• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Feminas

Kedigillerin hayranıyım, pati aşığım ❤💙
Pro Üye
Anneler Kulübü
29 Kasım 2018
4.098
24.299
308
Merhaba arkadaşlar kedi severler olarak burada sevimli dostlarımızla ilgili konuşabilir .

fikir alışverişi yapabilir .
Resimlerini paylaşabiliriz.
Sizde benim gibi kedigiller hayranıysanız buyurun bu şahsına münhasır pati evlatlarımızı biraz cekiştirelim 😊

Leonardo da Vinci’ye göre kediler tabiatın şaheserleridirler. Bir kediyle birkaç saat geçiren kişi bunu zaten fark eder. Kedilerin insanlarla olan ilişkileri de özeldir. Evde beslediğimiz kedinin sahibi olduğumuzu sanırız mesela, ama bu ilişkide aslında kedi insanın efendisidir.

Kendi yavrumu tanıtayım
2019-11-12-18-36-01-311-1.webp
bu yakışıklı poffy , et yemeye bayılır bana ve pembe battaniyesine aşıktır 😄
Sabahları yalayarak uyandırmayı sever çünkü uyanıp mama vermemi istiyordur.
Istedigini yapmayınca gidip biryerlere işeme huyu vardı bıraktı çok Şükür :D daha aklıma geldikçe eklerim sizinde yavrularinizi bekliyorum

Kendi yavrumu tanıtayım
Eki Görüntüle 2657880 bu yakışıklı poffy , et yemeye bayılır bana ve pembe battaniyesine aşıktır 😄
Sabahları yalayarak uyandırmayı sever çünkü uyanıp mama vermemi istiyordur.
Istedigini yapmayınca gidip biryerlere işeme huyu vardı bıraktı çok Şükür :D daha aklıma geldikçe eklerim sizinde yavrularinizi bekliyorum

Çok tatlı ismine bayıldım❤️

Benim kedoşun ismide zeus erkek die verdiler dişi çıktı fjejejskwsj uyumayı çok sever. kendisini sevdirmeyi hiç sevmez. Bütün gün gözü camlarda kuşun konması bekler:))

Eklentiler

• PicsArt_07-02-05.13.41.webp
    PicsArt_07-02-05.13.41.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 156
Benim kedoşun ismide zeus erkek die verdiler dişi çıktı fjejejskwsj uyumayı çok sever kendisi sevdirmeyi hiç sevmez. Bütün gün gözü camlarda kuşun konması bekler:))
Inanmiyorum pamuk gibi bembeyaz 😍😍 çok sevimli ve asil duruyor

Back
X