Neye inanmalıyım?

bencede en güzel tepkiyi vermişsin cnm olması gereknede oydu ortalığı yıksan kötü olurdun sonuçta kayınvaliden inanmasanda kocanla bile aran açılırdı bencede denemiş olabilir yada gerçekten kaybetti ve sonra orada tesadüfen buldu bide bişi kaybolur ararsın bulamazsın aramadığın zaman çıkar bence takma kafana başkaları amma fesat düşünüyo kafanı karıştırıyo sen bakma onlara

Eğer denemeye kalkmışlarsa, böyle bir saçmalıkla gelinini deneyecek kaynananın ,bazı ruhsal sıkıntıları olması lazım.

sanırım oturup kırk yıl düşünsem böyle bir şey aklıma gelmezdi kayınvalidemle ilgili olarak. CADIARZU

sanırım oturup kırk yıl düşünsem böyle bir şey aklıma gelmezdi kayınvalidemle ilgili olarak. CADIARZU

Katılıyorum. Sizin içinize boş yere fesatlık sokmuşlar. Az çok tanır insan kayınvalidesini. Ben de kırk yıl düşünsem aklıma gelmez böyle birşey yapacağı.

yorumların hepsi doğru olabilir canım,kayınvaldenin niyetini senden daha iyi bilemeyiz,nasıl bir insandır ona göre yorumların arasından kendin seç,,

iyi niyetimle düşününce kadın sakladığı yeri unuttu kaybettim sanıp size söyledi. yakınlarının da öyle demesi nin nedeniçevresel güvensizlikler nedeniyle demiştir.

ama içimdeki kötü niyetle söyliyim..:)

gardolabın arkasında duran mal çantaya niye girsin çantada ziynet eşyası niye gezdirilsin. çantada gezdiriyorsak sıkı tutarız çantamızı 10 kerede kontrol ederiz. ve başkasının malı ise.. düşürmüşüm ben. deyip çıkamayız. kendimi daha kötü hissederiz.
kayınvalidenizin huyunu bile akrabalarda bu durumu yurtmaz tabi. birkaç ay sonra çıkar derler. ama ya altın çıkar yada o altınlar gitmişse bile paracıklar meydana çıkar:))
bu durumda ağzınız aranmış olabilir tepkiniz ölçülmüş olabilir. yada. o altınları kafasına göre değerlendiricekti gönlü razı gelmedi....

bence o altınları alıp bir kasaya koyun yada bozdurup hesabınıza yatırın. kimsenin aklı karışmasın.

eğer kaybolsa bile emniyete haber verilmeli. bulan kişi getirebilir. emniyette size haber verir. yada kuyumculara haber verilir. o altınlar kolayca satılamaz.

bence kaynanan yalan soylememis...
ben de bazen bir seyler kaybediyorum, aylar sonra oyle yerlerden cikiyor ki hayret ediyorum kaydirigubbakcemile3
bence bos yere kimsenin gunahini almayin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…