Anlaşıldın anlaşıldın merak etme.
Ben çok net anladım.
Kötü bir hayatın var, zor bir hayatın var, mutsuzsun.
Ama bahanen çok, zora gelmek istemiyorsun.
Oturup mucize bekleyeceksin o evde her gün böyle ağlaya sızlaya.
Ne olacak makyaj malzemeleri varmı dedimse, BU HAYİR SATİS YAOMAK İSTEMİYORUM ANLAMİNA Mİ GELİYORDU. SADECE BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTEMİSTİM NE VAR İ MARKADA NE YOK DİYE. TAMAM MÜŞTERİLERİN OLURUZ DEDİNİZ OLAN SEYİ İNKÂR ETMİYORUM. AMA SORDUM SADECE FİYATLARİ MASİL MAKYAJ KOZMETİK URUNLERİ VAR Mİ DİYE. BUNDA HAYİR İSTEMİYORUM ANLAMİ VARDA BEN Mİ GÖREMİYORUM
Sana link attım, ürünleri incele diye, olan ürünleri yazdım, ekran görüntüsü alıp fiyatlarını attım, daha hatırlayamadığım pek çok ürün var dedim, bak şunlar hediye olarak veriliyor dedim. Her gün defalarca neye karar verdin diye sana soruldu, sen komşunun kızına bile dertlenip anlattın ama bize iş konusunda sormaya çekindin öyle mi? Yapma gözünü seveyim.
BU KADARİ DA OLMAZ. İNSANLAR BU KADAR VİCDANSİZ OLAMAZ. CCalcifer
sen o konuyu ne halde iken yazdığımı biliyor mudyun? Hatta sonra GUNCELLEME YAOTİM. ONUDA OKUMUSSUNUZDUR
GRUPTA SADECE TEYZE YEGEN Mİ KONU DIŞI KONUSTUK, NE KADAR KİRİCİ OLUYORSUN. SU AN ANLADİGİM KADARİYLA HERKES İS KONUSMAK İSTEMİS AMA YANLIŞ ANLAŞILMALAR OLMUS. BEN BURDA KİMSEYİ KİRMAMAK İCJN DİKKATLİ KONUŞURKEN İNSANLARİN BENİ BU KADAR KİRMASİNA ŞAŞIRIYORUM HELE Kİ SENİN. YANLİS ANLAMİSİZ BİRBİRİMİZİ DİYEBİLİRDİN..Kİ BENCE OYLE. ZİRA BEN ADİM ATMAK İSTEMESEM GRUBA NEDEN DAHİL OLURDUM Kİ