Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insan karamel niyetine yer bunu
Insan karamel niyetine yer bunukaç yaşında büyük duruyor
Benim ki oyun oynamayı bıraktı cool takılıyor alt tarafı 1.5 yasinda ama yaşlı gibioyun oynaması güzelmiş
Yaaa yerim senin tipini ya:)
Bu benim minnak kızım. Adı Gece, 4 yaşını yeni doldurdu. 3 yıldır benimleBir yaşından beri 3-3.5 kilo civarı. 6-9 aylık kediler gibi görünüyor, annesi de minnak bir Calico’ymuş. Babası Bombay. Gözleri bazen yeşil bazen bal kabağı rengi oluyor
Çok sevgi dolu bir minnak
Bu arada siyah olduğu için adı Gece değil. Adını Gece koyabilmek için kara kedi seçtik![]()
Oyy maşallah tosunlugundan belli oluyor tam sıkıştırmalikÜç yaşında :)
Oyy maşallah tosunlugundan belli oluyor tam sıkıştırmalik![]()
Benimki çok zayifladi şu aralar yeni toparliyor fazla hareketli sanırım onda oldu dışarı çıkmadan yaşayamazEvet ne varsa silip süpürüyor![]()
Benimki çok zayifladi şu aralar yeni toparliyor fazla hareketli sanırım onda oldu dışarı çıkmadan yaşayamazama önceden baya et yumagiydi
![]()
Çıkıyor tüm gün dışarıda pencereden girer çıkar yaşı büyüyünce dışarıya daha meyilli olduAa dışarı çıkarıyor musunuz siz
Bu benim minnak kızım. Adı Gece, 4 yaşını yeni doldurdu. 3 yıldır benimle ❤ Bir yaşından beri 3-3.5 kilo civarı. 6-9 aylık kediler gibi görünüyor, annesi de minnak bir Calico’ymuş. Babası Bombay. Gözleri bazen yeşil bazen bal kabağı rengi oluyorÇok sevgi dolu bir minnak
Bu arada siyah olduğu için adı Gece değil. Adını Gece koyabilmek için kara kedi seçtik ❤
Kedinin tombişi makbuldurI izdusumu Çok girmiyor foruma ama onun da çok güzel bir kara kedisi var. Onunki erkek.
Gece’nin kafası, onun kedisinin kafasının 3’te biri kadar![]()
Gece de geçen yaz büyüdü, yüzü yuvarlaklaştı, öncesinde daha küçük duruyordu. Son iki fotoğraf ve pembeli çarşaflı fotoğraf harici önceki yıllardan. Şu an son fotoğraftaki gibi. Biraz tombikleşti. Babam çok yaş mama veriyor, tavuk pişiriyor. Kilo aldırttı geçen yaz. Oyun da oynar ama çok veremedi kilo.
Çıkıyor tüm gün dışarıda pencereden girer çıkar yaşı büyüyünce dışarıya daha meyilli oldu