S Senbirsen Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2016 4.143 5.684 158 40 26 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nery83 #81 nery .!.: Arkadaşlar biraz önce karakolla görüştüm. Kadın ve eşini bulmuşlar. İfadelerini almışlar. Kadın kendisinin düştüğünü şikayetçi olmadığını söylemiş. Genişletmek için tıkla... sonucuna şaşırmadım polisler de hemen inanmıştır (!) hareketli araçtan kendi nasıl düştüğüne. yazık diyrum sadece.
nery .!.: Arkadaşlar biraz önce karakolla görüştüm. Kadın ve eşini bulmuşlar. İfadelerini almışlar. Kadın kendisinin düştüğünü şikayetçi olmadığını söylemiş. Genişletmek için tıkla... sonucuna şaşırmadım polisler de hemen inanmıştır (!) hareketli araçtan kendi nasıl düştüğüne. yazık diyrum sadece.
Astoria for whom the bell tolls... time marches on. Kayıtlı Üye 15 Kasım 2016 17.146 52.863 598 33 26 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nery83 #82 nery .!.: Arkadaşlar biraz önce karakolla görüştüm. Kadın ve eşini bulmuşlar. İfadelerini almışlar. Kadın kendisinin düştüğünü şikayetçi olmadığını söylemiş. Genişletmek için tıkla... Genelde böyle sonuçlanıyor zaten. Elden bir şey gelmeme sebebi de bu. Kadınlar genelde korktuklarından seslerini çıkaramıyor. Çünkü yeteri kadar korunamayacaklarını da biliyorlar. Polisin de işine geliyor.
nery .!.: Arkadaşlar biraz önce karakolla görüştüm. Kadın ve eşini bulmuşlar. İfadelerini almışlar. Kadın kendisinin düştüğünü şikayetçi olmadığını söylemiş. Genişletmek için tıkla... Genelde böyle sonuçlanıyor zaten. Elden bir şey gelmeme sebebi de bu. Kadınlar genelde korktuklarından seslerini çıkaramıyor. Çünkü yeteri kadar korunamayacaklarını da biliyorlar. Polisin de işine geliyor.