• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevşehir'de araçtan atılan kadın

8 Mart Kadın Platformu

Kadın Araştırmalar Derneği

Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı

Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı

Emekçi Kadınlar Birliği

Kadın Haklarını Koruma Derneği

Bu vakıflar bu tür konularda sadece muhataba yönelik mi çalışıyorlar? yani olayda ki gibi bir ihbarda, polisten bilgi alıp harekete geçiyorlar mı?

Elleri kırılsın. İnşallah daha beterini yaşamasan kurtulur kadıncağız. Araba hareketliyken attı değilmi? Allahım ne kadar vicdansız oldu bu insanlar artık yaa.. çocuklarının gözü önünde hemde..
evet araç hareketliydi. Kadın tam önümüze düştü. Aslında foto aldım. Ama buraya yüklemem kural ihlali olur sanırım. Belki o civarda gören olur arabayı.

Allah sizden razı olsun,İnşallah yakalanır,böylelerini 240 km hızla arabadan atacaksın , ....Karakolun teli varsa siz arasanız tekrar!hani işin peşini bırakmasanız...
Aradım malesef yakalanamamıştı. Akşam saatlerinde yeniden aradım vardiya değişimi yaptık bilgimiz yok dediler.

evet araç hareketliydi. Kadın tam önümüze düştü. Aslında foto aldım. Ama buraya yüklemem kural ihlali olur sanırım. Belki o civarda gören olur arabayı.
Aslında Nevşehir'de yaşayan arkadaşlara gönderseniz belki gören gözüne takılan arkadaşlar olur. Çok üzüldüm ya :(

Kadın kuzu kuzu bindimi arabaya. Hiç bağırmadı mı? Size polisi arayın demedi mi?

Şoktaydı desem size adı, soyadına kadar söylemiş.

Üzgünüm ama anladığım kadarıyla 'kocamdır, döver' kadınlarından gibi görünüyor..

Back
X