Kadınkötü durumdaydı malesef. Ben elini yüzünü temizlerken anlattı detayları. Soyadını da söyledi ama unutmuşumOrdan o anda uzaklaşabilseydiniz keşke. Geri dönüp zorla götürmek nedemek. Arabadan attığı kadını. Öldümü diye bakmaya gelmişti sanırım. Nekadar acı kurduğum cümleler bile vahşet içerikli.
İnşallah sizin yazdıklarınızı görüp yardım ister bir şekilde. Elinizden daha fazlası gelmezmiş anlattığınız kadarıyla. En azından bukadarını yaptığınız için kendi adıma teşekkür ederim. O kadın siz de olabilirdiniz bende olabilirdim. Bize hep görmemezlikten gelmemiz tembihleniyor amann başımıza birşey gelmesin! Benim kızım, kardeşim olabilir o kadın bunu kimse düşünmüyor. Hep korkak büyütüldük.Kadınkötü durumdaydı malesef. Ben elini yüzünü temizlerken anlattı detayları. Soyadını da söyledi ama unutmuşum
Aracı mobeseden yakalayınca sizi ifadeye çağırırız dediler hala aramadılar. Bu arada kadının araçtan atıldığı yer ünlü bir kaya otelin iniş rampasıydı. Orayada baktım ama aracı bulamadım. Belki de kaçtı şe.....z. Gümrükten çıkarken yakalanmaz mı acaba??Konu sahibi polis bu konuda sizi bilgilendirir mi acaba?
insallah yakalarlarda cexasini ceker.Haberlerde gormeyelim insallahAracı mobeseden yakalayınca sizi ifadeye çağırırız dediler hala aramadılar. Bu arada kadının araçtan atıldığı yer ünlü bir kaya otelin iniş rampasıydı. Orayada baktım ama aracı bulamadım. Belki de kaçtı şe.....z. Gümrükten çıkarken yakalanmaz mı acaba??
Allah sizden razı olsun,İnşallah yakalanır,böylelerini 240 km hızla arabadan atacaksın , ....Karakolun teli varsa siz arasanız tekrar!hani işin peşini bırakmasanız...Aracı mobeseden yakalayınca sizi ifadeye çağırırız dediler hala aramadılar. Bu arada kadının araçtan atıldığı yer ünlü bir kaya otelin iniş rampasıydı. Orayada baktım ama aracı bulamadım. Belki de kaçtı şe.....z. Gümrükten çıkarken yakalanmaz mı acaba??
vah hemşerim vah içim acıdı ya ...Arkadaşlar merhaba. Şu an Nevşehir'de tatildeyim. Öğlen saat 14 civarında Hollanda plakalı bir araçtan bir kadın eşi tarafından aşağıya itilmek suretiyle aşağıya atıldı. Yardım için durduk. Adının Selen olduğunu, onu iten kişinin eşi olduğunu ve arabada iki çocuğu olduğunu eşinin çocukları kaçırdığını söyledi. Bu arada asfalta sürtünmekten kadının kafası ve kolları kan içinde kalmıştı. Islak mendil ve su ile yaraları temizledim. Bu sırada eşi geldi, kadını sürükleyerek arabaya bindirdi, engel olamadım. Kadın gidince polisi aradım ve karakola da gittim. Belki burayı okuyordur. Şahitlik yapmaya hazırım, araç plakasını polise verdim. Eğer burayı okuyorsan lütfen korkma..Böyle bir hayata mecbur değilsin.
+1Yukarda dursun konu. Taniyan varsa, bu kadinlar sadece onu seven insanlarin yardimiyla kurtulabilirler. Bu adam o kadini gozunu kirpmadan öldürür. Yukarda dursun diye yaziyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?