- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.010
- 748
- Konu Sahibi prometheus
-
Mapus dami da pek guzeldi yaa kitaplarin icinde buldum kendimiKızlar merhabaaaaaaaa
Mapıstan yeni çıktım biriniz de sigara, temiz çamaşır getirmediniz aşk olsun.
Gelişmelere gelirsek: Dün adama mesaj attım, annesini sordum. O da gayet samimi ve saygılı bir biçimde durumunu söyledi, teşekkürleştik ve kapanış
Yemek falan teklif edemedim yine tıkandım. O da bu yönde bir adım atmadı.
Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama durum bu oldu
Geçmiş olsun gardaşMapus dami da pek guzeldi yaa kitaplarin icinde buldum kendimi
Bizi birileri ispikledi zannimca tahminim var ama neyse
Iyi yapmissin. Bence ondan da bir adim gelecek yakin zamanda. Gelmezse yemek olayini hatirlatabilirsin.
Canım ben çok eski bir üyeyim 2007 yılından.Günaydın.
Konu çok keyifliymiş.
prometheus sanki gözüm de seni bir yerlerden ısırıyor,yazıştık gibime geldi,yanılmışsam da affet.
İnşallah sonu hayırlısıyla güzel olsun.
Doğrudur.Canım ben çok eski bir üyeyim 2007 yılından.
Eşimle çok iyi bir evliliğim vardı, sonra sorunlar çıktı boşandık.
Yeniden mutlu olmak adına adımlar atmaya çalışıyorum ama gördüğün gibi akım demeye çalışırken başka şeyler diyorumişleri çıkmaza sokuyorum.
İnş hakkımızda hayırlısı olur. Hayırlısı değilse hiç olmasın
Amiiiinnnn amin diyorum bu duanaDoğrudur.
Amin inşallah.
Oluyor ya maalesef hayat hep inişli çıkışlı. Neyse geçmiş,bitmiş,hayırlı olsun.
Şimdi önümüzdeki maçlara bakalım.
Çıkmaz sokakları takma kafana,elbet bir viraj bulup dönüveririz çiçekli bahçelere inşallah.
Amaaan bize başka bahçe mi yok canım benim?Amiiiinnnn amin diyorum bu duana
Çiçekli bir bahçeye ruhsal olarak çok ihtiyacım vardı, bir de o çiçekleri yolup atmasam süper olacaktı
Valla kendilerine ne destek verdik artik bir adim atmazsa daha gozumuze görünmesin. Bizden de vetoyu yer :)Geçmiş olsun gardaş
Boncuktan kuş yaptım içerde adresi ver göndereyim
Yakın bir zamanda ondan adım gelirse gelsin, gelmezse vallahi billahi bir harf bile yazmam.
İkinci baharımda kadayıf peşinde koşamayacağım
Amaaan bize başka bahçe mi yok canım benim?
Ben boşandıktan sonra iyileşince girmediğim bağ bahçe kalmadıydı.
Çok tatlısın.
İşte bu haber beni çok mutlu etti çünkü uzun zamandır beni heyecanlandıran tek gelişme Bİm aktüel ürünleriydi
Lale lütfen dualara devam, motivasyonum tavan yaptıÇok tatlısın.
Sen bu muhabbetle çok iyi insanlarla karşılaşırsın inşallah.
Beraber eğlenebilmek çok önemli.
Şahsen hem eğlenilecek hem evlenilecek kadınımdır.
Naçizane tavsiyem eğlenemediğinle görüşme.
Dualarım seninle,benimle,hepimizle.Lale lütfen dualara devam, motivasyonum tavan yaptı
Genelde eğlenceli bir insanımdır ama yeni tanıdığım insanlara karşı biraz mesafeli oluyorum. Beyefendiye de “orkodoş kololom, yomok borcon yok” derken sanırım ikinci kısımdaydım
Bence deDualarım seninle,benimle,hepimizle.
Biz tatlı kadınlar hep mutlu olmalıyız bence.
Ya bu adam futbol sever mi,hani bir iddia düzenlesek,kaybeden tatlı ısmarlasın mesela.
Bence de
Evet futbolla ilgisi var ama şu an eskisi kadar iletişimimiz olmadığı için böyle bir teklif yapamadım.
Zavallı edebileceği bütün teklifleri etti, hangi akla hizmetse reddettim.
Neyse bana müstehak. Akılsız köpeği yol kocatır.
Hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın
Merhaba canım. Konunu okudum. Aslında sen normal davranmışsın. Bence hata onda. Erkek olarak daha atak olmalıydı. Zaten sonradan annesinin sağlığını sormuşsun. Bu onunla ilgilendiğini gösteriyor. Tabiki adamı tanımıyoruz yani beyefendiyi.....ama davranışları bana eskiden tanıdığım birini hatırlattı. Kendini geri çeken bir adam....üzerine düşülmesini istiyor. Bende kadın olarak erkeğin aramasını isterim. Eğer bu beyefendi hep böyle aranmayı bekleyecekse çok üzülürsün bilesin. Tecrübeyle sabit :) Bazıları önce aşırı ilgi gösterir sonra ilgiyi azaltır. Narsist kişilik bozukluğu olabilir dikkatli ol. Çok zordur böyle biri. Bırak istiyorsa o arasın. Sen normalince aramışsın. Daha ne yapasın. Aşık olursan böyle biri seni çok üzer. İyice tart ölç adamı tanı. Benden abla tavsiyeleriBence de
Evet futbolla ilgisi var ama şu an eskisi kadar iletişimimiz olmadığı için böyle bir teklif yapamadım.
Zavallı edebileceği bütün teklifleri etti, hangi akla hizmetse reddettim.
Neyse bana müstehak. Akılsız köpeği yol kocatır.
Hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın
Tavsiyelerin için çok teşekkürler, ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.Merhaba canım. Konunu okudum. Aslında sen normal davranmışsın. Bence hata onda. Erkek olarak daha atak olmalıydı. Zaten sonradan annesinin sağlığını sormuşsun. Bu onunla ilgilendiğini gösteriyor. Tabiki adamı tanımıyoruz yani beyefendiyi.....ama davranışları bana eskiden tanıdığım birini hatırlattı. Kendini geri çeken bir adam....üzerine düşülmesini istiyor. Bende kadın olarak erkeğin aramasını isterim. Eğer bu beyefendi hep böyle aranmayı bekleyecekse çok üzülürsün bilesin. Tecrübeyle sabit :) Bazıları önce aşırı ilgi gösterir sonra ilgiyi azaltır. Narsist kişilik bozukluğu olabilir dikkatli ol. Çok zordur böyle biri. Bırak istiyorsa o arasın. Sen normalince aramışsın. Daha ne yapasın. Aşık olursan böyle biri seni çok üzer. İyice tart ölç adamı tanı. Benden abla tavsiyeleri
Kesinlikle elinden geleni yapmışsın. Çok güzel günler seninle ve yavrunla olsun. Seni mutlu edecek, seni anlayan senin için fedakarlık yapan , senin sevgine aşkına aynı fedakarlıkla karşılık veren biri umarım karşına çıkar .Tavsiyelerin için çok teşekkürler, ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.
Zaten bu kadar zaman araya girdikten sonra işin sıcaklığının da kalmadığını düşünüyorum.
Gelsin yeni adaylar
Amiiin amin canım güzel dualarına çok teşekkür ederimKesinlikle elinden geleni yapmışsın. Çok güzel günler seninle ve yavrunla olsun. Seni mutlu edecek, seni anlayan senin için fedakarlık yapan , senin sevgine aşkına aynı fedakarlıkla karşılık veren biri umarım karşına çıkar .
MalesefGelişme yok mu?prometheus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?