- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi prometheus
-
Yani ben de öyle düşünüyorum kendisi kaybeder.Hayirlisi diyelim.
Forumca birleşip voltrani olusturduk neredeyse, bu kadar enerjiyle bu is olmazsa daha da olmaz zaten
Sizin gibi tatli bir kadini kacirdigina yansin.
Yani ben de öyle düşünüyorum kendisi kaybeder.
Bir daha naz niyaz mı tövbe
Bir daha birisiyle ilk buluşmaya giderken gelinlik giymezsem ne olayım
Kibar bey buluşalım deyince benEki Görüntüle 2599794
Bu konuyu kapatın artık aklınızda, ararsa arar aramazsa kendi bilir. Dönerse sizindir, dönmezse hiç sizin olmamış demektir
En azından artık ne yapıp ne yapmayacağınızı görmüş oldunuz, tecrübedir, flört pasını atma çalışmasıdır. İyiye odaklanın
Ya hahhahahahhaha gece gece kahkaha attım. Çok iyi buEki Görüntüle 2599794
Bu konuyu kapatın artık aklınızda, ararsa arar aramazsa kendi bilir. Dönerse sizindir, dönmezse hiç sizin olmamış demektir
En azından artık ne yapıp ne yapmayacağınızı görmüş oldunuz, tecrübedir, flört pasını atma çalışmasıdır. İyiye odaklanın
Amin, hepimiz hep gülelim inşallah
AminAmin, hepimiz hep gülelim inşallah
Yaaaa umutlandırıp durmayın artık adam yazacak diye diye telefona bakmaktan gözümün kökü karardıKonu sahibi güzel olmuş yazışmanız. Adam yazamaz ki hemen bir şey. Baya reddetmiştiniz yemek teklifini vs. Bir çekince olur ama olacak görüşme daha bana öyle geliyor. İyi düşünün siz de
Yaaaa umutlandırıp durmayın artık adam yazacak diye diye telefona bakmaktan gözümün kökü karardı
Belki ben başka biriyle yazışacağım, belki beni başgöz edecekler, belki benimle ilgilenen başkaları da var? Hoşlanan adam bu kadar durabilir mi ya ben o kadar sabırlı bir erkek hiç tanımadım.
Höt höt değil nazdı o bi kereSiz adama höt höt yaptığınız için olabilir mi?
Çekince olur, o da normaldir. Du bakalım ya, güzel heyecanlar bunlar bence
Höt höt değil nazdı o bi kere
Dağlı geline cilve yap demişler 9 dükkan yıkmış.Bu söz bana bir üyeyi hatırlattı kk’dan ama aramızda kalsın
Ya durumu o kadar sempatik anlattiniz ki bu saatte bende de keske bir adim daha atsaydi istegi uyandırdıniz asgahakal
evet tarzım buIletiyi mesajsiz cevaplamak suskunlugum en iyi cevaptir mi demek
İki ihtimal varHanımlar merhaba ben 36 yaşındayım ve 7 ay önce eşimden boşandım. 15- 20 gün önce internetten bir beyle tanıştım. Çok kibar, 41 yaşındaydı. 20 gün boyunca ne telefon ne fotoğraf istedi, ciddi bir şekilde beni tanımak istedi. Bol bol yazıştık. 3 gün önce de yüz yüze görüşüp bir kahve içmeye karar verdik.
Görüştüğümüzde beni çok beğendiği her halinden belliydi. Ağır, oturaklı, iş güç sahibi, saygılı bir beyefendi belli. 2 saat kadar oturduk kahve içtik. Yemek yemek de istedi ama ilk buluşma olduğu için ben istemedim, kibarca “sözüm olsun” dedim, “tamam”dedi.
Ayrıldıktan 2 saat sonra “kahve ve sohbet için teşekkürler” yazmış. Ben de teşekkür ettim. Bir şarkıdan bahsetmiştik, onu dinleyip dinlemediğimi sordu, sadece “dinledim” dedim. Sonra ses seda kesildi.
Bu adam çok beyefendi ve çok ölçülü. Beni kırmaktan ve rahatsız etmekten çok çekiniyordu. Netten tanışma durumlarında süreç nasıl ilerletilir bilmiyorum. O teşekkür edince beğenmediğini düşündümHata mı ettim, aslında beğenmiş miydi? Fikri, bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
Bence beyefendi sizin onu begenmediğinizi düşünmüştür oldukça soğuk davranmışsınız.Hanımlar merhaba ben 36 yaşındayım ve 7 ay önce eşimden boşandım. 15- 20 gün önce internetten bir beyle tanıştım. Çok kibar, 41 yaşındaydı. 20 gün boyunca ne telefon ne fotoğraf istedi, ciddi bir şekilde beni tanımak istedi. Bol bol yazıştık. 3 gün önce de yüz yüze görüşüp bir kahve içmeye karar verdik.
Görüştüğümüzde beni çok beğendiği her halinden belliydi. Ağır, oturaklı, iş güç sahibi, saygılı bir beyefendi belli. 2 saat kadar oturduk kahve içtik. Yemek yemek de istedi ama ilk buluşma olduğu için ben istemedim, kibarca “sözüm olsun” dedim, “tamam”dedi.
Ayrıldıktan 2 saat sonra “kahve ve sohbet için teşekkürler” yazmış. Ben de teşekkür ettim. Bir şarkıdan bahsetmiştik, onu dinleyip dinlemediğimi sordu, sadece “dinledim” dedim. Sonra ses seda kesildi.
Bu adam çok beyefendi ve çok ölçülü. Beni kırmaktan ve rahatsız etmekten çok çekiniyordu. Netten tanışma durumlarında süreç nasıl ilerletilir bilmiyorum. O teşekkür edince beğenmediğini düşündümHata mı ettim, aslında beğenmiş miydi? Fikri, bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?