• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Netten Tanıştık

Aslında öyle birisi yok. Kafanda yarattığın kişiye ilgi duyuyorsun.

Ben de şu saçma sapan mantıksız şeyi anlamıyorum "Buluşalım dedi, kabul etmedim. Edemem de yanı en güvendiğim insanlardan kazık yemişken tanımadığım bir insanla görüşmek saçma geliyor."

Sen onunla görüştüğün gün ona sırtını dayamayacaksın ki, neyin güvensizliği bu?
Halka açık bir yerde görüşürsün, beğenmezsen biter gider.
En güvendiğin insanlardan kazık yemiş olman yüzünü görmediğin biriyle dışarıda muhabbet etmene engel değil.
Sanki evleneceksiniz daha ilk buluşmada...Sadece bir görüşme, o kadar.
Belki de çok güzel bir aşk başlangıcı olacak kim bilir..
Netten tanışıp evlenen bi sürü çift var.

Son düzenleme:
Hiç tanımadığın biri ile aylardır mesajlaşıp , telefon konuşmaları yapmak ve bu konuşmaların içine birde aşk söylemleri sığdırmaktan daha mı saçma bir yerde oturup iki bişey içip sohbet etmek???

Netten tanışıp ne dramlar yaşayanlarda var, sizinki platonik bir aşk nasıl cesaret edeceksinizki.Bunu meslek haline getirenler var ya sizi kandırıp tuzağa düşürürse kötü bir son yaşarsanız ne olacak.Varmı cesaretiniz buna???

ben korkarım böyle işlerden..
erkekler insanın gözünün içine baka baka neler yapıyo reelde.. birde sanalda neler yaptıklarını düşünemiyorum artık.
farzetki o oyunu oynayan her kıza sana attığı gibi bi msj atıyor, düşen de düşüyor işte..
dediğim gibi..ben korkarım böyle alengirli işlerden :19:

Bende korkardimm ama sen asik degilsin yada istemiyosun istesen ikinci bi secenek olmazdii kimseyi dinlemez giderdinn o deli cesaretle ki ben oyle yaptmm İyikiii gitmisimm iyiki karsima cikmis diyorumm simdi.

görmediğin birine aşık olamazsın tabiki....
sadece ilgisi hoşuna gitmiş o kadar...
sonuç olarak karşındakide görmediği birine aşık olamaz..
zaman geçiriyo belliki...

Hangi oyun olduğunu tahmin ediyorum canım...
Ben de hayır gelmez görüşündeyim ama yine de merak ediyorsan ve görüşeceksen dikkatli ol...
Sonuçta gerçek hayatta da birileriyle tanıştığımızda aynı durumda oluyoruz hakkında birşey bilmiyoruz...
İnternetten tanışmış olmak çok da garip değil bence...

ben sanmıyorum bu gibi bir ilişkinin yürüyeceğini. nerden biliyorsun belki de başka oyunlara da girip başka kızlara numaram bu msj at senden hoslandım demıyor? tuhaf.. ne cesaretmiş ondaki de.. boşluk doldurmaya çalısıyorsunuz....

Bzi burda ne kadar söylesek de boş çünkü insan bir şeyi kendi eylemleriyle denemeden asla tatmin olmaz,oyüzden herkes hata yaparak öğrenir. Sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap.Sonunda ağlayacak olsan da kendin yapmadan içinde kalacak biliyorum.

Son düzenleme:
hiç görmediin sadece yazıştıın biriyle ilk defa görüşüp tanışmak felan gerçekten çok korkutucu ama her zamanda kötü olacak yada karşındaki insan canavar çıkacak değil.
ben eşimle 2006 yılında netten tanıştım ve 5 senelik ilişkiden sonra evlendik ve şimdi çok mutluyuz :)))
sadece birisini iyice tanımadan güvenme bunu bilerek yola çıktığında ve sonradan pişman olacaın şekilde yanlış adımlar atmadıında hayatında önüne çıkan fırsatları eylemsel olarak değerlendirmelisin..
netten değilde normal bir arkadaş ortamında tanıdığın birisinin de kötü çıkma olasılığı veya sana kazık atma, yalan söleme olasılıı var bunu unutma..

Netten aşk olur, görmeden sevilebilir.. Ama en önce güvenmek lazım. Ama bu kişi pek güven verici değil baksanıza başkalarıda var ama onların sevgilileri var diyor. Senin yok sana asılıyorum diyor resmen. Başkası olsa onun da sevgilisi olmasa o kabul etse sizi bir anda bırakabilecek tipte biri.. Bence bırakın bu kişiyle mesajlaşmayı..

2 dk da onun ne olduğunu anlayabilirsiniz biraz uyanıksanız.yapacağınız tek şey profilinde güzel bir kız resmi olan bir hesapla ona msj atmak.ve anlattıklarınıza göre bence hemende atlıycaktır.tabi ilk msj atışınızda bi erkeklenecektir siz kimsiniz beni nerden tanıyosunuz gibisinden msjlar atarak.sizde konuşma tarzınızdan tanımamasına dikkat ederek uygun cümlelerle facebookda tanıyor olabileceğiniz kişiler adı altında gördüm isminizi resminizde hoşuma gitti felan filan.:1::1:

ama bunlara hiç gerek kalmadan benim fikrim bu çocuktan hayır gelmez.daha 1 oyun oynamada hemen çıkarken tlf numarasını yapıştıran biri aranıyodur,amacı farklıdır ve büyük ihtimalle herkese karşıda öyledir.

şimdi sana bişey anlatıcam iyice oku olurmu bir ablan olarak;

12 yıl önce bekardım tabi deli dolu günlerim
cep telefonuyla rastgele numaraları arardık arkadaşlarla sohbet eder kapatırdık ,kimi trabzondan çıkardı ,kimi adandan ,kimi izmirden
güler eğlenirdik .
birgün biri çıktı karşımıza
3 kızız tabi üçümüzde konuştuk,ertesi gün beni aradı o numara ,o zamanlar msn miş facebook muş yok tabi ,çocukla biz tam 4 ay sadece telefonla konuştuk ,gece gündüz,dert ortağım olmuştu
her sıkıldığımda arardım ,dertleşirdik sanki yıllardır dostumdu.ama hiç sevgili muhabbetine girmedik ,kanka gibi bişey olduk sanki ama birbirimizi hiç görmedik ,birgün bana telde evlenme teklif etti ,düşünsene bir hiç görmediği birine ,
tabi ben şok ,
istanbula geldi van'dan benim için beni 1-2 saat görmek için ,buluştuk tabi güvenim sonsuz ,aylarca herşeyini öğrenmişim çocuğun ,ama tam bir hayal kırıklığı yaşadım ,beklediği yere gittiğimde önce uzaktan gördüm
olamaz dedim bu o olamaz .
abartmıyorum insanları aşağılamayı da sevmem ama gerçekten çok çirkindi ,inanılmaz diyim o derece
ama ben onu gördüm ,hakkım yoktu geri gitmeye ,nede olsa bir insandı ve benim için gelmişti
gittim ,görüştük ,biraz gezdik ama ben aylarca beklidiğim o günün biran önce bitmesini istedim ,pişmandım ,telefondaki o değil gibiydi
ama ses o ses tabi ,beni huzura kavuşturan ,sinirlenince sakinleştiren ,dostum arkadaşım dı ,
ama tabi olmadı olamazdı zaten ,bir aşiret ağasının oğluydu ,konakta yaşıyorlardı filan ,tabi bunları o söylemedi hiç ben istihbarat çalışması yaparak öğrendim hepsini
nesticede o da anladı onu beğenmediğimi çünkü döndüğünde telefonlarına cevap vermedim ve soğuttum kendimden.

sana diyeceğim o ki sevgili kardeşim ,bence uzak dur ,olmaz bu iş ,ne kadar hayallerini süsleyecek kadar yakışılı bile olsa samimi gelmedi bana ,gençliğini harcama derim ..

Hepinize çok teşekkür ediyorum, bugün aramızda geçen bir tartışma ikinci bir seçenek olmadığını kanıtladı bana.
Görüşmeyeceğim, konuşmayacağım

Vazgeç ondan , ondan sana hayır gelmezz !

Yaşadım ve aldım boyumun ölçüsünü..

Yakma kendini ! :43:

kızlar yapmayın etmeyin... internette olan herkes kötü değil, fakat herkeste iyi değil. Kötüyede raslarsın iyiyede...
fakat internette insanlar daha farklı davranıyor.. Tanımadığın birisi ile buluşmanın doğru olmadığını düşünüyorum.
Etrafında vardır görmediğin senden hoşlanan insanlar, sadece bak çevrene.. çoğu zaman Kızlar ilk adımı erkeklerden, erkeklerde kızlardan bekliyor..
bu yüzden yalnız kalıyorlar.. ya red edilirsem korkusu var bana göre.. ilk adımı karşıdan bekleme... fakat tanımadığın insanların peşine takılma, bu bir risktir
iyide olabilir sonu kötüde..

çevremden baktım doğru kişi olduğunu düşündüm. ilk adımı ben attım, şimdi evliyiz...

Lise yıllarımdan bi'anı anlatayım o halde:52:

Böyle lise 2 falandım sanırım. Chat falan yeni yeni kurcalıyorum bi'gün biriyle konuşuyoruz, hiç o muhabbetlere girmiyo. Okul, iş, hayat, hobiler sohbet sohbeti açıyor falan. İsmini bana x diyor, kamera açıyor. Tipi de güzel.

Buluşucaz ogün ayarlandı, arkadaşlarla gidiyoruz onlar çocuk gelince alışveriş merkezinde dolanacaklar, çocuk onları görmeyecek. Deli cesareti işte bekliyorum uzaktan biri geliyo dedim yok canım bu olamaz andırıyo ama ı-ıh.

Sonra baktım o da bana bakıyo o beni sadece fotoğraflardan görmüştü. Hem kameradakinden farklıydı hem de boyu benden kısaydı. İlk söylediği bu boy ne olmuştu:53: Ki 1.68 falanım hoş dolgu topuklarda vardı ama lise 2de daha da kısadır ki boyum. Her neyse sonuçta duygusal bi'şey çok olmadığından kaşının üstündeki ben'e kadar takılıyorsun.

Konuştuk ettik. Ben hala huyu iyi diyorum içimden ki boya takan biriyim yani sevgilimden kısa olmalıyım vs. Şimdi erkek arkadaşım 1.79 civarı topuklu giyince boyumuz yakın olmasın diye giymiyorum:9:

Sonra çocuk bana sen niye bu kadar süslendin, benle buluşcağın için mi dedi:52: Ama ben zaten arkadaşlarımla çıkmıştım mesajla ayarlamıştık tamam ozaman sen de gel gibisinden yani herzamanki halimdi. Fönlü omuzlara kadar saç, pudra, göz kalemi, hafif ruj günlük bir makyaj yani lise 2de ne kadar olursa. Üstümde kot ve askılı üstüne hırka. Yoo hep böyleyim ben dedim, hııı benim ailem kapalı da garipsedim dedi:53:

Hıııı dedim bi'süre sessizlik oldu sonra arkadaş olarak yine konuşuyordum ki "seni gördüm aşık oldum oysa arkadaşça buluşmuştuk" vs dedi ben hayır deyince tipimi beğenmedin, insanlık nerde vs diye kendi söyledi, kendi inandı bi'daha da konuşmadık:10:

Sonra öğrendim ki adı X değil Y'imiş.

Bak ben aşık olup başlasaydım, bi'süre sonra adının başka olduğunu öğrenecektim ve güvenemiycektim acaba yaşını doğru mu söyledi, ya evliyse, ya sevgili varsa, ya sapıksa:30::30:

İyi örnekler var ama kötü örneklere gelince insan hep başkasının başına gelir sanıyor, kendine yakıştırmıyor kötüyü. Ne demişler eşeği sağlam kazığa bağla. Riske atma buluşma derim, erkek mi yok yahu.

Kaldı ki güven de vermemiş. "Başka kızlarda var sevgilileri olduğundan mesaj atmıyorum" Yani kızlar var da başları bağlı yoksa atarım kız bol demiş resmen ahah erkekler aslında nasıl da saflar:8:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X