• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Netten evlilik?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Benim bi arkadasim netten biriyle tanisti.Cocuk kibrista askerdi.Birbirlerini uc ay gormediler.Gormeden cikmaya basladilar.Evlilik karari falan almislar.Cocuk kizin yanina geldi.İki gun oldu geleli.Bir hafta sonra aileler taniscak.Cocuk samimimi acaba kafamiz karisti bizim

İnşaatta çalışan bir işçi asagidan gecen kızla bakistiktan sonra benimle evlenir misin diye bağırmış, kız da evet diye cevaplamışlar şaka gibi ama gerçekten evlenip cocuklari olmuş bu çiftin annem anlattı. O olduysa bu da olur ama devir farklı nesil farklı. İnsan aylar yıllarca tanıdığına güvenemezken buna nasıl güvenir bilemem.

iyide arkadaşım 1 hafta sonra aileler tanışacakmış hangi konuda kandırdığını düşündüğünüzü anlamadım ki..
anlattığı gibi biri olmadığını mı düşünüyor arkadaşın.. tanışmasın o zaman aileler bu kadar kısa sürede.
Sadece tuhaf.Dun bulustular.Bu hafta sonu da aileler tanisiyo

cocugu ailesini maddi durumşlarını caktırmadan arastırın(sende konuya dahil olmak istiyorsun) belki iyi çıkar benim bi arkadasımda netten evlendi çocuk öğretmeniydi su an çok mutlular 8 yıl oldu
önyargılı olmamak lazım yinede arastırsınlar:KK69:

Benim bi arkadasim netten biriyle tanisti.Cocuk kibrista askerdi.Birbirlerini uc ay gormediler.Gormeden cikmaya basladilar.Evlilik karari falan almislar.Cocuk kizin yanina geldi.İki gun oldu geleli.Bir hafta sonra aileler taniscak.Cocuk samimimi acaba kafamiz karisti bizim
3 ay görmeden konuştuğu birini görmek için Kıbrıs'tan geldiğine göre,ailelerin tanışmasını istediğine göre ciddi olabilir.Telefonda konuşmuşlar zaten ,yüz yüze gelince de kızı da beğendi galiba.Ama iyice araştırılması lazım nasıl biri olduklarına dair.

cocugu ailesini maddi durumşlarını caktırmadan arastırın(sende konuya dahil olmak istiyorsun) belki iyi çıkar benim bi arkadasımda netten evlendi çocuk öğretmeniydi su an çok mutlular 8 yıl oldu
önyargılı olmamak lazım yinede arastırsınlar:KK69:
Kiz yakin arkadasim.yarin ccugu benimle tanistircaj

3 ay görmeden konuştuğu birini görmek için Kıbrıs'tan geldiğine göre,ailelerin tanışmasını istediğine göre ciddi olabilir.Telefonda konuşmuşlar zaten ,yüz yüze gelince de kızı da beğendi galiba.Ama iyice araştırılması lazım nasıl biri olduklarına dair.
Ailesinin yanina geldi cocuk .Kiz da zaten ayni sehirde.nasil arastircak.cocugun cevreden kimseyi tanimiyoki kiz

Back
X