• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neye ihtiyacım olduğunu bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 sayfa yorum oldu, yazmayım dedim ama bu yorumuna gerçekten dayanamadım. Bu yorumu yazdığın kişi sana en büyük destek veren kişi. Dediğim fikre ki örnek listeyi resimlerle ve ufak hesaplarla açıklamıştım, en mantıklısı bu dedin. Ama sadece dedin, ne zaman başlayalım, sayfa mı açalım, şunu inceledim, buna baktım gibi hiçbir girişimin olmadı. HRta sana Online yabancı dil konusunda yardımcı olmak isteyen oldu, program yapalım bile demedin. Şimdi kalkıp bizleri terslemen, o zaman yazmayın filan demen gerçekten yazdıklarımızın, yapmaya çalıştıklarımızın boş olduğunu gösteriyor bize. Yapabilirsin diye sana çok inanmıştım gerçekten üzdün bu tavrınla. Demek ki sen bizim düşüncelerimize hiç önem vermedin, şimdi de bu şekilde yazarken içine siniyor. Senin adına gerçekten üzgünüm, yolun açık olsun.
VALLAHİ BEN UTANDİGİM İCİN KONU ACİLMADİKCA SORU SORMUYORDUM. HATTA İCİMDEN BAZEN DİYORDUM Kİ NEDEN FAZLA İS KONUSU KONUSULMİYOR. MADEM HAKKİMDA BOYOE DUSUNUYOR DUNUZ SEBEBİNİ NİYE SORMADİNİZ PEKİ??

foruma girecek kadar internet kullanmayi biliyorsaniz onu da kendiniz ogrenebilirsiniz. insanin onceligi is olur ya makyaj malzemesi nereden akliniza geliyor? aloooo farkinda misiniz siz evde sapikla yasiyorsunuz???? cocugunuz tehlikede!!!! kendiniz de ayni sekilde!!!!! once bi para kazanilacak isi netlestirin de makyaji carti curtu kalsin ya.
KOZMETİK URUNLERİ VAR Kİ DİYE SORDUM YA SADECE! BU KONUYU NERDEN ÇOCUĞUMA BAGLADİNİZ. EVET NE SARTLAR ALTİNSA YAŞADIĞIMI BİLİYORUM AMA SADECE Bİ SORU. BU KADAR ABRTACAK NE VAR. BİR SAPİKLA VE ŞİDDET ALTİNDA YASOYOR OLABİLİRİM Ama BU BENİm İNSAN OLDUGUM GERÇEĞİNİ DEGİSTİRMİYOR. BENDE SATİS YAOMAK İSTEDİĞİM MARKADA NE VAR ME YOK DİYE MERAK EDEBİLİRİM SİDDET DE GORSEM İNSANİN DEGİL Mİ.

VALLAHİ BEN UTANDİGİM İCİN KONU ACİLMADİKCA SORU SORMUYORDUM. HATTA İCİMDEN BAZEN DİYORDUM Kİ NEDEN FAZLA İS KONUSU KONUSULMİYOR. MADEM HAKKİMDA BOYOE DUSUNUYOR DUNUZ SEBEBİNİ NİYE SORMADİNİZ PEKİ??
Aden o binlerce yazışmayı buraya döktürtme bana. Neden iş konuşulmuyormuş. Geyiklere doyamadınız teyze yeğen, hatta ona da haksızlık ettin kaç kez, defalarca “e hadi bugün karar veriyor muyuz” dedikten sonra ablan annen vs. konuşuldu o grupta. Artık bu kadar nankör olma, inançlısın bir de. Sinirden ağlayacağım artık.

simdi de hakkimda boyle dusunuyordunuz bilmem ne demeyin o gruptaki kadinlarin hicbiri sizin arkanizdan oyle kotuluk dusunmediler. ben biliyorum ellerinden geleni yaptilar. sizden hicbir yaklasim goremeyince de galiba ise yaramiyor diyip grubu kapattilar. yani sizi oyalamak, agirdan almak onlarin yapacagi is degil. ne bu devlet isi mi sanki zorunluluklari olsun? zaten gonullu yapilan bir sey.

KOZMETİK URUNLERİ VAR Kİ DİYE SORDUM YA SADECE! BU KONUYU NERDEN ÇOCUĞUMA BAGLADİNİZ. EVET NE SARTLAR ALTİNSA YAŞADIĞIMI BİLİYORUM AMA SADECE Bİ SORU. BU KADAR ABRTACAK NE VAR. BİR SAPİKLA VE ŞİDDET ALTİNDA YASOYOR OLABİLİRİM Ama BU BENİm İNSAN OLDUGUM GERÇEĞİNİ DEGİSTİRMİYOR. BENDE SATİS YAOMAK İSTEDİĞİM MARKADA NE VAR ME YOK DİYE MERAK EDEBİLİRİM SİDDET DE GORSEM İNSANİN DEGİL Mİ.
Offfff ne alaka şimdi

Bende insanım falan filan
Hepsini biribirine karıştırıyorsun

Buradan gitmeye nasıl karar verdinse
O pislik adamdan da gitmeye karar ver artık ya
Bu nedir Allah aşkına

git googledan bak diyorum buraya uye olacak kadar interneti biliyorsun. ersag mi erdag mi her neyse hayatimda duymadim ama simdi acip bakarim kataloguna 30 saniyelik is. senin canin is degil geyik muhabbeti istiyor. bak dedik sana git bu sitenin geyik bolumune orda var bir suru senin gibi. onlarla yaz ciz eglen kafanj dagit cik. insanlar sana yardim etmek icin seferber olurken makara yapmanin alemi yok.

Aden o binlerce yazışmayı buraya döktürtme bana. Neden iş konuşulmuyormuş. Geyiklere doyamadınız teyze yeğen, hatta ona da haksızlık ettin kaç kez, defalarca “e hadi bugün karar veriyor muyuz” dedikten sonra ablan annen vs. konuşuldu o grupta. Artık bu kadar nankör olma, inançlısın bir de. Sinirden ağlayacağım artık.
GRUPTA SADECE TEYZE YEGEN Mİ KONU DIŞI KONUSTUK, NE KADAR KİRİCİ OLUYORSUN. SU AN ANLADİGİM KADARİYLA HERKES İS KONUSMAK İSTEMİS AMA YANLIŞ ANLAŞILMALAR OLMUS. BEN BURDA KİMSEYİ KİRMAMAK İCJN DİKKATLİ KONUŞURKEN İNSANLARİN BENİ BU KADAR KİRMASİNA ŞAŞIRIYORUM HELE Kİ SENİN. YANLİS ANLAMİSİZ BİRBİRİMİZİ DİYEBİLİRDİN..Kİ BENCE OYLE. ZİRA BEN ADİM ATMAK İSTEMESEM GRUBA NEDEN DAHİL OLURDUM Kİ

GRUPTA SADECE TEYZE YEGEN Mİ KONU DIŞI KONUSTUK, NE KADAR KİRİCİ OLUYORSUN. SU AN ANLADİGİM KADARİYLA HERKES İS KONUSMAK İSTEMİS AMA YANLIŞ ANLAŞILMALAR OLMUS. BEN BURDA KİMSEYİ KİRMAMAK İCJN DİKKATLİ KONUŞURKEN İNSANLARİN BENİ BU KADAR KİRMASİNA ŞAŞIRIYORUM HELE Kİ SENİN. YANLİS ANLAMİSİZ BİRBİRİMİZİ DİYEBİLİRDİN..Kİ BENCE OYLE. ZİRA BEN ADİM ATMAK İSTEMESEM GRUBA NEDEN DAHİL OLURDUM Kİ
vakit gecirmek icin, ilgi cekmek icin, degerli hissetmek icin, arkadas edinmek icin vs.

simdi de hakkimda boyle dusunuyordunuz bilmem ne demeyin o gruptaki kadinlarin hicbiri sizin arkanizdan oyle kotuluk dusunmediler. ben biliyorum ellerinden geleni yaptilar. sizden hicbir yaklasim goremeyince de galiba ise yaramiyor diyip grubu kapattilar. yani sizi oyalamak, agirdan almak onlarin yapacagi is degil. ne bu devlet isi mi sanki zorunluluklari olsun? zaten gonullu yapilan bir sey.
DİKKAT EDERSİNİZ BEN YARDİMCİ OLMAK İSTEMEDİLER DEMEDİM. AMA BİRBİRİMİZİ YANLİS ANLADİK DİYORUM. TESEKKUR ETTİM YİNE DE EDERİM.

Ne olacak makyaj malzemeleri varmı dedimse, BU HAYİR SATİS YAOMAK İSTEMİYORUM ANLAMİNA Mİ GELİYORDU. SADECE BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTEMİSTİM NE VAR İ MARKADA NE YOK DİYE. TAMAM MÜŞTERİLERİN OLURUZ DEDİNİZ OLAN SEYİ İNKÂR ETMİYORUM. AMA SORDUM SADECE FİYATLARİ MASİL MAKYAJ KOZMETİK URUNLERİ VAR Mİ DİYE. BUNDA HAYİR İSTEMİYORUM ANLAMİ VARDA BEN Mİ GÖREMİYORUM
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış

Üstüne basa basa evet dedim diyorsun ya. Bundan evet yapmak istiyorum anlami da cikmiyor onu soyluyorum. Konuyu saptirma. Yolun acik olsun. Ne yapiyosan yap. Hayat senin.
NASİL YAPMAK İSTİYORUM ANLAMİ CİKMİYOR CİDDEN SASİRİYORUM. EN SON KARAR VERDİM. NEDEN EVET YAOMAK İSTOYORUM ANLAMİ CİKMİYORDU MESELA

Çocuğunu düşündüğünü hiç sanmıyorum. Onu da bu hayata mahkum ediyor. Çocuk şimdiden şiddet, küfür gördü. Allah kurtarsın bu çocuğu böyle anne babanın elinden.
Çocuğunu düşünen onu bırakıp gitmeyi düşünmez onu da yanına alır

Bir de bağırarak konuşmayın ya, büyük harflerle yazmaya geçtiniz ama sakin olun.
Sinirinizi stresinizi yanlış insanlardan çıkartıyorsunuz.💜
BAGİRARARAK KONUSMUYORUM. ANLASİLMAK İSTİYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X