Neye inanmalıyım?

Sugar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
113
0
96
İstanbul
Arkadaslar ben bir konuda size akil danismak istiyorum?
Benim bir ziynet esyam vardi kayinvalidemde idi bir gun haber geldi cantasinda iken dusurmus ben de canin sagolsun dedim ona inanmistim aklima hic kotu bir sey getirmedim.Fakat ziynet esyamin kayboldugunu yani dustugunu bir iki yakinima soyledigimde ise o ziynet bence dusmemistir cok degil bir kac aya kalmaz ortaya cikar dediler sasirdim ama giden gitsin canimiz sagolsun demistim aradan bir kac ay sonra ziynetim kaynanamin evinde bulunmus!!!bana kendi getirdi gardolabin arkasina dusmus onca aramalarina ragmen bulamamislardi halbuki aylar sonra ortaya cikti sizce ne dusunmeliyim ?Birileri beni denedi de benim mi haberim yok yoksa!Siz ne dersiniz ?Allah askina inanilir gibi degil ne dusunecegimi bilemedim ben simdi!!!

Ben denendiğini düşünmüyorum. (Tabi normalde ilişkileriniz nasıldır orası da önemli).Gardorobun arkasına bilerek mi saklamışlar oluyorlar bu durumda, pek sanmıyorum. Bir de gardorobun arkasından nasıl çıkmış, kim bulmuş? Kaybettiğini, düşürdüğünü sanmış olabilir gerçekten.

Gerçekten düşürdük sanmış ve size söylemiş ve daha sonra da bulmuş olabilirler...
Sizi denemiş de olabilirler.....
Ne farkeder ki, bulunmuş işte ziynet eşyanız...
BUndan sonra kendi ziynetlerinizi kendiniz saklarsınız.. Böylece kimse de sizi denemez, yada düşürmüş olmanın sorumluluğunu taşımak zorunda kalmaz...

Ben anlamadın yakınlarınız neden size bir iki aya kalmaz çıkar dediler Birşey mi ima ettiler?

bende yakınlarının öyle dediği için denendigini düşündüm baska gelinide varsa kaynananın onlaradamı yapıyor acaba yada o yakınların oldugu ortamda mı konusulmus bişi bu

benımde bazen kaybolup sonradan buldugum cok fazla seyım vardırr..
benceee ole bırsey yokk ....
sızı denemedekı amac ne olabılırkı??

bence kayınvailden düşürdüğnü sandı .......kötü niyeti olsa asla çıkartıp getirmez!! bence:))

Kötü niyetli olsa siz canın sağolsun dediğiniz halde getirmez
Bizim buralarda bi atasözü çok söylenir
Malını kilitli tut komşunu hırsız tutma denir
Bence bundan sonra sende kendi eşyanı kendin saklarsın böyle durumlar yaşanmaz

denenmıs olabılırsınız ..
yada gercekdende kayınvalıdenız nerde dusurdugunu unutmus olabılır yada bıraktıgını...sonradan bulmus olabılır..
veya ıhtıyacı var ıse satmıs olabılır daha sonra yerıne koymusda olabılır..
ınsanların ıcınden bın tılkı gecıye kımseyı anlıyamazsınız kı..

denenmiş olacağını sanmıyorum çünkü öyle olsa 1-2 ay neden beklesinler ki.bence kaybettiğini sandı sonradan da bulup sana verdi.ben ters bir durum göremedim bu konuda bilmiyorumkismile

Hayır benim takıldığım nokta çantada duran ziynet eşyası nasıl oluyor da dolabın arkasına kadar düşebiliyor...

Akrabalarının bildiği birşey var ki imada bulunmuşlar.

Senin şuan yapman gereken birşey yok tatlım.

Denemişlerdir senin tepkini ölçmek için işte.

Şu denemelere de uyuz oluyorum zaten :delphin:

bende şuna takıldım neden seni deneme gereği duyuyorlar.çok tuhaf ve mantıksız geldi bana kusura bakmayın.tipik bir adet mi buda yoksa aranızda yaşanan problemler mi var çözemedim CADIARZU

bence denenme olayı yok ortada..
ki başka kötü amaçta olsa bi süre sonra geri gelmiş..
bence çok üstelemeyin..

bende şuna takıldım neden seni deneme gereği duyuyorlar.çok tuhaf ve mantıksız geldi bana kusura bakmayın.tipik bir adet mi buda yoksa aranızda yaşanan problemler mi var çözemedim CADIARZU

Deneyebilirler çünkü gelinlerinin belirli olaylara nasıl tepkiler vereceğini merak etmiş olabilirler...

Gelinlerinin kendilerine güvenip güvenmediğini de merak etmiş olabilirler .

Aradaki kadınların yakında çıkar kokusu demeleri de belki kayınvalidenin bir planıdır.

Çok mu paronayak oldum ne :delphin:

Deneyebilirler çünkü gelinlerinin belirli olaylara nasıl tepkiler vereceğini merak etmiş olabilirler...

Gelinlerinin kendilerine güvenip güvenmediğini de merak etmiş olabilirler .

Aradaki kadınların yakında çıkar kokusu demeleri de belki kayınvalidenin bir planıdır.

Çok mu paronayak oldum ne :delphin:

yok cnm paronayak olmayla ilgisi çok.demekki çoğu ailede var böyle şeyler.tuhaf geldi bana kız ohaoldumsmile

denemek için yapmış olsa bir kaç ay bekleyeceğini sanmıyorum.galiba kaybetmiş veye ne bilyim başka birşey olmuş,sonra buluncada geri getirmişler.

Herkes ziynetini kendisi saklasın, birdaha da böyle durumlar yaşamayın. Ayrıca neden denesin ki ?

Back
X