evet araç hareketliydi. Kadın tam önümüze düştü. Aslında foto aldım. Ama buraya yüklemem kural ihlali olur sanırım. Belki o civarda gören olur arabayı.Elleri kırılsın. İnşallah daha beterini yaşamasan kurtulur kadıncağız. Araba hareketliyken attı değilmi? Allahım ne kadar vicdansız oldu bu insanlar artık yaa.. çocuklarının gözü önünde hemde..
Arabanın arka koltuğunda 2 çocuk vardı. Çocuklarda dehşet içinde kalmışlardır eminim.Muhtemelen bu ilk siddet degildir
Cocuklara cok uzuldum....nelere sahit oldular
Aradım malesef yakalanamamıştı. Akşam saatlerinde yeniden aradım vardiya değişimi yaptık bilgimiz yok dediler.Allah sizden razı olsun,İnşallah yakalanır,böylelerini 240 km hızla arabadan atacaksın , ....Karakolun teli varsa siz arasanız tekrar!hani işin peşini bırakmasanız...
Aslında Nevşehir'de yaşayan arkadaşlara gönderseniz belki gören gözüne takılan arkadaşlar olur. Çok üzüldüm yaevet araç hareketliydi. Kadın tam önümüze düştü. Aslında foto aldım. Ama buraya yüklemem kural ihlali olur sanırım. Belki o civarda gören olur arabayı.
Bence hemen söyleyinBenim nevsehirde bir polis kuzenim var aslinda. Soylesem ise yararmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?