatmiyo bile .Cumartesi aileler tanişcak ama bakalim anlatcak mi bana

Benim bi arkadasim netten biriyle tanisti.Cocuk kibrista askerdi.Birbirlerini uc ay gormediler.Gormeden cikmaya basladilar.Evlilik karari falan almislar.Cocuk kizin yanina geldi.İki gun oldu geleli.Bir hafta sonra aileler taniscak.Cocuk samimimi acaba kafamiz karisti bizim
Bu asker çocuk kaç yaşında.

Bir hafta oldu bugun.Ne aradi ne msj atti.Uc gun önce cok kisa konustuk ondada ben yazdim.Dun aileler taniscakti.Normalde insan yakin arkadasina anlatir nasil gectigini.Anlatmayi birak msj bile atmiyo şoktayim

Bizde netten tanistik esimle ama birincisi oyle feysbukmus arkadas bulma sitesiymis felan degildi, reelde de bir cok organizasyon yapilan, sık sık partileri toplantilari yapilan, hatta sanalda turlar duzenleyip toplanip reelde geziler yaptigimiz bir site vardi, o sitede tanismistik once forumlarda, sonra 5 yil sevgilik donemimiz oldu, sonrasinda evlendik. Annemler hala bilmez internette tanistigimizi:)

İnternette nasil tanistiklari da onemli bence, biz daha tanisali 20 gun olmustu evleniriz biz diyebilmistik birbirimize, ama okuldu askerlikti felan beklerken 5 yil gecti. İkisi de samimi midir gercekten onu iyi analiz etmek lazim

benım de bır arkadasım vardı o da oyle tanıstı sonra askerını bekledı gezdı tozdu yılda bır ıkı tatıle gıttı ettı yıllarca cıktı sonra evlendı. bellısız bu ısler.

Back
X