- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
nerde hareket orda bereket. samimi olmasa neden evlensin.Benim bi arkadasim netten biriyle tanisti.Cocuk kibrista askerdi.Birbirlerini uc ay gormediler.Gormeden cikmaya basladilar.Evlilik karari falan almislar.Cocuk kizin yanina geldi.İki gun oldu geleli.Bir hafta sonra aileler taniscak.Cocuk samimimi acaba kafamiz karisti bizim
İkiside maddi manevi hazir hissediyo evliloge
:)O arkadaş sen olmayasın
aynı mahallede yani araştırılması daha kolay işte.Ayni semtte oturuyolar
Ayni semtte oturuyolar
ee bakmasın, siz de muatap olmazsınız olur biter. Hem ondan ayrıldığında sizden teselli bulacak bunu bilmiyor sanırımArkadasim cocuk geldiginden beri cok degisti.Normalde hergun arar sorardi beni simdi yok.Boyle bi havalarda triplerde falan.Evlenince yuzume bakmiycak eminim
Ayrilmiycagini dusunuyo.Biz cocukla tanistik.Benim erkek arkadasim falan.Cocuk hakkimizda biseyler dedi buna eminim.Gerci cocugu iki gundur taniyo beni yillardiree bakmasın, siz de muatap olmazsınız olur biter. Hem ondan ayrıldığında sizden teselli bulacak bunu bilmiyor sanırım
Bunu kimse bilemez. Ne ilişkiler bitiyor görüyoruz, duyuyoruz ölürüm, biterim, yaşayamam sensiz diyen .Ayrilmiy
Ayrilmiycagini dusunuyo.Biz cocukla tanistik.Benim erkek arkadasim falan.Cocuk hakkimizda biseyler dedi buna eminim.Gerci cocugu iki gundur taniyo beni yillardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?