Günces bu üyeye üzülen çok üye oldu. İnsanların vicdanlarıyla oynadı. Hep bir tehdit hep bir korkutma. Daha önce de intihar edeceğim diyordu şimdi de büyük hata yapma eşiğindeyim diyor
Calci bir kaç önceki konusun da konu içeriği başlıktaymış anlamadım keske içeriği konu icine yazsaydın dedim diye 5O kusur üstü beğenmedim aldım

konu sahibinin durumu ne kadar üzücü neler çekiyor sen ne diyorsun diyenler oldu
O konusunda yine yorum yazdım kendisine başka konusun da keza öyle
Bu konu eşimle ilgili değil diyor fakat yaşadıklarıyla ilgili değil de ne bası ortası sonu herşey evliliğiyle ilgili eşiyle ilgili daha önceki konusu intihardı yine aynı değişen bir şey yok ve intihar konusuyla bu konu arasında bir sürü konu var değişen bir şey yok
Bu konu da kızdığım şey bir önceki konuda herkes seferber oldu özel mesajlarda destekler yapılmış
Ama şuan okudum yardımcı olanlara konuma yorum yapma diye azarlamış
Vefasızlık bu oysa insanlar bir şekilde yardımcı olmaya çalıştı maddi olmazsa manevi
Evden uzaklaş kurslara git yada ne bileyim başka formlara bak çik dışarı gez madem eşinden evinden ayrılamıyorsun öyle değil mi
Okuma yazması olmayan bilmem nerenin bilmem hangi köyünden büyük şehire gelip hayatını sürdüren kadınlar var pazarlar da limon satan merdiven silen hasta bakan bir sürü şey var
Insan yapmak istemeye görsün dağlar durmaz karşısında yeterki cesareti azim olsun
Intihar sürekli negatif sürekli miy mıy anlıyorum zor hayat ama daha da zorlastirma çocuğu var kocaman uzun yılları var ne bileyim ya
Yazıyoruz boşa
G
gunces
aklıma bil bakalım kim geldi tarzları ayrı fakat sorun aynı bir türlü bosanmayan MAVERA
Her seferinde ertesi gün boşanacak gibi konu acar oysa yaptığı bize hakaret yagdirmaktır boşanmaz şimdi sesi yok