- 15 Eylül 2014
- 120
- 45
- 38
- 32
peki bir kafede tanıştığın birinden ne farkı var mesela? Neden tehlikeli?
Bunun bir formülü yok ki. İyi olur ya da olmaz denemez hiç bir zaman. O kişiye ve karşıdaki insana bağlı bir şey. Güven de çok önemli tabi. Bunun otobüste tanışmaktan ya da tatilde arkadaş olmaktan farkı güyok aslında. Sanala hapsolunmadığı sürece internet güzel bir tanışma ortamı.
Biz iyi örneklerdeniz. Eşimle internetten tanıştık. Ne arkadaşlık sitesi ne facebook twitter falan değildi ama. İkimizin de ilgi alanı olan bir forumdan. 2006 yılıydı ve benim birlikte olduğum başka biri vardı. Eşim de yeni bitirmişti ilişkisini. Arkadaş olduk önce. Ara ara buluşup görüştük ama arkadaştık. Sonra benim ilişkim bitti aradan zaman geçti bir baktık ki sevgiliyiz. Nasıl oldu anlamadık. Tanışmamızın üzerinden iki seneye yakın zaman geçmişti ilişkimiz başladığında. Emin adımlarla ilerledik hep. İyi ki de tanışmışız.
Ama bi arkadaşım çok yamuk bir adama denk geldi mesela. Evli olduğu çıktı ortaya, tecavüz etmeye kalktı falan. Allah korudu kızı.
Biz de aynen böyle... Belki aynı forumÇok evlenen olmuştu o ve kardeş forumdan çünkü
Ya öyle bişey ki arayıp da bulmuyorsun. Bakıyorsun adamla sohbetçok güzel, gayet kafa bir tip. İlgi alanları aynı, düşünce yapısı benzer falan ne olduğunu anlamadan randevulaşmış oluyorsun. Hiç tanımadığın bir insanla buluşmaktansa az da olsa tanıdığın bir insanla buluşmak daha mantıklı bence.bence değil, kafedeki adamın psikopat çıkması daha olası.
iraden varsa, internetten tanıdığın insanı gerçek hayatta sıfırlayabilip
o gün tanışmış gibi yeniden başlayabileceksen sorun yok, aylarca yazıştık, dedikleri doğrudur, yalan söylemiş olamaz kesinlikle kafası çooook ağrıyacak bir kafa.
internette birbirini bulup, mutlu olmuş çiftlere daha çok gıpta ediyorum ben, dar bölgede değil, uçsuz bucaksız bir yerden birbirlerini bulmuşlar.
Ya öyle bişey ki arayıp da bulmuyorsun. Bakıyorsun adamla sohbetçok güzel, gayet kafa bir tip. İlgi alanları aynı, düşünce yapısı benzer falan ne olduğunu anlamadan randevulaşmış oluyorsun. Hiç tanımadığın bir insanla buluşmaktansa az da olsa tanıdığın bir insanla buluşmak daha mantıklı bence.
Az biraz kafası çalışan bir insansan zaten adamın ne mal olduğu kurduğu cümleden bile belli olur. Kız tavlamaya mı gelmiş yoksa gerçekten belli şeyler hakkında seninle sohbet ediyor, tartışıyor ya da tanımaya mı çaşıyor anlarsın. Yani anlamamk için çok saf olmak ya da sevgili diye debeleniyor olmak lazım ki gözün bişey görmesin.
normalde o arkadasimi pek sevmem. suanda da bagim yok.İnternette tanistigi icinmi salakti? Yoksa genel anlamdami?
bi komsunuBu anlayış yüzünden "nasıl tanıştınız" sorusundan nefret eder oldum.
Nikahlı kocam ama hala "eeee,üüüüü" diye düşünerek cevap veriyorum.
hakli olabilirsiniz.Bu ise pek saygin olmiyabilir ama olanlara saygin olsa biraz daha güzel olur.
mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
Bizler de internete giren insanlarız .Yani normal insanlarız .O şekilde düşünmek lazım.mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
Eee sonra ne olduuNetten tanışmak demek, her an nette vakit geçiren, asalak insanlarla olmak demek değildir.
Ben geçen aylarda biriyle tanıştım, görüştüm ama beğenmedim adamı.
Bir holdingde yöneticiydi. Yüksek lisansını tamamlamış bir mühendisti.
Her şeyini gördüm. Biliyorum.
Ve onunla tanıştığım siteye sadece birkaç gün takılıp çıktım.
Net başında adam aramıyordum yani. Nette vakit de öldürmüyordum çünkü zaten çalışıyordum o süreçte.
Herkesi aynı kefeye koymayın.
Tesadüfler olabiliyor.
Kuzenim netten tanışıp evlendi şimdi evliliğininin 3. yılında mutlu ve bebek bekliyor ..mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
Kötü örnek sayılmaz bu pek. Seni kandırmamış, kendini biraz süslemiş. Sanal dünyadaki aslanın yerine pisicik gelivermiş. Senin de işine gelmemiş bitmiş. Onun da hayalleri yerle bir olmuş yazıııkk...kötü örneğim var1 ay konuştuk, tamamen farklı biri çıktı söylediklerinden, internetteki o özgüvenli insan daha ilk saniyede sıfırlandı gözümde, takmamaya çalıştım bir süre, tanımıyoruz birbirimizi ben de ona değişik geliyorumdur dedim, ama yok ya, ortak noktalar falan aynı, yalan söylememişti ama ağzından çıkan her bir cümle, nette yazdıklarıyla karşılaştırınca kırmızı çarpı işareti veriyordu beynimde, yürümedi doğal olarak. Hiç yazmadığı şeyleri gördükçe uzatmaya gerek duymadım, bir de üstüne suçlandım. Hayalleriyle oynamışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?