Lise yıllarımdan bi'anı anlatayım o halde
Böyle lise 2 falandım sanırım. Chat falan yeni yeni kurcalıyorum bi'gün biriyle konuşuyoruz, hiç o muhabbetlere girmiyo. Okul, iş, hayat, hobiler sohbet sohbeti açıyor falan. İsmini bana x diyor, kamera açıyor. Tipi de güzel.
Buluşucaz ogün ayarlandı, arkadaşlarla gidiyoruz onlar çocuk gelince alışveriş merkezinde dolanacaklar, çocuk onları görmeyecek. Deli cesareti işte bekliyorum uzaktan biri geliyo dedim yok canım bu olamaz andırıyo ama ı-ıh.
Sonra baktım o da bana bakıyo o beni sadece fotoğraflardan görmüştü. Hem kameradakinden farklıydı hem de boyu benden kısaydı. İlk söylediği bu boy ne olmuştu

Ki 1.68 falanım hoş dolgu topuklarda vardı ama lise 2de daha da kısadır ki boyum. Her neyse sonuçta duygusal bi'şey çok olmadığından kaşının üstündeki ben'e kadar takılıyorsun.
Konuştuk ettik. Ben hala huyu iyi diyorum içimden ki boya takan biriyim yani sevgilimden kısa olmalıyım vs. Şimdi erkek arkadaşım 1.79 civarı topuklu giyince boyumuz yakın olmasın diye giymiyorum
Sonra çocuk bana sen niye bu kadar süslendin, benle buluşcağın için mi dedi

Ama ben zaten arkadaşlarımla çıkmıştım mesajla ayarlamıştık tamam ozaman sen de gel gibisinden yani herzamanki halimdi. Fönlü omuzlara kadar saç, pudra, göz kalemi, hafif ruj günlük bir makyaj yani lise 2de ne kadar olursa. Üstümde kot ve askılı üstüne hırka. Yoo hep böyleyim ben dedim, hııı benim ailem kapalı da garipsedim dedi
Hıııı dedim bi'süre sessizlik oldu sonra arkadaş olarak yine konuşuyordum ki "seni gördüm aşık oldum oysa arkadaşça buluşmuştuk" vs dedi ben hayır deyince tipimi beğenmedin, insanlık nerde vs diye kendi söyledi, kendi inandı bi'daha da konuşmadık
Sonra öğrendim ki adı X değil Y'imiş.
Bak ben aşık olup başlasaydım, bi'süre sonra adının başka olduğunu öğrenecektim ve güvenemiycektim acaba yaşını doğru mu söyledi, ya evliyse, ya sevgili varsa, ya sapıksa

İyi örnekler var ama kötü örneklere gelince insan hep başkasının başına gelir sanıyor, kendine yakıştırmıyor kötüyü. Ne demişler eşeği sağlam kazığa bağla. Riske atma buluşma derim, erkek mi yok yahu.
Kaldı ki güven de vermemiş. "Başka kızlarda var sevgilileri olduğundan mesaj atmıyorum" Yani kızlar var da başları bağlı yoksa atarım kız bol demiş resmen ahah erkekler aslında nasıl da saflar