Neye elinizi atsanız kuruduğu donemler napiyosunuz?

Kizi bekleme iSe basla ..
50 kere soylemissin yeter Bence..
Tirnak isini de arastir onlarda da cok iyi para var ;)
Kucucuksun uzuldum sana

sizin arkadaşınızdan önce düşünmeniz gereken bir bebeğiniz var fakında mısınız? krediyle geçiniyorsunuz.arkadaşınızın çok ihtiyacı olsaydı sizi böyle oyalayıp kendi kiralık evlerde gezmezdi.siz artık okullu çocuk değilsiniz evli çocuklu kadınsınız.
Haklısınız ancak onunla beraner yapmam benim icin bi açıdan avantaj

Allah yardıcımcınız olsun ev gecındırmek cok zor. Esınızın psıkolojısı de kotu durumdadr bim sok gıbı marketlere gıremez mı kasıyerlık ıcın ne mezunu bilmiyorum ama esın bıraz kararlı gelmedı gunluk ıse gıtmesın sıgortası da yok zor durum yas aldıkca daha zor ıs bulmak

Arkadaşınız bencil mı?
Durumunuzun hiç mi farkında değil?
Onu beklemek zorunda değilseniz direk başlayın
Parası olmaması anlarım ama kiraya verecek para var buna yok? Resme aptal yerine koyuyor sizi. Onun yüzünden iş şansını kacirirsaniz kaç yıllık olursanız olun nefret edersiniz. Sizin bebeğiniz onun sevgilisinden daha önemli.

Eş konusuna gelince de Allah yardımcınız olsun. Bulabildiği her yere basvursun, günlük iş kovalamak daha zor bence. Devamlı bir iş olması hepiniz için daha iyi olur.

Allah yardıcımcınız olsun ev gecındırmek cok zor. Esınızın psıkolojısı de kotu durumdadr bim sok gıbı marketlere gıremez mı kasıyerlık ıcın ne mezunu bilmiyorum ama esın bıraz kararlı gelmedı gunluk ıse gıtmesın sıgortası da yok zor durum yas aldıkca daha zor ıs bulmak
Aslinda kararli. Hep kovaliyo ama yok bulamadi bi turlu

Arkadaşınız bencil mı?
Durumunuzun hiç mi farkında değil?
Onu beklemek zorunda değilseniz direk başlayın
Parası olmaması anlarım ama kiraya verecek para var buna yok? Resme aptal yerine koyuyor sizi. Onun yüzünden iş şansını kacirirsaniz kaç yıllık olursanız olun nefret edersiniz. Sizin bebeğiniz onun sevgilisinden daha önemli.

Eş konusuna gelince de Allah yardımcınız olsun. Bulabildiği her yere basvursun, günlük iş kovalamak daha zor bence. Devamlı bir iş olması hepiniz için daha iyi olur.
Arkadasimla anlastik basliyoruz.
Bulabildigi her yere başvuru yapiyo. Günlük is kovalamaktan ziyade bi yerle anlasti gibi adam is oldukca cagiriyo para veriyo. Ama nerdeyse hergun gidiyo orayada

Back
X