• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyapmaliyim? bana yol gosterirmisiniz..

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Gecen bir konu acmistim bilen bilir.. isterseniz bakabilirsiniz gecmisime.
Biraz ozetlemek istiyorum..

annem ile babam bosanali yillar oluyor. Mahkemeye verilmisim.. annem mahkemeyi kazanmis. simdi ise babam karsima cikti annem once gostermemisti cok karsi cikti. Suan gorusuyorum. Gorusurkene uvey babam bizi yakaladi ve anneme yetistirdi hemen.. annem cok kizdi. Gecen konustuk.. ve dinledim. Bebekene annemi ve beni evden kovmuslar nedeni bilmiyorum anneme hizmetci olarak bakarlarmis.. benide hic kucagina almamis sevmemis.. babam ise hic ise gitmezmis ailesine muhtacmis hep geceleri diskolaro gezermis.. evden atarkene kizini istemiyorum demis.

Simdi buda babamin dediklerini: annem evden kendisi cikmis, beni hep aramis ama annem gostermemis. Benim kucuklugumde huzurmu bozmak istememisler cunku kimsesiz yurduna gonderildim bu sorunlar yuzunden ve cekilmisler aradan sonra ise anneme geri donderildim.

Simdi yillar sonra bu cektiklerime ragmen gecmisim birturlu kapanmiyor. Cok skiliyorum artik. Gecen annemin snirini okadar cok bozulmustu ki..
Annem olmazsaydi bu dunyada ben surunurdum buna eminim.. onun hakkini odeyemem..

Suan iki taraf cok farkli seyler anlatti.. kime inansam bilmiyorum..
Annem beni evlatliktan rededermis daha gorusmeye devam edersem.
5 paralik etmez insanlarla konusma evime huzursuzlugu getirme dedi.

Napicam bilmiyorum.. cok arada kaldim.. bana bir yol gosterirmisiniz..

ebeveynlerin arasında ne geçmiş olursa olsun annen babanla görüşmene müdahale etmemeli.

annenin dedikleri doğru olsa bile müdahale etmemeli. evet bir çok zor günler yaşayıp atlatmışsınızdır ama anne "baba"nın boşluğunu kapatamaz evladında.

anneni karşına alıp güzelce konuşabilirsin. kaldı ki sen babanla görüşmekten hoşnutsun.. buna annen müdahale etmemeli.

Yüreğiniz ne diyor ona bakın.
Annenizin ya da babanızın ya da herhangi birinin dediğini değil kendi istediğinizi yapın...

annenle baban arasında her ne geçtiyse bunda senin suçun yok onlar yollarını ayırmışlar ama sen istediğin zaman babanı görebilmelisin annen için ne kadar kötü bir insan olsa bile baban o senin baban sonuçta bir yakınım var anne babası yıllar önce ayrıldılar kızlar görüşüyorlar babalarıyla

Annen hatali gecmiste ne olmussa olmus sana karisamaz baban hakkinda.babani hic taniyamadan kaybetme derim.
annembabam 15 yıldır ayrilar

annen şu an yeni bir hayat yaşıyor ve babanın yeniden hayatında olmasını istemiyor; en nihayetinde başka biriyle evli.
geçmişte neler oldu bilmiyoruz ancak bazen insanlar telafisi mümkün olmayan ya da tamiri çok çok zor olan hatalar yapar. ama sonunda geçmişe mazi derler. şu an babanı samimi buluyor musun? yüreğine hitap ediyor mu? anlaşılır bu...
eğer eksik parçan bir şekilde tamamlandıysa elbette görüşmeye devam et. annen de durumu kabullenmeli. o da senin baban sonuçta.

kimin haklı yada haksız olduğu önemli değil önemli olan senin düşüncen sen babanla görüşmek istiyorsan onu tanımak istiyorsan görüşürüz konuşursunuz..
buna ne annen nede başkası karışamaz tamam annen her türlü fedakarlığı yapmıştır sana karşı fakat baba eksikliğini gideremez...

baban geçmişte hatalı bile olsa şuan sizinle görüşmek istiyor, demek ki
hatasını anlamış önemli olanda bu.anneni ikna edebileceğini sanmıyorum.
bence bir uzmandan yardım alın ve durumu annenize o anlatsın.
hatalı olanın kim olduğu önemli değil bence bunları düşünmeyin
sizin babanızla görüşmeye ihtiyacınız var.
hatta ondan hesap sormaya.
lütfen babanızla görüşmekten vazgeçmeyin

Teyzem geldi ikisi basladilar. Ailecek evlatliktan red ediceklermis beni ve sokaga aticaklarmis...

Biktim inanin. 23 yasimdayim artik kendi kararlarimi vericek yastaykene bunlar boyle diolar bana.. her iki taraftan biktim. Ne babaya ne anneye ihitiyacm var cok skidim artik..

BEN BU KIZI BUNLARI KATLANACAK KADAR SEVMIYORUM. DEDI annem duydum demin :(

Gitsem mi artik 23 yasindayim.. kendi hayatimi mi kursam.. cok biktim :(

arkadaşlar benim yıllaaaar önce açtığım f.book hesabım vardı, resmim de profilde görünüyor.bu hesabımı kapatmak istiyorum resmim görünsün istemiyorum ama ne mail adresini hatırlıyorum ne de şifresini falan....facemde olan kişilere şikayet edin desem kapatırlar mı? nasıl olcak bigisi olan yardımcı olabilir mi?

arkadaşlar benim yıllaaaar önce açtığım f.book hesabım vardı, resmim de profilde görünüyor.bu hesabımı kapatmak istiyorum resmim görünsün istemiyorum ama ne mail adresini hatırlıyorum ne de şifresini falan....facemde olan kişilere şikayet edin desem kapatırlar mı? nasıl olcak bigisi olan yardımcı olabilir mi?

dalgınlıktan konuya cevap ver kısmında kalmışım özür dilerim.

BEN BU KIZI BUNLARI KATLANACAK KADAR SEVMIYORUM. DEDI annem duydum demin :(

Gitsem mi artik 23 yasindayim.. kendi hayatimi mi kursam.. cok biktim :(

gerçekten bunu dedi mi? çok üzücü..
seni evden kovmakla tehtid etmesine izin verme.
hatırladığım kadarıyla çalışıyorsun. kendine ev tut çık o evden. sen çocuk değilsin ki.:50:

Son düzenleme:
gerçekten bunu dedi mi? çok üzücü..
seni evden kovmakla tehtid etmesine izin verme.
hatırladığım kadarıyla çalışıyorsun. kendine ev tut çık o evden. sen çocuk değilsin ki.:50:

Evet aynen boyle dedi.. cok uzuluyorum.
Ne annemin nede babamin yuzunu goresim var ikisinden nefret ediyorum. Laflarla ezdiler beni. Neyapmisim benim ne sucum var...

Gercekten evden ciksam dogru olurmu? Pisman olurmuyum?

evet aynen boyle dedi.. Cok uzuluyorum.
Ne annemin nede babamin yuzunu goresim var ikisinden nefret ediyorum. Laflarla ezdiler beni. Neyapmisim benim ne sucum var...

Gercekten evden ciksam dogru olurmu? Pisman olurmuyum?

seni evden kovmakla tehtid etmekle bunu göze almışlar demektir. Tabii annenle aranı bozma ama senin kendi kararlarını verebilecek yaşta olduğunu , en ufak şeyde kapıya koymakla korkutamayacağını anlasın.

Back
X