Selam, çok teşekkür ederim.
Ailemin bu konudan haberi yok, büyümesini istemedim zaten ben öğrenci olduğum için nişanlımla aynı semtteyim yalnız yaşıyorum. Ailem nişanlımla ilişkimize karışmıyor, yani nişanlımla ilgili şimdiye kadar bana "nişanlın da böyle dedi mmm, şöyle yaptı hmmm" tarzında hiçbir şey söylemediler bu zamana kadar, yani ben mutlu olayım da gerisi önemli değil ailem için.
Dün ağlayarak anlattım tüm konuşmaları nişanlıma. "Ben küçüklüğümü bilip özrümü diledim karşılığında azar işittim, evinize gelmem demeye kadar vardırdı bu çok yanlış, yol ayrımından bahsetti sürekli, seninle aramızda bilmediğim bir problem mi var? diye sordum. Hayır, bunu nereden çıkartıyorsun dedi, annen ayrılmamızı istiyor dedim. Nişanlım, ben senin aranızı düzeltmek için harcadığın çabayı gördüm, senin arayıp özür dilemen bana yetti. Ben hiç kimse için senden ayrılmam zamana bırakalım o da yanlışını anlar dedi. Ev konusunu anlattım bir de, ben ondan değil ev, bilezik bile istemedim bizim evimize iğne bile almasını istemiyorum bundan sonra lafını yapacak demek ki dedim, haklısın dedi olumluydu yani, ama üzüldüğünü belirtti.
Konularını okuyacağım şimdi..