- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi prometheus
-
Allah bagıslasın. Umarım evli falan degıldır yanlıs anlamayın sızı uzmek degıl niyetim bellı ki cok hanım bir insansınız ama ben nedense evli gıbı hissettim neden bilmiyorum amaEvet benim var onun yok buna rağmen çok olgun ve düzgün davrandı.
Yaptım yalan yok. Çok da düzgün davranmıştı bana.Adami bir tek engellemediginiz kalmis. Niye bu kadar soguk ve adami iten bir tavir gosterdiniz ki madem hoslandiniz?
Buluşmada adami begenmemis, sonra ilgilenmemis, en son da arkadas kalalim diye konuyu kapatıp bir de borcun yok diye gorusmeyi de tamamen kesmissiniz.
Ben beğendim en azından tanımaya değerdi. Tanımadan da ilerleyemezdik ki. Ne yaptıysam ben yaptım.Adam konuşmaya çalismis sarkiyi falan bahane edip yazmis ben begendiğini dusundum.Siz begendinizmi asil.Birde iyice tanimadan fazla adim atmayin lutfen temkinli davranin.
Canım çok teşekkür ederim boşanmış olduğumdan kuşku içindeyim bir de netten tanışma ondan da tedirginim atlamak istemedim, artık macera yaşayacak yaşta değiliz ki.Allah bagıslasın. Umarım evli falan degıldır yanlıs anlamayın sızı uzmek degıl niyetim bellı ki cok hanım bir insansınız ama ben nedense evli gıbı hissettim neden bilmiyorum ama
tamam bak köprüden önce son çıkış bu artık.burdan kurtarırsın.yemek bahanesiyle yani.Yok o kibarlığından öyle demişti tabi yoksa sonra için söz veren bendim. Borcun yok diyerek onu da yerle bir ettim.
Aynen nasıl düzeltebilirim artık hiç bilemiyorum
Valla su noktadan sonra kaybedecek şeyiniz yok. Kiviracak yeriniz de. Ben olsam acik davranip anlatirdim. Tekrar okudum da sanki konuyu kapatiyormusum gibi algilanacak sekilde yazmisim, oyle düşünmene neden olmak istemiyorum. Uygun zamaninda yemek borcumu odemek istiyorum, ne dersin diye.Yaptım yalan yok. Çok da düzgün davranmıştı bana.
Ben bunu telafi etmeliyim. Böyle kestirilip atılmazdı.
Beklediğiniz belli de zaten beklemeyinEvet bekledim yalan YÖK.
Diyorum ya 15 yıl öncesinde kaldım flört konularında.
Şimdi gidip bileklerimi kesicem amaAsfahajak Titanic bile böyle batmadi
Doğru denemekten bir şey çıkmaz. En kötü hayır der ben de kabahatimle otururum artık ne diyeyimValla su noktadan sonra kaybedecek şeyiniz yok. Kiviracak yeriniz de. Ben olsam acik davranip anlatirdim. Tekrar okudum da sanki konuyu kapatiyormusum gibi algilanacak sekilde yazmisim, oyle düşünmene neden olmak istemiyorum. Uygun zamaninda yemek borcumu odemek istiyorum, ne dersin diye.
Yazik adama da acidim ya. Ilgilendigini belli etmiş, karşısındaki kadin dan dan her kapiyi yuzune çarpmış. Kiyamamtamam bak köprüden önce son çıkış bu artık.burdan kurtarırsın.yemek bahanesiyle yani.
Dur Rose yapma!Şimdi gidip bileklerimi kesicem ama
Yani, artik en fazla hayir der. Ama en azindan denemis olursunuz, aklinizda kalmaz.Doğru denemekten bir şey çıkmaz. En kötü hayır der ben de kabahatimle otururum artık ne diyeyim
İşin kötüsü o da acele etmiyor üstüme gelmiyor taciz gibi olmasın diye. İlişki hemen istemedi önce birbirimizi tanıyalım emin olalım dedi. Ben buna rağmen yabanilik ett. adfghfcss devam edemiycemAyy mahvetmişsiniz herşeyi uzun bi mesaj atın bence görüşmek istediğinizi yazın bende flört işlerini unuttum uzun yıllar evli olunca bir arkadaş size yazmanız gereken mesaji yazsın zaten sonra devamı gelir
Şimdi ailesinin yanına memlekete gitti bir hafta sonra falan dönecek. Mutlaka ama mutlaka yazarım burayaYani, artik en fazla hayir der. Ama en azindan denemis olursunuz, aklinizda kalmaz.
Ay hadi insallah doner buradan bu is.
Haber verin bize mutlaka valla merak ederim
Hangi aşamada batırmadım ki bu aşamada doğru davransaydımBari arkadaş kalalım demeseydin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?