- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.299
- 308
Ilk 2. Katta oturuyorduk poffyi sahiplendigimizde sonra 3. Kata geçtik oradan 1. Katına taşındık apartmanin bazı sebeplerden dolayi suan 1. KattayizKaçıncı katta oturuyorsun, daha dogrusu apartman mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk 2. Katta oturuyorduk poffyi sahiplendigimizde sonra 3. Kata geçtik oradan 1. Katına taşındık apartmanin bazı sebeplerden dolayi suan 1. KattayizKaçıncı katta oturuyorsun, daha dogrusu apartman mi?
Tasmalı mı cikardin beraber çıktığınız zaman? Duruyor muydu, korkuyor muydu?Ilk 2. Katta oturuyorduk poffyi sahiplendigimizde sonra 3. Kata geçtik oradan 1. Katına taşındık apartmanin bazı sebeplerden dolayi suan 1. Kattayiz
İyi geceler herkese kedimiz zirzopumuzu 9.08 de maalesef kaybettik. Özellikle cins kedi sahiplerine seslenmek istiyorum. Kısırlaştırma operasyonu öncesi lütfen röntgen çektirin. İç organlarında sıkıntı var mı baktırın . Bizim kedimiz kısırlaştırma dan 2 gün sonra fenalaştı. Veterinere gittiğimizde böbrek yetmezliği ve akciğerlerinin su topladığı ortaya çıktı. Önceden herhangi bir sıkıntısı yoktu. Anestezi tetiklemiş ortaya çıktı. Kan tahlilinden hiç bir şey anlaşılmıyor. Ankara'da entübe edecek veteriner bulamadık. Hepsi uyutulması gerektiğini söyledi. Böyle bir acı yok. Allah hiç kimseye yaşatmasın.Benim kedim zirzop. 9 aylık olup maşallah 5 kilo :) miyavlayarak bana her şeyi yaptırır. :))
Oooofffffff. Çok üzüldüm yaaa Allah sabırlar versinİyi geceler herkese kedimiz zirzopumuzu 9.08 de maalesef kaybettik. Özellikle cins kedi sahiplerine seslenmek istiyorum. Kısırlaştırma operasyonu öncesi lütfen röntgen çektirin. İç organlarında sıkıntı var mı baktırın . Bizim kedimiz kısırlaştırma dan 2 gün sonra fenalaştı. Veterinere gittiğimizde böbrek yetmezliği ve akciğerlerinin su topladığı ortaya çıktı. Önceden herhangi bir sıkıntısı yoktu. Anestezi tetiklemiş ortaya çıktı. Kan tahlilinden hiç bir şey anlaşılmıyor. Ankara'da entübe edecek veteriner bulamadık. Hepsi uyutulması gerektiğini söyledi. Böyle bir acı yok. Allah hiç kimseye yaşatmasın.
Mesajını yeni gördüm canım Hayır hiç tasmali cikarmadim kediniz biraz ailenize alisinca deneme yaparsiniz poffy suan bile ben adım atmadan yürümeyen beni bekleyen bir kediTasmalı mı cikardin beraber çıktığınız zaman? Duruyor muydu, korkuyor muydu?
Tavuk suyuna ekmek dograyabilirsiniz ben mama olmayInca böyle yapıyorumMerhaba arkadaşlar
Sitemizde 6 kedi var onlar i besleme ye başladım.evde yapılacak mama tarifleri var mı kuru mama çok pahalı gelmeye başladi
Çok yiyorlar![]()
Teşekkür ederim ekmek hiç yemiyorlar bu şekilde yerler mi acaba?Tavuk suyuna ekmek dograyabilirsiniz ben mama olmayInca böyle yapıyorum
Sanırım tuzsuz olmasi gerekiyor, tuz ve baharat kediler icin zararli imis diye öğrendim.Tavuk suyuna ekmek dograyabilirsiniz ben mama olmayInca böyle yapıyorum
Belki tavuk kokusu olursa yerler ama Kedilere belli olmaz internetten toplu mama alın uygun geliyorTeşekkür ederim ekmek hiç yemiyorlar bu şekilde yerler mi acaba?
Sadece su dedim zaten baharat tabi ki olmazSanırım tuzsuz olmasi gerekiyor, tuz ve baharat kediler icin zararli imis diye öğrendim.
Patates haslayip tavuk etiyle ezip karistirip yiyorlarmis, haslanmis yumurtayi seviyorlarmis. @eunja
Kuru olarak degil de doğranmış lokma ekmekleri yemek suyuna veya tavuk suyuna batirio verince yiyorlar bazilari.Teşekkür ederim ekmek hiç yemiyorlar bu şekilde yerler mi acaba?
Fotograf atin cekersenizMerhaba arkadaşlar
Sitemizde 6 kedi var onlar i besleme ye başladım.evde yapılacak mama tarifleri var mı kuru mama çok pahalı gelmeye başladi
Çok yiyorlar![]()
Tamam atarım inşallah. Bu kedileri annesi sitenin içinde doğurduFotograf atin cekerseniz![]()
Canim, seni düzeltmek icin degil de arkadaşimiz belki bilmiyordur diye özellikle ayrintiyi belirtmek istedim, ben bilmeden o hataya düştüm de köfte filan vermistim, sonra ögrendim dogrusunu:) @eunjaSadece su dedim zaten baharat tabi ki olmaz
Sarı kedi hastasiyimTamam atarım inşallah. Bu kedileri annesi sitenin içinde doğurdubalkondan takip ediyordum miniciklerdi. Daha sonra hiç görünmediler gittiklerini zannetmiştim ki meğerse sitenin arka tarafına taşınmışlar
tahminimce 6-7 aylıklar. Anneleri cins kediye benziyor çok güzel bir kedi yavrular Tekir 3 kardeş. Hemen Kuru mama aldım birkaç gün besledim sonra bir de baktım Baba çıktı ortaya. Bizim yavru kediler kopya baba
önceleri bize hiç yaklaşmıyor lardı şimdi bizi görür görmez miyavlıyor lar peşimizden.eşim Arabayı park eder etmez önünü kesiyorlar.
Düne kadar 5 kişilik bir aileydi dün bir baktık Sarı bir kedi daha bizim yavrular arkadaş edinmişyalnız bu Sarı kedinin gelişine sevinemedim çünkü diğer kardeşleri dövüyor ne yapsak bilemiyorum oda 6-7 aylık anca vardır ama gelir gelmez hakimiyet kurdu
Kedilerimizin adı
Anne prenses Baba haydut kardeşler; pamuk huysuz minik.sari kediye de haylaz diyoruZ![]()
Iyi yaptin canım yanlış anlamadım zaten hani Heralde baharat koymaz diye şaşırdımCanim, seni düzeltmek icin degil de arkadaşimiz belki bilmiyordur diye özellikle ayrintiyi belirtmek istedim, ben bilmeden o hataya düştüm de köfte filan vermistim, sonra ögrendim dogrusunu:) @eunja