Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Adam konuşmaya çalismis sarkiyi falan bahane edip yazmis ben begendiğini dusundum.Siz begendinizmi asil.Birde iyice tanimadan fazla adim atmayin lutfen temkinli davranin.

Yaptım yalan yok. Çok da düzgün davranmıştı bana.
Ben bunu telafi etmeliyim. Böyle kestirilip atılmazdı.

Adam konuşmaya çalismis sarkiyi falan bahane edip yazmis ben begendiğini dusundum.Siz begendinizmi asil.Birde iyice tanimadan fazla adim atmayin lutfen temkinli davranin.
Ben beğendim en azından tanımaya değerdi. Tanımadan da ilerleyemezdik ki. Ne yaptıysam ben yaptım.

Allah bagıslasın. Umarım evli falan degıldır yanlıs anlamayın sızı uzmek degıl niyetim bellı ki cok hanım bir insansınız ama ben nedense evli gıbı hissettim neden bilmiyorum ama
Canım çok teşekkür ederim boşanmış olduğumdan kuşku içindeyim bir de netten tanışma ondan da tedirginim atlamak istemedim, artık macera yaşayacak yaşta değiliz ki.
İşte tanıdıkça görüştükçe anlayabilirim gerçekten bekar mı?

Aynen nasıl düzeltebilirim artık hiç bilemiyorum
Yaptım yalan yok. Çok da düzgün davranmıştı bana.
Ben bunu telafi etmeliyim. Böyle kestirilip atılmazdı.
Valla su noktadan sonra kaybedecek şeyiniz yok. Kiviracak yeriniz de. Ben olsam acik davranip anlatirdim. Tekrar okudum da sanki konuyu kapatiyormusum gibi algilanacak sekilde yazmisim, oyle düşünmene neden olmak istemiyorum. Uygun zamaninda yemek borcumu odemek istiyorum, ne dersin diye.

Evet bekledim yalan YÖK.
Diyorum ya 15 yıl öncesinde kaldım flört konularında.
Beklediğiniz belli de zaten beklemeyin çünkü o adam da sizi yeni taniyor size aşık değil ki siz bu kadar gönülsüz gözükürken ısrarcı olsun. Düşündüğünüz şekilde flört olması için aranızda bir bağ olması gerekir o da bir kahveyle olmaz.

Ayy mahvetmişsiniz herşeyi uzun bi mesaj atın bence görüşmek istediğinizi yazın bende flört işlerini unuttum uzun yıllar evli olunca bir arkadaş size yazmanız gereken mesaji yazsın zaten sonra devamı gelir

Doğru denemekten bir şey çıkmaz. En kötü hayır der ben de kabahatimle otururum artık ne diyeyim

Ayy mahvetmişsiniz herşeyi uzun bi mesaj atın bence görüşmek istediğinizi yazın bende flört işlerini unuttum uzun yıllar evli olunca bir arkadaş size yazmanız gereken mesaji yazsın zaten sonra devamı gelir
İşin kötüsü o da acele etmiyor üstüme gelmiyor taciz gibi olmasın diye. İlişki hemen istemedi önce birbirimizi tanıyalım emin olalım dedi. Ben buna rağmen yabanilik ett. adfghfcss devam edemiycem

Yani, artik en fazla hayir der. Ama en azindan denemis olursunuz, aklinizda kalmaz.

Ay hadi insallah doner buradan bu is.

Haber verin bize mutlaka valla merak ederim
Şimdi ailesinin yanına memlekete gitti bir hafta sonra falan dönecek. Mutlaka ama mutlaka yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…