• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Bu akşam minnoş lar i besledim, pamuk peşimi bırakmadı her adım atışımda ayağıma dolandı 😁kafasını ayakkabıma ve eşofmanima sürdü sürtündü daha doğrusu mama verdim ama istemedi göbeğini açip sevdirdi çok tatlıydı ilk defa böyle bir şey yaptı tam o sırada Haylaz geldi kafası dağıldı bize koşarak eve kaçtık😁
şimdi tam olarak bu neydi arkadaşlar kokusunu üzerime mi bıraktı acaba bunun anlamı nedir
Kendini sevdirmiş ne güzel 😍 sizi benimsediğini gösterir 😊

Merhaba hanımlar.Covidli birinden virüs aynı evdeki kediye geçebilir mi?

Konu da açtım ayrıca ama bende de 4 tane var.🤭 3 aylık kadar oldular. Bir tanesi tuvaletini kuma yapmıyor inatla. Bunu nasıl aşacağım? Öneriniz var mı?🌸

20200829_115403.webp

Familya tam olarak bu şekilde. Hepsini bir arada tutmak imkansız gibi bir şey.😂

Merhaba hanımlar.Siz kedilerinize hangi marka mamaları yediriyorsunuz?

Allahımmmm ben bu başlığı nasıl kaçırmışım, aşırı pozitiflik içeriyormuş oysa ki. Ben de size aşırı pozitiflik içeren bir şey anlatayım o halde. Seyahat yasakları kalktığında annem, babam ve bizim sinsirella keditoş yazlığa gittiler. Annem ve babam risk grubunda oldukları ve ben de işe gidip gelmek zorunda olduğum için onların görece daha izole olmaları adına biraz da emrivaki ile ben yolladım aslında.

Geçen haftasonu almaya gittim onları. Ev sitenin içerisinde ve sitede sürekli bisikletle gezen 6-7 yaş grubunda çocuklar var. Cam açık olunca arasıra sesleri geliyordu. “””””aaa burada kedi var çabuk gelin”””” “”ayy üstelik bebek daha” şeklinde seslerini duyuyordum sürekli. Allah biliyor ya içimden dedim ki bu çocuklar kesin mundar edicekler şimdi yavrucukları, annelerinden ayırmasalar keşke. Müdahale edeyim diye balkona çıktım. Baktım çocukların hepsinin bisikletlerinin selesinde bir mama (ödül stickler bile vardı) kedi gördükleri zaman duruyorlar, hepsinin önlerine bir ödül maması koyuyorlar ☺ Kediler de kendilerini sevdiren kediler de değil, yani bu küçücük çocuklar kayıtsız şartsız sevip, besliyorlar o çocukları. Yani o an nasıl pamuk gibi oldum anlatamam. Bir tarafta sosyal medyada gün geçmiyor ki gördüğümüz hayvan istismarı fotoları, videoları öte yandan bu güzel küçük çocuklar. Ailenin çocuklara ne verdiği, ne öğrettiği gerçekten o kadar önemli ki. İşte bu yüzden her evde bir hayvan kesinlikle olmalı ve çocuklar hayvan sevgisinin ne olduğunu öğrenmeli.. Bunun önemini bir kez daha anladım🐾🐾

Konu da açtım ayrıca ama bende de 4 tane var.🤭 3 aylık kadar oldular. Bir tanesi tuvaletini kuma yapmıyor inatla. Bunu nasıl aşacağım? Öneriniz var mı?🌸
Durumunda degisiklik oldu mu? Tuvalete alıştı mı minik?

Bildirim gelmeyince kaçırıyorum hep kusura bakmayın 😍 clara clara senin kedos alışmış iyice 😍😍

Hanımlar size bi sorum var
Kedimin tüyleri uzun ve kakasini yaparken tüylerine yapişıyor bazen ve öyle halıya geçiyor :(
Ne yapabilirim acaba bu durumu yaşayan var mı ?
Islak mendille kediyi bekliyorum haliya kaçmasın diye 😑

Kedimin tüyleri uzun ve kakasini yaparken tüylerine yapişıyor bazen ve öyle halıya geçiyor :KK43:
Oradaki tüylerini kesseniz veterinlerler genelde öyle yapıyorlar.

Kedimin tüyleri uzun ve kakasini yaparken tüylerine yapişıyor bazen ve öyle halıya geçiyor :KK43:
Uuzun tüylü kediye sahip değilim ama böyle durumlar durumlarda popo kısmındaki tüyleri makasla kısalttıklarını okumuştum.

Uzadikca makasla kisaltin sürekli beklemek zor olur :(

Oradaki tüylerini kesseniz veterinlerler genelde öyle yapıyorlar.

Uuzun tüylü kediye sahip değilim ama böyle durumlar durumlarda popo kısmındaki tüyleri makasla kısalttıklarını okumuştum.

Uzadikca makasla kisaltin sürekli beklemek zor olur :KK43:
Evet hem zor beklemek hemde stresli benim icinde kedi içinde :(
Makasla kesersem sanki derisini de keserim gibi geliyor Allah korusun.
Akşam biraz traş makinesiyle kısalttık gibiydi bu sabah yine oldu aynısı

Biz veterinere özele gitmiyoruz
Gittigimiz veteriner popo kismını traş edebilir mi ozel olmadigi için böyle bi hizmet verirler mi acaba ?

Evdeki traş makinesi tüyleri alamadi aslında daha güçlü bi makine lazim galiba

Makasla size kestirmiyor mu yoksa siz ona zarar verirsem korkusuyla mı kesemiyorsunuz. Korkarsanız o da korkak size izin vermez. Veterinerden rica etmeniz ve o bölgeyi özel traj etmesi daha iyi sanırım.

Makasla size kestirmiyor mu yoksa siz ona zarar verirsem korkusuyla mı kesemiyorsunuz. Korkarsanız o da korkak size izin vermez. Veterinerden rica etmeniz ve o bölgeyi özel traj etmesi daha iyi sanırım.
Aslında ikiside
Kedim rahat durmuyor
Bende korkuyorum
En iyisi aşı zamani veterinere rica etmek dediginiz gibi

Back
X