• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Netten evlilik?

Benim bi arkadasim netten biriyle tanisti.Cocuk kibrista askerdi.Birbirlerini uc ay gormediler.Gormeden cikmaya basladilar.Evlilik karari falan almislar.Cocuk kizin yanina geldi.İki gun oldu geleli.Bir hafta sonra aileler taniscak.Cocuk samimimi acaba kafamiz karisti bizim
Huyunu suyunu bilmeden arastirmadan ailesini gormeden nasil karar veriyorlar anlamadim. Sonrada ilk tartismada hersey basa kalkiliyor bohcadakileri dokuyorsun. Evladi olunca ne dicek cocoguna babani nettenmi buldum dicek. Ortalik kotu artikkkkk

Huyunu suyunu bilmeden arastirmadan ailesini gormeden nasil karar veriyorlar anlamadim. Sonrada ilk tartismada hersey basa kalkiliyor bohcadakileri dokuyorsun. Evladi olunca ne dicek cocoguna babani nettenmi buldum dicek. Ortalik kotu artikkkkk
Herkes arkadas ortaminda tanistilardiye bilecek

Bende internette tanıştım. Sonra 7 sene aynı şehirde sevgililiğimiz oldu ve evlendik.
Artık netten tanışmak çok olağan ve normal oldu. Önemli olan nasıl tanışıldığı değil iyi bir tanıma evresi geçirmek güvenmek.
Hemen evlilik planları yapılmamalı birlikte zaman geçirilmeli.

Arkadaşınıza ailesiyle ilgili memleket adres bilgilerini versin. Bir de kendisinin kardeşlerinin ailesinini isimlerini filan. Oradaki insanlarla kızın ailesi bağlantı kurmaya çalışsın. Çevreye sorsunlar nasıl insanlar olduklarını. Çevre doğru bilgi verir.

Benim bi arkadasim netten biriyle tanisti.Cocuk kibrista askerdi.Birbirlerini uc ay gormediler.Gormeden cikmaya basladilar.Evlilik karari falan almislar.Cocuk kizin yanina geldi.İki gun oldu geleli.Bir hafta sonra aileler taniscak.Cocuk samimimi acaba kafamiz karisti bizim
oabilir neden olmasın ama tanıma süresini uzun tutsunlar evlilik sevgililik değil, sonra olan çocuklara oluyor

Arkadaşınıza ailesiyle ilgili memleket adres bilgilerini versin. Bir de kendisinin kardeşlerinin ailesinini isimlerini filan. Oradaki insanlarla kızın ailesi bağlantı kurmaya çalışsın. Çevreye sorsunlar nasıl insanlar olduklarını. Çevre doğru bilgi verir.
Kizin ailesi netten tanistigini bilmiuo ki

Kiz 25.cocuk 28falan.cocuk iyiye benzio ama

ya nasıl iyiye benzenir ki

16 yıldır birlikte olduğum adamın bile garip bir olay karşısında farklı tutumu var

yani uzak uzağa "ahh canım" ile olmaz ki bu işler

yaşanır birliktelik rutin günlük yaşamına, çevresine, tanıdığı yahut tanımadığı kişilere tavırlarına vs vs bakılır

Benim çevremde bu şekilde evlenmiş iki kişi var.
Bende başta olmaz etmez saçmalık kandırmaca diye bakmıştım açıkcası.
Ama şuan her ikisininde çocukları, mutlu bir yuvaları var.
İstisna mıdır bilemem ama hala netten tanışıp evlenmeye sıcak bakmıyorum.

Benim çevremde bu şekilde evlenmiş iki kişi var.
Bende başta olmaz etmez saçmalık kandırmaca diye bakmıştım açıkcası.
Ama şuan her ikisininde çocukları, mutlu bir yuvaları var.
İstisna mıdır bilemem ama hala netten tanışıp evlenmeye sıcak bakmıyorum.
Bende pek bakmiyorum.onunla konusan baskasinada msj atar souncta

İkiside maddi manevi hazir hissediyo evliloge

aynı semtte oturuyorlarsa her gün görüşsünler

yani iki aya evlenmesinler de yaza evlensinler

biraz tanısınlar

hani desen ki ülkenin diğer ucunda görüşemiyorlar vs yine anlarım da aynı semtte iseler

görüşsünler etraftan soruştursunlar ( o da nasıl oluyorsa)

aceleleri ne

her türlü evliliğe hazır olsalar da birbirleri ile evliliğe hazırlar mı acaba

Back
X