• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Netten evlilik?

Benim bi arkadasim netten biriyle tanisti.Cocuk kibrista askerdi.Birbirlerini uc ay gormediler.Gormeden cikmaya basladilar.Evlilik karari falan almislar.Cocuk kizin yanina geldi.İki gun oldu geleli.Bir hafta sonra aileler taniscak.Cocuk samimimi acaba kafamiz karisti bizim
nerde hareket orda bereket. samimi olmasa neden evlensin.

İkiside maddi manevi hazir hissediyo evliloge

e iyi evlensinler o zaman. durun bu nikah kıyılamaz diye kk olarak araya mı girelim. yani buradaki sorun neten tanışmış olmaları değil birbirlerini yeterince tanımamış olmaları. ama madem maddi manevi hazırlar evlensinler de görsünler.

ben de eşimle nette tanıştım ama ona rağmen şu durumu normal görmüyorum. çok hızlı bir ilişki çok hızlı bir tanışma. bence biraz dikkat etsinler. biz nette tanıştık meğer aynı yerde çalışıyormuşuz, üstelik aynı memleketliymişiz :D yani bunlara rağmen 1,5 yıl birbirimizi tanımakla geçirdik zamanımızı.
ha o zaman deli çağımızdaymışız. şimdi ikimiz de böyle birşeye cesaret edervmiydik bilemiyorum.

ne bu acele. iyice tanısın bence. hoş on yıl flörtte edilse aynı evin içine girince her şey farklı oluyor ama en azından katil hırsız dolandırıcı olmadığını anlasın en azından...

netde tanisiip evlenilir ben oyle yapotim :)
amaa aamsi var
sizin eniste adayini biz nasil bilces nasil biri

babam karakoldan temiz kagidina kadar herrseyoi sormustu valla :))))

Cocugun bakışları hosuma gitmedi,
Alik alık.
Kızıda begenmedim,meraklı gibi.
Nerden mi biliyorum,
Bulustuklarında hani onlara ne icersiniz diye soran garson var ya,işte o benim!:sopa::sopa:
Heyy Allah'ım!El deliye hasret,biz akıllıya:bicak:

Cocugu bugun gordum ben.5tane falan hatti varmis.aldatcak tipe benziyo.Sadece aileler taniscakmis.Yuzuk falan isteme haziran ayinda olcakmis

Degisik biri de sadik olcak birine benzemiyo.Yaza kadar belli olur hersey.Ben dedim madem aileler taniscak yuzuk takin dedim.Neymis uzaktan cocugun buyukleri gelmesi sartmis

Arkadasim cocuk geldiginden beri cok degisti.Normalde hergun arar sorardi beni simdi yok.Boyle bi havalarda triplerde falan.Evlenince yuzume bakmiycak eminim

Ayrilmiy
ee bakmasın, siz de muatap olmazsınız olur biter. Hem ondan ayrıldığında sizden teselli bulacak bunu bilmiyor sanırım :işsiz:
Ayrilmiycagini dusunuyo.Biz cocukla tanistik.Benim erkek arkadasim falan.Cocuk hakkimizda biseyler dedi buna eminim.Gerci cocugu iki gundur taniyo beni yillardir

Ayrilmiy

Ayrilmiycagini dusunuyo.Biz cocukla tanistik.Benim erkek arkadasim falan.Cocuk hakkimizda biseyler dedi buna eminim.Gerci cocugu iki gundur taniyo beni yillardir
Bunu kimse bilemez. Ne ilişkiler bitiyor görüyoruz, duyuyoruz ölürüm, biterim, yaşayamam sensiz diyen .
Görüşmeyin olsun bitsin, hiç kafama takamam açıkçası. Bir arkadaşım var buna benzer davrandı hiç umrumda olmaz benim ve olmadı da. Arayanı ararım, soranı sorarım.

Back
X