• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Esiniz tutsun sıkıca sizde 5 no kapak takıp traş makinasiyla kısaltın benim kedimin tüyleri kısa ama kaka yaparken elimde ıslak mendille bekliyorum :70: öylede yapabilirsiniz 😁

Esiniz tutsun sıkıca sizde 5 no kapak takıp traş makinasiyla kısaltın benim kedimin tüyleri kısa ama kaka yaparken elimde ıslak mendille bekliyorum :KK70: öylede yapabilirsiniz 😁
Resmini çekip atayim unutmazsam bi bacak ve popoda o kadar tüy olur mu arkadas 😁
Dün popo kenarini biraz traş ettik gibiydi ama yeterli olmamis bugun yine yapıştı kakası tüylerine

kedileri çok severim , yürüyen , minik , karakterli , yün yumakları , top popolar...:KK200:

Selaam:)) 2 kedi de bende var, bunlar küçüklük halleri:))

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-09-15 at 13.32.45.webp
    WhatsApp Image 2020-09-15 at 13.32.45.webp
    33 KB · Görüntüleme: 58
  • WhatsApp Image 2020-08-16 at 20.12.07.webp
    WhatsApp Image 2020-08-16 at 20.12.07.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 56
Bu da kardeşimin kedisi:) Epey bir bende kalmıştı:)) canımın içi içi o da...

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-09-02 at 00.44.36.webp
    WhatsApp Image 2020-09-02 at 00.44.36.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar kedimle ilgili bir sorun var. Sizde de varmı bu durum merak ettim. Sorabileceğim en güzel yer burası sanırım :) Ne zaman mama değişikliği yapsak. (Aynı marka ama içerik farklı oluyor) Kakasında kan oluyor bir süre. Daha önce veterinere sorduk. Bir sorun olmaz cins kedilerde genelde oluyor diyor ama görünce de canım sıkılıyor bu duruma. Sizin kediler de oluyor mu böyle 🤔

Kızlar kedimle ilgili bir sorun var. Sizde de varmı bu durum merak ettim. Sorabileceğim en güzel yer burası sanırım :) Ne zaman mama değişikliği yapsak. (Aynı marka ama içerik farklı oluyor) Kakasında kan oluyor bir süre. Daha önce veterinere sorduk. Bir sorun olmaz cins kedilerde genelde oluyor diyor ama görünce de canım sıkılıyor bu duruma. Sizin kediler de oluyor mu böyle 🤔
Benim kedimde de ara ara oluyor. Baya korkutmuştu beni kum kabı dışına yaptı o şekilde farkettim kanlı olduğunu. Veteriner bana da yediği dokunmuştur dedi ama pek içime sinmemişti. İç parazitten de olabilirmiş aşısı tam mı ya da hap veriyor musunuz?

Benim bilgim yok canım

Benim kedimde de ara ara oluyor. Baya korkutmuştu beni kum kabı dışına yaptı o şekilde farkettim kanlı olduğunu. Veteriner bana da yediği dokunmuştur dedi ama pek içime sinmemişti. İç parazitten de olabilirmiş aşısı tam mı ya da hap veriyor musunuz?

Düzenli olarak yaptırıyoruz akşama kefir vermeyi düşünüyorum belki o iyi gelir diye. Veteriner bişey olmaz desede yinede tedirgin oluyor insan ya

evde kedim yok , vicdanlı hayvan sever veteriner görmeli :bicak:

Back
X