• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

@izdusumu Çok girmiyor foruma ama onun da çok güzel bir kara kedisi var. Onunki erkek.

Gece’nin kafası, onun kedisinin kafasının 3’te biri kadar :D :D Gece de geçen yaz büyüdü, yüzü yuvarlaklaştı, öncesinde daha küçük duruyordu. Son iki fotoğraf ve pembeli çarşaflı fotoğraf harici önceki yıllardan. Şu an son fotoğraftaki gibi. Biraz tombikleşti. Babam çok yaş mama veriyor, tavuk pişiriyor. Kilo aldırttı geçen yaz. Oyun da oynar ama çok veremedi kilo.

Bizimki kuru mamadan başka hiç bişey yemiyor normalde, Geçen çiğ bulgur yedi yaa psiko ne alakaysa :))

Benimkini anca balkona çıkarıyorum oda gözüm üzerinde hep korkuyorum aşağı atlar diye🙄
Evet kaçma girişiminde bulunabilir biz kucuklukten aliskiniz sürekli gezer gelir eve hata ciftlesmeye gidip 3 gün gelmediği oldu her seferinde de Ağlıyorum gelmeyecek diye ama onun doğası bu veteriner işleri yapılıyor
Evde yatağı eşyaları tuvaleti maması herseyi var gezip geldikçe sorun yok 😊

Bizimki kuru mamadan başka hiç bişey yemiyor normalde, Geçen çiğ bulgur yedi yaa psiko ne alakaysa :))
Benim ki cigkoftem den kaçırdi eşşek lap diye ağzına attı sonra yandı ağzı tabi :D herşey yenilmez ama yeşil fasulye yediği oldu çikolata baklava yemeye çalıştı izin versem neler neler

Benim ki cigkoftem den kaçırdi eşşek lap diye ağzına attı sonra yandı ağzı tabi :D herşey yenilmez ama yeşil fasulye yediği oldu çikolata baklava yemeye çalıştı izin versem neler neler

Seninki de tam pis boğazmış ahahahaha

nemesis nemesis sizi de bekliyorum güzel sirke 70 derece derken poffy nin pasakli haline güzel öneriler gelebilir 😍😍

Aa ne kadar guzel bir topic olmus :)

Resimde ki pisicanlarda benim. (Ikisi de yasiyor :D ) ufak olanin adi kelebek. Adini kizim koydu. Digeri little one :) bir de avatarimda ki sari kedim vardi sir. Edward ama o evden kaçtı malesef. Kizimin dogumundan sonra onu kabul edemedi. Simdi bahcede besliyoruz.

Valla bizim ev yerle yeksan 2 kedi bi cocuk olunca her yer harap her yer tuy. Sadece tabak canak tencerede dikkatliyim kalanini saldim gitti. Ama su robot supurgelerden dusunuyorum almayi. Kullanan varsa alirim bi dal öneri :)

Eklentiler

• 20200622_203717.webp
    20200622_203717.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 112
Aa ne kadar guzel bir topic olmus :)

Resimde ki pisicanlarda benim. (Ikisi de yasiyor :D ) ufak olanin adi kelebek. Adini kizim koydu. Digeri little one :) bir de avatarimda ki sari kedim vardi sir. Edward ama o evden kaçtı malesef. Kizimin dogumundan sonra onu kabul edemedi. Simdi bahcede besliyoruz.

Valla bizim ev yerle yeksan 2 kedi bi cocuk olunca her yer harap her yer tuy. Sadece tabak canak tencerede dikkatliyim kalanini saldim gitti. Ama su robot supurgelerden dusunuyorum almayi. Kullanan varsa alirim bi dal öneri :)
2. Kedi için çok heyecanlaniyorum ama kedim kabullenmez sanırım bende bahçede 5 tane kediyi bakıyorum . Fazla kedisi olmak bir ayrıcalıktir 😊
Gri olan yavrunuzla benim poffy benziyor küçük Kaplan yavruları 😍 topiğe hoşgeldiniz çok sevindim 😊

2. Kedi için çok heyecanlaniyorum ama kedim kabullenmez sanırım bende bahçede 5 tane kediyi bakıyorum . Fazla kedisi olmak bir ayrıcalıktir 😊
Gri olan yavrunuzla benim poffy benziyor küçük Kaplan yavruları 😍 topiğe hoşgeldiniz çok sevindim 😊
Bahcede ayrica bi 8 9 kedo daha var ama apartmanda bakmasi cok zor oluyor. Ben yem su barinma alani koydukca birileri cope atiyor. Sitenin yarisi.ile kavgaliyim

Bahcede ayrica bi 8 9 kedo daha var ama apartmanda bakmasi cok zor oluyor. Ben yem su barinma alani koydukca birileri cope atiyor. Sitenin yarisi.ile kavgaliyim
Keşke karışmasalar çok gereksiz buluyorum
Mama verip kedileri topluyorum diye bana da laf sokuyorlar ama umrumda değil onlar bakmak zorunda değil ben bakmak istiyorum konuşup konuşup dursunlar 😒

Benimki dün domates yedi 🤦🏼‍♀️ Domates biber yer. Pişmiş makarna da yer çiğ makarna da yer. Zeytin yer. Zeytin çekirdeği yutup kusar 😂 Bant yer, tulumba tatlısına hasta. Vermiyorum zararlı diye ama versem bir kilo gömer rahat. Sütlü tatlı da yemek ister, bir iki damla yalaması için veririm en fazla. Patates püresine bayılır 😅 Her türlü et yer. Çiğ pek sevmez, parazitten dolayı vermeyiz zaten ama hırsızlık yapıp çalsa bile yemez çiğ olunca. Pilav da yer 😂

Yoğurtlu karnabahar yedik birlikte kışın. Kuru mamaya alternatifmiş verilebilirmiş arada.

Çok obur ya. Bir keresinde kaşarlı sucuklu gözleme yiyordum. Üzerimdeki kıyafetim inceydi biraz, göğsüme saldırdı. Kendimi savunmak için elimdeki gözlemeyi ona yaklaştırdığımda kapıp kaçtı :D :D Ona da yar etmedim gerçi o gözlemeyi. Yemek için beni satar :D Evde ölsem aç kalsa yer sanırım cesedimi :D

Back
X