• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neye ihtiyacım olduğunu bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya simdi de cok buyuk bir hata yapmanin esigindeyim diye bizi tehdit mi ediyorsunuz? Yuzlerce kadinin derdini de bize baglamissiniz artik dagilabiliriz. Her konuyu yasarsak mutlu olacak misiniz? Nerden bileceksek bir bilene sorun o zaman. Burada kimse size gel evime bizimle yasa demez, gel sana bir ev hediye edeyim demez. Size is fikirleri de verildi daha burda ne yapilabilir?
Günces bu üyeye üzülen çok üye oldu. İnsanların vicdanlarıyla oynadı. Hep bir tehdit hep bir korkutma. Daha önce de intihar edeceğim diyordu şimdi de büyük hata yapma eşiğindeyim diyor

Günces bu üyeye üzülen çok üye oldu. İnsanların vicdanlarıyla oynadı. Hep bir tehdit hep bir korkutma. Daha önce de intihar edeceğim diyordu şimdi de büyük hata yapma eşiğindeyim diyor
ne acaba buyuk hata valla isimiz gucumuz yok bi de bilmece cozucez herhalde
Ben şu açtığım konuda esimden felan bahsetmekbistemedim. Çünkü gelecek yanıtları biliyordum. Sadece ruh halimi anlatmak istedim. Yani anlamış değilim daha önce linçlenen biri bir başka bi konuda olsa dahi derdini anlatamaz mi? Konu bambaşka olduğu hâlde
konunun neresi bambaska? esinizden bahsetmeme sebebiniz ne yani derdinizin en buyugu o degil mi? insanla dalga geciyorsunuz ya. askeriz biz de tabi aden ne derse hemen emret diyip yapicaz. onu konus, bunu konusma, oneri sun, begenmedim sunma…ne zannediyorsunuz kendinizi cok sasiriyorum bazen.

onu konus, bunu konusma, oneri sun, begenmedim sunma…ne zannediyorsunuz kendinizi cok sasiriyorum bazen.
Bu konuda nasıl öneride bulunabilirsiniz az çok bikiyor sunuz, yani ha kırıcı olacaksanız bulunmyadabilirdiniz. ben liclenirim diye esimden dahi bahsetmedim, açıkçası bu actigim konuda ciddi anlamda kötüydüm. Fakat acmamam gerekiyormuş bunu öğrendim en azından. Kendinizi ne sanıyorsunuz felan tarzı şeyler de hiç hoş değil.

Calci bir kaç önceki konusun da konu içeriği başlıktaymış anlamadım keske içeriği konu icine yazsaydın dedim diye 5O kusur üstü beğenmedim aldım 🤭 konu sahibinin durumu ne kadar üzücü neler çekiyor sen ne diyorsun diyenler oldu
O konusunda yine yorum yazdım kendisine başka konusun da keza öyle
Bu konu eşimle ilgili değil diyor fakat yaşadıklarıyla ilgili değil de ne bası ortası sonu herşey evliliğiyle ilgili eşiyle ilgili daha önceki konusu intihardı yine aynı değişen bir şey yok ve intihar konusuyla bu konu arasında bir sürü konu var değişen bir şey yok
Bu konu da kızdığım şey bir önceki konuda herkes seferber oldu özel mesajlarda destekler yapılmış
Ama şuan okudum yardımcı olanlara konuma yorum yapma diye azarlamış
Vefasızlık bu oysa insanlar bir şekilde yardımcı olmaya çalıştı maddi olmazsa manevi

Evden uzaklaş kurslara git yada ne bileyim başka formlara bak çik dışarı gez madem eşinden evinden ayrılamıyorsun öyle değil mi

Okuma yazması olmayan bilmem nerenin bilmem hangi köyünden büyük şehire gelip hayatını sürdüren kadınlar var pazarlar da limon satan merdiven silen hasta bakan bir sürü şey var

Insan yapmak istemeye görsün dağlar durmaz karşısında yeterki cesareti azim olsun

Intihar sürekli negatif sürekli miy mıy anlıyorum zor hayat ama daha da zorlastirma çocuğu var kocaman uzun yılları var ne bileyim ya

Yazıyoruz boşa

G gunces aklıma bil bakalım kim geldi tarzları ayrı fakat sorun aynı bir türlü bosanmayan MAVERA
Her seferinde ertesi gün boşanacak gibi konu acar oysa yaptığı bize hakaret yagdirmaktır boşanmaz şimdi sesi yok 🤭

Susayım susayım dedim ama söylemeden edemeyeceğim. Sana adım adım ne yapacağın, nasıl yapacağın anlatıldı. Tüm endişelerini, korkularını paylasıp sana destek verildi, nacizane yol gosterilmeye çalışıldı. Diyorsun ki satış işine üstüne basa basa evet dedim. Ne zaman dedin? Açtım mesajları tekrar okudum kacirdigim bir yer var mi acaba diye. Yok Aden. Biz sunu mu yapsak bunu mu yapsak diye konusup fikir verirken sen bambaska seylerden bahsettin. O zamanda soyledim simdi de soyliycem sana para kolay kazanilan bir sey degil. Sen hayal dunyasinda geziyorsun. Bir anda masa basi bir is ve 10.000 dolar kazanacagini dusunuyorsun oyle bir sey yok ne yazik ki. Sen konfor alanindan cikmak istemiyorsun soyleyecek daha fazla bir seyim yok.

Ne zaman intihar edeceğim dedim hanımefendi??

Susayım susayım dedim ama söylemeden edemeyeceğim. Sana adım adım ne yapacağın, nasıl yapacağın anlatıldı. Tüm endişelerini, korkularını paylasıp sana destek verildi, nacizane yol gosterilmeye çalışıldı. Diyorsun ki satış işine üstüne basa basa evet dedim. Ne zaman dedin? Açtım mesajları tekrar okudum kacirdigim bir yer var mi acaba diye. Yok Aden. Biz sunu mu yapsak bunu mu yapsak diye konusup fikir verirken sen bambaska seylerden bahsettin. O zamanda soyledim simdi de soyliycem sana para kolay kazanilan bir sey degil. Sen hayal dunyasinda geziyorsun. Bir anda masa basi bir is ve 10.000 dolar kazanacagini dusunuyorsun oyle bir sey yok ne yazik ki. Sen konfor alanindan cikmak istemiyorsun soyleyecek daha fazla bir seyim yok.
Ya Allah aşkına Erdağ ürünleri satabilirsin dediniz ne zaman hayır dedim?? Hatta en son üzerinde anlaştık. Ben en son dedim ki son kez fikriniz söyleyin hanımlar, ona göre netlessin hatta .Şu an beni yalancı konumuna düşündünüz. Ve ben gerçekten çok fazla kötüyüm. Artık tek bir kelime dahi etmiyorum. Sadece Kazen Kazen beyin mesajlara kapanmasını bekleyip, daha sonra üyeliğimi tamamen sileceğim. Farklı bir hesapla dahi üyelik kurmayacagim asla.

Bu konuda nasıl öneride bulunabilirsiniz az çok bikiyor sunuz, yani ha kırıcı olacaksanız bulunmyadabilirdiniz. ben liclenirim diye esimden dahi bahsetmedim, açıkçası bu actigim konuda ciddi anlamda kötüydüm. Fakat acmamam gerekiyormuş bunu öğrendim en azından. Kendinizi ne sanıyorsunuz felan tarzı şeyler de hiç hoş değil.
yoo gayet hos cunku niye surekli sizi pohpohlayalim ki? yani esiniz olmayinca ne gibi bir derdiniz var onu da yazmamissiniz. icim daraliyor bunaliyor okey tedavi olun yani. ama insanlar da sizin baska bir derdiniz var zannedip yardimci olmaya calisacaklar. kusura bakmayin ben bundan sonra siz konu actiginizda elimden geldigi kadar insanlari uyaracagim.

Ya Allah aşkına Erdağ ürünleri satabilirsin dediniz ne zaman hayır dedim?? Hatta en son üzerinde anlaştık. Ben en son dedim ki son kez fikriniz söyleyin hanımlar, ona göre netlessin hatta .Şu an beni yalancı konumuna düşündünüz. Ve ben gerçekten çok fazla kötüyüm. Artık tek bir kelime dahi etmiyorum. Sadece Kazen Kazen beyin mesajlara kapanmasını bekleyip, daha sonra üyeliğimi tamamen sileceğim. Farklı bir hesapla dahi üyelik kurmayacagim asla.
Daha ne fikri soyleyecektik Aden? edanaz edanaz adım adım anlattı kadın sana ne yapacağını. Instagram hesabi kuralim dedik. Hatta ilk musterilerin bizler olacagiz dedik ne dedin tum bunlara? Dur ben hatirladim. Makyaj malzemeleri de var mi ersagda dedin...

10 sayfa yorum oldu, yazmayım dedim ama bu yorumuna gerçekten dayanamadım. Bu yorumu yazdığın kişi sana en büyük destek veren kişi. Dediğim fikre ki örnek listeyi resimlerle ve ufak hesaplarla açıklamıştım, en mantıklısı bu dedin. Ama sadece dedin, ne zaman başlayalım, sayfa mı açalım, şunu inceledim, buna baktım gibi hiçbir girişimin olmadı. HRta sana Online yabancı dil konusunda yardımcı olmak isteyen oldu, program yapalım bile demedin. Şimdi kalkıp bizleri terslemen, o zaman yazmayın filan demen gerçekten yazdıklarımızın, yapmaya çalıştıklarımızın boş olduğunu gösteriyor bize. Yapabilirsin diye sana çok inanmıştım gerçekten üzdün bu tavrınla. Demek ki sen bizim düşüncelerimize hiç önem vermedin, şimdi de bu şekilde yazarken içine siniyor. Senin adına gerçekten üzgünüm, yolun açık olsun.

yardım alacağınızı söylemişsiniz zaten. size bizden çok daha iyi tavsiyeleri durumunuzu ve her şeyinizi ona detaylıca anlattıktan sonra kendisi verecektir, herkes böyle dönemlerden - hatta bazıları daha ağırlarından bile - geçiyor sizde ümidinizi yitirmeyin. umarım bir an önce atlatırsınız bu dönemi.

Boşan yok, kadın sığınma evi yok, anne evine dön yok, evden çalış yok, okula başla yok, kpss çalış yok, yardım edelim yok. YOK DA YOK. Hiçbir şey yapmayıp şikayetçi olduğunuz hayatla baş başa kalın. Burada her gün boş boş ah vah edip insanları dert sahibi yapma hakkına sahip değilsiniz.

Daha ne fikri soyleyecektik Aden? edanaz edanaz adım adım anlattı kadın sana ne yapacağını. Instagram hesabi kuralim dedik. Hatta ilk musterilerin bizler olacagiz dedik ne dedin tum bunlara? Dur ben hatirladim. Makyaj malzemeleri de var mi ersagda dedin...
Ve maalesef kataloğu bile incelemedi. Ondan başka herkes baktı, ürün seçti ama o bakmadı. Kendi bilir, bizim elimizden gelen bu. Belki de biz yapamadık, yapabilecek insanlar mutlaka vardır, kolay gelsin onlara

Gidecekseniz de lütfen size ihtiyacı olan,sorumluluğunuz altında olan bir çocuğunuz olduğunu unutmayın ve bari onun için harekete geçin/geçmeye çalışın.aksi halde emin olun "kabul etmezler" vs diye kötülediğiniz ailenizden kat be kat fazla kötülük yaparsınız cocugunuza.

Ne olacak makyaj malzemeleri varmı dedimse, BU HAYİR SATİS YAOMAK İSTEMİYORUM ANLAMİNA Mİ GELİYORDU. SADECE BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTEMİSTİM NE VAR İ MARKADA NE YOK DİYE. TAMAM MÜŞTERİLERİN OLURUZ DEDİNİZ OLAN SEYİ İNKÂR ETMİYORUM. AMA SORDUM SADECE FİYATLARİ MASİL MAKYAJ KOZMETİK URUNLERİ VAR Mİ DİYE. BUNDA HAYİR İSTEMİYORUM ANLAMİ VARDA BEN Mİ GÖREMİYORUM

Ve maalesef kataloğu bile incelemedi. Ondan başka herkes baktı, ürün seçti ama o bakmadı. Kendi bilir, bizim elimizden gelen bu. Belki de biz yapamadık, yapabilecek insanlar mutlaka vardır, kolay gelsin onlara
BAKMADİM Mİ??? KATALOĞA BAKTİM HATTA SANA DEDİM NEDEN FİYATLAR YAZMİYOR, BUNUN UZERİNE TRENDYOLDAN BAKTİM....

Ne olacak makyaj malzemeleri varmı dedimse, BU HAYİR SATİS YAOMAK İSTEMİYORUM ANLAMİNA Mİ GELİYORDU. SADECE BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTEMİSTİM NE VAR İ MARKADA NE YOK DİYE. TAMAM MÜŞTERİLERİN OLURUZ DEDİNİZ OLAN SEYİ İNKÂR ETMİYORUM. AMA SORDUM SADECE FİYATLARİ MASİL MAKYAJ KOZMETİK URUNLERİ VAR Mİ DİYE. BUNDA HAYİR İSTEMİYORUM ANLAMİ VARDA BEN Mİ GÖREMİYORUM
Üstüne basa basa evet dedim diyorsun ya. Bundan evet yapmak istiyorum anlami da cikmiyor onu soyluyorum. Konuyu saptirma. Yolun acik olsun. Ne yapiyosan yap. Hayat senin.

foruma girecek kadar internet kullanmayi biliyorsaniz onu da kendiniz ogrenebilirsiniz. insanin onceligi is olur ya makyaj malzemesi nereden akliniza geliyor? aloooo farkinda misiniz siz evde sapikla yasiyorsunuz???? cocugunuz tehlikede!!!! kendiniz de ayni sekilde!!!!! once bi para kazanilacak isi netlestirin de makyaji carti curtu kalsin ya.

Gidecekseniz de lütfen size ihtiyacı olan,sorumluluğunuz altında olan bir çocuğunuz olduğunu unutmayın ve bari onun için harekete geçin/geçmeye çalışın.aksi halde emin olun "kabul etmezler" vs diye kötülediğiniz ailenizden kat be kat fazla kötülük yaparsınız cocugunuza.
Çocuğunu düşündüğünü hiç sanmıyorum. Onu da bu hayata mahkum ediyor. Çocuk şimdiden şiddet, küfür gördü. Allah kurtarsın bu çocuğu böyle anne babanın elinden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X