- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Afrika örgüsü yapicaz biz. Bizim sadece malzeme parasi vermemiz gerekiyo cunku mekani olan kuafor bi arkadasim gel burda or parani al git dedi yani yer tutmamiza hic gerek yok. Saç parasi sadece. Bulundugumuz sehirde yapan yer yok ve talep cok.Şu sıralar piyasa çok kötü, eşinizin iş konusunda sıkıntı yaşaması normal. Ya iş bulup başka bir ile gideceksiniz ya da azına çoğuna, çalışma saatlerine çok takılmayacak eşiniz.
Büyük şehirlerde silahlı güvenlik belgesi olanlar kolay kolay boş kalmaz mesela. Ama yine de tek maaşla büyük şehirde geçinmek çok zor olur. Artıları eksileri düşünüp konuşup bir yol çizin kendinize.
Arkadaşınızla yapacağınız iş ne tam olarak? O kadar küçük bütçeyle kurulacak bir iş gelmedi aklıma. Arkadaşınıza resti çekin, şu güne kadar kendini ayarlıyorsan bekliyorum yoksa ben başlıyorum deyin.
Benim sansim iyidirde esim icin aynisini soyleyemicem..o donem hic gecmiyor , benim icin oyle en azindsn sans faktoru hiccc yokk
Afrika örgüsü yapicaz biz. Bizim sadece malzeme parasi vermemiz gerekiyo cunku mekani olan kuafor bi arkadasim gel burda or parani al git dedi yani yer tutmamiza hic gerek yok. Saç parasi sadece. Bulundugumuz sehirde yapan yer yok ve talep cok.
Suan 500 liralik gelirim var kyk kredisi. Buda olursa azda olsa esime destegim artacak. Rahatlicaz. Esimde cok istiyo olsun diye ama arkadasimi bekliyorum. Direk o sekilde soyleyemem ben ama bilmiyorum. Baslamak istiyorum artik.
Esim is secmez asla. Saatte bakmaz dedim ya hem gunuz hem gece calisiyo bazen. Uyumadanhep gunluk sigortasiz yevmiye hesabi
Once örgüyü yapip tutturup ismimizi duyurmak istedik. Afro dalgasını da dusunuyoruz. Kuafor destek olmicak ortak olmicak ama burda yapan yer olmadigi icin kendi kuaforunun reklami olmus olucak orda yaparsak. Bizimde adımız kolay duyulucak kuaforde yaparsak.Güzel bir imkan aslında, çok geciktirmeyin bence. Tam zamanı çünkü afrika örgüsünün. Bahar ve yaz aylarında revaçta olur genelde. Getirisi de iyi olur. Kuaför olan kişi ortak olacak mı işinize? Bu yıl afro dalga da çok moda bu arada, aklınızda bulunsun. Daha zor ama ücreti daha yüksek.
Arkadaşınıza söylemeniz gerekiyor ama, bu şekilde bir yere varamaz bir şey elde edemezsiniz.
Eşinize gelince, bekleyeceksiniz o zaman. Bankalara ve fabrikalara başvursun zor ama silahlı güvenlik görevlileri en çok buralarda var. Bir de eğer varsa bulunduğunuz yerde güvenlikli sitelerde çok değişir güvenlik elemanları. Açık olur hep genelde.
Sigortamiz vardi. Ve suan yasi dolmadigi icin yenidogan sigortasi gibi bisey var sanirim. Esim temizlige gitmemi istemeyebilir bilmiyorum. Ama sansimi denicem.Bebeğe eşin baksın,sen de temizlik işine girebilirsin. Yerinde olsam bunu yapardım ben. Temizlik işi çok yorucu ama iyi para var bence. En azından ayrı eve çıkarsınız,kendinizi toparlarsınız.
Eşin de sigortalı bir iş bulur,daha rahat geçinirsiniz.
Sigorta yokken nasıl çocuk doğurdunuz,kontrollerine nasıl gidiyorsunuz,çok şaşkınım,cesaret mi cahillik mi bu nedir?
HaklisinizArkadasına net bir sekilde eşimin durumu malum benim artık para kazanmam lazım benimlemisin değilmisin diye konusma yapman lazım
Evet haklısınız“Arkadaşım ben bu işi yapmaya başlıyorum, yoksa bebeğimize mama alacak paramız yok, sen de müsait olduğunda bana katılırsan çok sevinirim” deyip arkadaşınızı bilgilendirin ve başlayın işinize. Sizin önceliğiniz artık aileniz, arkadaşınız da kırılırsa kırılsın çünkü onun önceliği sevgilisiymiş gibi görünüyor.
ortagina ayip oliyor da esine olmiyor mu? birak git kendin basla iseAblalarım.
Beni biraz bilen vardır eski konularımdan. 20 yasinda 6 aylik oglu olan kv ile yasayan biriyim
Ne guzel girdim dimi konuya devamini hic yazmasam bile olur bence
Şöyle ki esimde bende neye kalkışsak elimizde kalıyor bu sıra. Esim cok çabalıyor surekli gunluk isler buluyo hatta bazi gunler hem gunduz hem gece çalışıyor.
Is bulamıyor bi türlü. Kafayi yemek uzere. Gercekten hersey o kadar ters gidiyo ki. Mesela 10 tane ise basvurdu diyelim 5i geri donus yapmiyo, 3 tanesi mulakatta torpille birilerini aliyo kalan 1 tanesi tam ise alim sırasında problem cikariyo sona kalanda kendine köle arıyo
Is secmez. Zor is kolay is kotu is iyi is demez ama gercekten basireti bagli ne zamandir is ariyo anlatamam yani. Kafayi yemek uzereyiz. Yasadigimiz yer kucuk sehir is olanaklari cok cok cok az. Çıldırdık nereye elini atsa baska bi sebepten gidiyo yani. Silahli guvenlik belgesi var. Ordan kovaliyo biraz ama yok yok yok.
Siz boyle durumlarda ne yapiyosunuz? Hic biseyin yolunda gitmedigi sinandiginiz donemlerde. Esime psikolojik olarak destek olmaya calisiyorum ancak bizede yansiyo cunku cok stresli bi donemden geçiyoruz.
(sen napiyosun bu surecte diyenler icin devami)
Benimde biseyleri oturtmam icin 1-2 seneye ihtiyacim var. Ama ugak bi ise giriştim. Onunla esime destek olmaya çalışıcam ama bi ortagim var ve surekli erteliyo biseyleri ben tek basima yapicam desem cok ayip olur cunku hem cok yakiniz hemde onunda ihtiyaci var ve beraber yapmayi dusundugumuz biseydi. Ben olanak buldum ve ona sundum cok sevindi. Şimdi tek yapicam diyemem onu bekliyorum ama birazda beni oyaliyo gibi geliyo. Yani ise baslamadan once ikimizinde bi 60-70 lira vermesi lazım malzeme icin. Arladasimda ogrenci sıkısigim diyo anlıyorum ben vereyim ilk gelirden alayim diyorum yada olunca sen ver diyorum (aramizda lafi olmaz asla) ya ayarlicam diyo. Haftaya tamam diyo. Haftaya soruyorum kankam cok dardayim pazar gunu tamam diyo pazar gunu soruyorum yine ayni sey. Ama sevgilisiyle gunluk ev tutuyobeni biraz oyaliyo yani bilmiyorum.
Ben bebegim cok ufak olduğu icin surekli bi is yapamam ve bu giristigimiz is randevuyla olucagi icin cok avantaj. Bende orayi kovaliyorum iste bu surecte..
Benim gunluk Esmalarım var,onları bırakmam önumu actığına inanırım.Ablalarım.
Beni biraz bilen vardır eski konularımdan. 20 yasinda 6 aylik oglu olan kv ile yasayan biriyim
Ne guzel girdim dimi konuya devamini hic yazmasam bile olur bence
Şöyle ki esimde bende neye kalkışsak elimizde kalıyor bu sıra. Esim cok çabalıyor surekli gunluk isler buluyo hatta bazi gunler hem gunduz hem gece çalışıyor.
Is bulamıyor bi türlü. Kafayi yemek uzere. Gercekten hersey o kadar ters gidiyo ki. Mesela 10 tane ise basvurdu diyelim 5i geri donus yapmiyo, 3 tanesi mulakatta torpille birilerini aliyo kalan 1 tanesi tam ise alim sırasında problem cikariyo sona kalanda kendine köle arıyo
Is secmez. Zor is kolay is kotu is iyi is demez ama gercekten basireti bagli ne zamandir is ariyo anlatamam yani. Kafayi yemek uzereyiz. Yasadigimiz yer kucuk sehir is olanaklari cok cok cok az. Çıldırdık nereye elini atsa baska bi sebepten gidiyo yani. Silahli guvenlik belgesi var. Ordan kovaliyo biraz ama yok yok yok.
Siz boyle durumlarda ne yapiyosunuz? Hic biseyin yolunda gitmedigi sinandiginiz donemlerde. Esime psikolojik olarak destek olmaya calisiyorum ancak bizede yansiyo cunku cok stresli bi donemden geçiyoruz.
(sen napiyosun bu surecte diyenler icin devami)
Benimde biseyleri oturtmam icin 1-2 seneye ihtiyacim var. Ama ugak bi ise giriştim. Onunla esime destek olmaya çalışıcam ama bi ortagim var ve surekli erteliyo biseyleri ben tek basima yapicam desem cok ayip olur cunku hem cok yakiniz hemde onunda ihtiyaci var ve beraber yapmayi dusundugumuz biseydi. Ben olanak buldum ve ona sundum cok sevindi. Şimdi tek yapicam diyemem onu bekliyorum ama birazda beni oyaliyo gibi geliyo. Yani ise baslamadan once ikimizinde bi 60-70 lira vermesi lazım malzeme icin. Arladasimda ogrenci sıkısigim diyo anlıyorum ben vereyim ilk gelirden alayim diyorum yada olunca sen ver diyorum (aramizda lafi olmaz asla) ya ayarlicam diyo. Haftaya tamam diyo. Haftaya soruyorum kankam cok dardayim pazar gunu tamam diyo pazar gunu soruyorum yine ayni sey. Ama sevgilisiyle gunluk ev tutuyobeni biraz oyaliyo yani bilmiyorum.
Ben bebegim cok ufak olduğu icin surekli bi is yapamam ve bu giristigimiz is randevuyla olucagi icin cok avantaj. Bende orayi kovaliyorum iste bu surecte..
Bugunortagina ayip oliyor da esine olmiyor mu? birak git kendin basla ise
Arkadasimla bugun konustum. Il disina gidip gelicekmis haftasonu. Ondan sonra tamam dedi. Bende o zaman siparis veriyorum elimizde malzeme bulunsun dedim tamam olabilir dediArkadaşınıza eliniz mahkum mu? Hazır yerde bulmuşken başlayın. Belirttiğiniz meblağ ulaşılamayacak kadar çok yüksek bir miktar değil. Siz başlayın, isterse arkadaşınızda gelir.
Olabilir aslinda da ne kadar yukselebilir bi kafedeEşiniz lokantalara kafelere garson olarak başvuru yapsa ya da kasiyerlik başvurusu yapsa zamanla işinde de yükselir aslında
sizin arkadaşınızdan önce düşünmeniz gereken bir bebeğiniz var fakında mısınız? krediyle geçiniyorsunuz.arkadaşınızın çok ihtiyacı olsaydı sizi böyle oyalayıp kendi kiralık evlerde gezmezdi.siz artık okullu çocuk değilsiniz evli çocuklu kadınsınız.Afrika örgüsü yapicaz biz. Bizim sadece malzeme parasi vermemiz gerekiyo cunku mekani olan kuafor bi arkadasim gel burda or parani al git dedi yani yer tutmamiza hic gerek yok. Saç parasi sadece. Bulundugumuz sehirde yapan yer yok ve talep cok.
Suan 500 liralik gelirim var kyk kredisi. Buda olursa azda olsa esime destegim artacak. Rahatlicaz. Esimde cok istiyo olsun diye ama arkadasimi bekliyorum. Direk o sekilde soyleyemem ben ama bilmiyorum. Baslamak istiyorum artik.
Esim is secmez asla. Saatte bakmaz dedim ya hem gunuz hem gece calisiyo bazen. Uyumadanhep gunluk sigortasiz yevmiye hesabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?