- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Bahane etmiş kilonuzu.Kizlar ben nette biriyle tanistim. Bulustuk falan sonra cocuk aramayi ,mesaj atmayi birakti. Ben biraz usteleyince olmadi falan dedi.
Yani begenmedin mi dedim
Tam olarak oyle degil dedi
Nasil yani dedim
Cok zayifsin vs vs dedi.
Bu ne demek oluyor sizce ?
27Merak ettim, yaşınız kaçtı acaba?
Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin. Makyajsiz dogal hallerimi gordu ama goruntulu konusmamistik
Bulusmadan once gormemismiydi resim camera da falanKizlar ben nette biriyle tanistim. Bulustuk falan sonra cocuk aramayi ,mesaj atmayi birakti. Ben biraz usteleyince olmadi falan dedi.
Yani begenmedin mi dedim
Tam olarak oyle degil dedi
Nasil yani dedim
Cok zayifsin vs vs dedi.
Bu ne demek oluyor sizce ?
Aşiri umut verdi. Yani nasil desem zayifligimi biliyodu zaten ve kilo al demisti ben de ya alamazsam beni birakir misin demistim. O nasil soz bir daha duymayayim dedi.
Sonra yuzumde cil oldugunu da biliyordu bak boyle dedim onlari tek tek operim dedi. Ee makyajsiz efeksiz de gordu. Ee ben daha napim begenmeme gibi bir ihtimal yok diye dusunmustum.. ya olmazsa dedim benim aklimda hic suphe yok ama sende var dedi . Eger olmazsa arkadas oluruz sorun olmax dedim ben seni cok begendim eger oyle olursa gururuma yediremem dedi hic bulusmalayim demisti. Gururumada ,duygularima da s*cti.
Yorum icin tesekkur ederimMerhaba.
Kilo almazsam beni bırakır mısın ? Terzi cümleler sorarak zaten herşeyi daha buluşmadan onun eline vermişsiniz. Ayrıca sizi hic görmeden çillerini öperim seni hiç bırakmam falan deyip ilk buluşmada da öpen sarılan erkek zaten bir daha buluşmaz. Vakit geçirme amaclı oluyor genelde. 27 yaşındasınız nacizane tavsiyem biraz cool davranin ozellikle de ınstagram v.s gibi ortamlarda tanısıyorsanız sunu bilin. Sizin tek konuştuğunuz olabilir ama genelde herkes 3 5 kişiyle aynı aynda konuşuyor.
Bir de ilk buluşmada herkesin kendi tercihiidr öper de beraber de olur ama bu tarz meselesi. Yani sizin kişiliğinize çok uygun degl bence o nedenle geri durun bence boyle şeylerden.
Ve zayıf sevmiyor diye bir şey yok kişiye göre değişir. Benim eski bütün sevgililerim hep zayıf severdi. Narin ince duran kızları severdi. Hatta ben kilo alcam falan deyince ne kilosu alma falan derlerdi. 49 kiloyum bu arada. Ama ben kimseye beni beğenmiyor musun sence kilo alayım mı falan demem o ayrı. Ne istiyorsam onu yaparım. Siz de böyle sorular sormayin. Ve kimseye gerksiz yere çok baglanmayin umut icine olmayın yoksa çok Üzülürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?