- Konu Sahibi BesiktasimOleey
-
Ben olsam baskalarinin lafiyla da kimseyi yargilamazdim,
Gorusup gorusmemek sizin karariniz elbette. Gecmiste dostlugunuza golge dusurduyse o kisiye hakettigi kadar deger verirdim bu ayri konu.
Fakat bugun birden bire herseyi ogrendim vb. yazmaniz biraz gereksiz olmus.
Bu cocuk madem o kadar iyi biri size bunu en basta soyleseymis. Ya da dostu icin boyle konusan kiza guvenilmez diyip coook onceden ayrilsaymis.
Ikisi de birbirini bulmus bence.
Siz kendi iliskinize bakin. Onlarla da karsilastikca selamlasir gecersiniz.
Oyleyse neden bu kadar caninizi sıktıniz ki bu konu icin?Ben bu konudan sonra artık görüşüp selamlaşmam, zaten aynı yere denk gelmeyiz pek fazla. Ben bana mesaj attığı ve aradığı için cevap vermeme nedenimi yazdım ve beni aradı. Zaten bizim aramızda bu konudan önce de bağ kalmamıştı ki, neden aramızı bozmaya çalışsın anlam veremedim buna...
Oyleyse neden bu kadar caninizi sıktıniz ki bu konu icin?
Yerinizde olsam iliskiyi kestigim biri icin bu kadar kafa yormam.
Aranizi bozmaya calismak degil de sevgililer ayrilinca herkes birbirinin kirli camasirlarini ortaya dokmeye hevesli oluyor,
O cocugun yaptigni da boyle goruyorum, yarin birgun barisinca bu sefer tam tersini konusur laf alip laf goturur boyleleri. Dikkat edin.
O yuzden uzak dururdum ikisinden de.
Ben sadece erkeklerin arkadaşlıklarının daha samimi olduğunu söylemek istiyorum...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bazen erkeklerin bu kadar iyi arkadaş olabilmelerine çok özeniyorum. Kim yalan söylüyor bilemiyorum ama ne hissediyosan o doğrudur diye düşünüyorum.
Şimdi sen ona , Allah'a yakın, bana uzak ol de .. =)
Bence de erkeklerin arkadaşlıkları daha sağlam
En azından dedikodu çok yapmıyorlar
Ve kız arkadaşınız konuşmuş olabilir de olmayabilirde
Onu en iyi siz bilirsiniz
Biz sadece siz anlattığınız kadarıyla tanıyoruz
Keşke yargılamasaydınız eski erkek arkadaşının sözüne bakarak. Bazı erkekler intikam almak için iftira bile atabiliyorlar. Sizin erkek arkadaşınıza da sizin hakkınızda kötü şeyler söylediyse haklısınız tabi. Ama sadece eski erkek arkadaşının sözüyle hareket etmek yanlış olur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizin erkek arkadaşınıza da öyle şeyler söylediyse hakkınızda elbette uzak durmalısınız. Gerçekten iki bayanın birbirini kıskanmadım birbirinin kuyusunu kazmadan dosdoğru arkadaş olmaları çok zor bu devirde. Yaşlar da birbirine yakınsa daha da zor. Allah iyi dostlarda karşılaştırsın hepimizi.Sadece o yüzden değil, erkek arkadaşıma beni kötüleyen şımarık olduğumu söyleyen bir insan olduğu için ben onu yok saymıştım. Bunu yapan erkek arkadaşına hakkımda konuşunca şaşırmadım doğrudur dedim kafamdan. Beni böyle kararlı yapan, yalan olsa da inandıran yine onun yaptığı yanlış. Galiba en iyisi ondan uzak olmam
Gerçekten içimde yanlış yapmadığıma dair bir his var ama kafamda soru işaretim kalmıştı hak yemek istemiyorum diye. İnanın ben de çok özeniyorum, erkek arkadaşımın arkadaş gurubunda bir hata olursa toplanılıp hata yapanın yüzüne söykeniyor akşamında. Çocukluktan beri arkadaşlar. Neden sağlam dostluk kuramadım diye üzüldüğümle kalıyorum!
benim de çocukluktan beri arkadaşlarım var bikaç tane ama konu sevgilileri olunca ''bazen'' öncelikleri değişiyor. Fakat bu durum erkekler de olmuyor işte en çok buna özeniyorum. Aşırı feminist biri olmama rağmen bu konuda kadınlar genelde kaybediyor malesef..
Hissettiklerine inanıyorsan hak yeme gibi bi durum olmaz, takma kafana bukadar. İnsanlar ne haklar yiyor neler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?