- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Ben kendimi cok kaptirmistim ve guvenmistim hatam bu oldu o yuzden yipratti beni.Canım sevgilin gibi davransa nolacak max 1 2 saatlik bir olay için bu kadar dert etme bu işler oyun gibidir bana göre çok seviyorum ölüyorum diyene de inanma bu da bir tecrübe de gec
Kafamda soru isareti kalmadi sorduguma pisman degilim yine olsa yine sorarimBegenmemis ama keske ustelemeseydiniz
Karşına geçip seni beğenmedim dese aa iyi tamam diyip arkadaşça konuşmaya devam mı edecektin , kandırmayalım kendimizi lütfen , ki beğenmedi zayıf dedi diye buraya yazı yazıyorsunuz demek ki kırılmışsınız. Ayrıca bu adamın tek niyeti varmış o da sizin atıfta bulunduğunuz konu , sizden elektrik alamayınca pas geçmiş olay bu kadar. ve basından beri iyi niyetli yazıyorum. benim başıma günlük bir olay gelmedi allaha çok sükür ama az kalsın sizin başınıza gelecekmiş.Bebegim ha beni begendin mi diye sorup begenmedim cevabi almissin ha bulusmadan sonra arayip sormamis mesaj atmamis. Oyle yapincada sen zaten begenmedigini anlamayacak miydin . Ben durustluk demek begendim ,begenmedim demek anlaminda demiyorum kirmadan guzel bir sekilde diyebilir tercih meselesi ben bunu isterdim. Basta konusmusuz o ihtimali de goze alarak gidiyoruz o da ben de. Ben ona dedim bak ya ben seni begenmem ya da sen beni begenmezsem yani hani olurda önrmli degil arkadasca takiliriz dedigim halde begenmis gibi yapip seni seviyorum gibi laflar ve sirnasmasi sarilmasi ,opmesi bu ne yani. Bu asil piskin piskin insani salak yerine koyup o anı degerlendirmek sonrada tekmeyi basmaktir. Inan bana deseydi kb olmadi ya da bir sey hissetmedim ya da begenmedim buna da kabulum cunku her ihtimali alarak bulustuk bunu da her ikimizde goze aldik. Boyle iki yuzluluge gerek yok. ... gunluk iliski taraftari degilim siz oyleyseniz saygi duyarim birak bi zahmet sen hayirdir diye de sorayim kafamda soru isareti kalmadi iyikide sordum hic pisman degilim . Bu da bana tecrube oldu agizdan cikan her laf dogru degilmis. Biz icimizden ne gecerse onu deriz ama baskalari ayri oynuyormus. Cok kolay da yalan soyleyebiliyorlarmis. Ben onu sevmistim ve seviyorum ama cok kirginim ve kizginin mi evet kizginim.
Uzulurdum ama bu kadar degil emin ol. Herkesin dusuncesi farklidir saygi duyuyorum ya da yasamadiginiz icin bu sekilde daha iyi olarak bakiyorsunuz ya da hekesin kirilma ve hassas noktasi farkli yorumunuz icin tesekkur ederimKarşına geçip seni beğenmedim dese aa iyi tamam diyip arkadaşça konuşmaya devam mı edecektin , kandırmayalım kendimizi lütfen , ki beğenmedi zayıf dedi diye buraya yazı yazıyorsunuz demek ki kırılmışsınız. Ayrıca bu adamın tek niyeti varmış o da sizin atıfta bulunduğunuz konu , sizden elektrik alamayınca pas geçmiş olay bu kadar. ve basından beri iyi niyetli yazıyorum. benim başıma günlük bir olay gelmedi allaha çok sükür ama az kalsın sizin başınıza gelecekmiş.
Nasil yaniSen biriyle tanismayi basarabilmissin en azindan ya ben onu da basaramadim.
Beğenmemiş kalbini de kırmak istememiş, üstelemekte hata yapmışsın, böyle durumda olduğumda karşıdaki kişiden bi adım gelene kadar hiç sesimi çıkartmıyorum
2 aydir sadece internetten tanisip konustugun birine fazla anlam yuklemissinben onu cok ayri yere koymusum o yapmaz , o oyle biri degil diye. Kendini oyle tanitmisti. Kisa zaman ama inanin cok alismistim ve hep o olacak sanmistim. Boyle yapinca anlam veremedim ,garipsedim ve sordum cunku insan nasil sevmedigi birine dokunur ki o oyle biri degildi benim kafamda da kalbimde de
Netten denedim biriyle gorusmeyi ama malesef konusmalar bana samimi gelmedi ve gorusemedim.Nasil yani
Zayıflık tamamen bahanesi. Her yerden engelleyip hödük deyip gececeksin.Cok zayifsin vs vs dedi.
Bu ne demek oluyor sizce ?
Maalesef oyle yapmisim2 aydir sadece internetten tanisip konustugun birine fazla anlam yuklemissin
Kendine güvenen bir insan asla buluşmada nasıl buldun diye sormaz.Ne gerek var böyle sorulara ? Kendinizi niye küçültüyorsunuz ? Zaten beğenmezse buluşmadan sonra bir reaksiyon olmaz.Olmamışta zaten.( valla cok acik sozlusunuz masallah . Ya benim anlamadigim şu var. Bundan once biriyle daha netten olmustu o zamanda ben begenmemistim ve adamin yuzune karsi acikca dedim.
Bunla da ilk yuz yuze geldigimiz an sordum nasil buldun diye iyi dedi. Sonra o da bana sordu iyi dedim ve oyle iste. Ben bir insani kandirmaktansa acik sozlu olmayi tercih ederim keske bunu yapsaydi. Ona sordugumda da niye demedin soyleyemedim dedi. Ama dahada kotusu sevgilim gibi davrandi hakkim haram olsun. Soyleyemediysen de yılışmayaydin bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?