neye ne kadar para veriyoruz???

aynen bende ne aldığımı kaç paraya aldığımı herşeyi yazıcam tek tek hem elimde liste olursa neyim var neyim yok neyim eksik daha net görürüm.. paylaşımın için çok teşekkür ederim..

canım anneler gününe 2 aydan az kaldı ve her sene müthiş indirimler oluyor bu fırsatı değerlendir derim

Bugünde bernardodan günlük yemek takımı ve nescafe takımı aldım, aslında bir şey almak aklımda yoktu, şöyle ki güzel bir kampanya yapmışlar.
Günlük yemek takımını 299 tl ye alınca 100 tl hediye çeki veriyorlar.
Ayrıca bir hediye çeki daha veriyorlar yemek takımı aldığınız takdir de, 800 tl değerindeki çatal, kaşık, bıçak setini indirimden faydalanarak alabiliyor muşsunuz.
İlgililere duyurulur..

Son düzenleme:
70.000 tl antika yemek takımı aldı babam saolsun-D .onun dışında ben maaşımla 400 tl ye düdüklü tencere 70 tl sac kurutma makinası aldım-D

bugün okula bamboo mu ne bursada üretim yapan bir firmaymış onun satıcısı geldi bornoz takımını 100 tl dedi bambuymuş sizlere danışmadan almak istemedim ben yarın yine gelecekmiş alsam m iyi midir uygun mudur sizce modeli çok sade ama gözümüzün önünde su döktü havluya çok iyi emdi gerçekten yine de taçtan ve özdilekten vazgeçilmezmi yoksa :?

düğünüm haziranda yaklaşık 1yıldır çeyiz alışverişi yapıyorum.ancak hiç biri ürünümün kalitesini ve fiyatını netten araştırmadan almam özelikle elektrikli aletlerde kullanıcı yorumları benim için çok önemlidir uzun süre araştırırım hevesle fiyat araştırmasını çok iyi yaparım indirimleri takip ederim acelem yok çünkü kendim çalışıyorum ve herşeyimizi nişanlımla biz yapıyoruz o yüzden araştırması bile keyif veriyor bana.bir çok arkadaşım gibi bende bir çeyiz listesi oluşturdum ve ona göre aldım herşeyi aldıkçada üzerlerini çizdim.ha bazende çok uygun sevdiğim şeyler oldu onlarıda kafadan alıp sonradan listeye ekledim(kılıfına uydurdum yani :))her neyse liste yaptığım için bende aşağı yukarı biliyorum neyi neye aldığımı paylaşayım sizlerle.
-bernardo çeyiz seti 1800tl içeriği---yemek t.+çatal bıçak t.+çelik tencere seti+çaydanlık+cezve seti+60parçalık reddot günlük yemek takımı(su bardakları,renkli çatal bıçak seti amerikan servisleri dahil) set 1600tl idi ben kampanya dışından daha pahalı bi yemek takımı seçtiğim için bana bu fiyata mal oldu(10taksit)

-fissler vq blue point 4.5lt düdüklü t. 230tl

-fakir darky dikey süpürge 90tl(kuponla)

-delonghi 1460 buhar kazanlı ütü 245tl

-arçelik inox mikro dalga fırın 120tl

-homend 2703 katı meyve/narenciye sıkacağı 120tl

-arzum marino tost makinası 75tl

-arzum mixset blender seti 110tl

-arçelik gusto (çelik) çaycı 140tl

-korkmaz perge günlük çatalbıçak s. 236tl

-moneta deluxe tavalar(20cm ve 24cm) 99tl

-bernardo junior çelik tencere seti(16-18-20cm) 80tl

-bernardo kapaklı sos tenceresi(12cm) 16tl

-cem oniks çelik sahan seti 49tl

-cem teflon sahan seti 55tl

-meşhur ördek sürahi 40tl

-bernardo kırmızı mıknatıslı baharatlık 32tl

-papilla kavurma sacı 10tl

-kütahya çişil çay takımı 40tl

-migros kaftan çay takımı 10tl

-gürallar kalp çay takımı 15tl

-gürallar istanbul çay t. 0tl(hediye kuponlar ile)

-linens yatak örtüsü 70tl(kupon ile)

-first choice tek kişilk nevresim(3adet) 105tl

-minteks (çift)kapitoneli nevresim t. 55tl

-12 peçeteli masa örtüsü takımı 40tl(sosyete pazarından:)

-bosch ankastre set 1450tl

-bosch inox bulaşık makinası 1050tl

tabiki yazmadığım birçok birşey var(işte su bardakları,meşrubat bardakları,kesme tahtası,borcamlar falan gibi mutfak ürünleri.)hmm birde annemin hazırladığı çeyizlikler dolayısıyla hiç havlu almak zorunda kalmadım bi bornoz takımım eksik onun dışında nevresim ve pike takımlarını annemin hazırladıkalrı arasından seçtim masraf çıkmadı:) zaten evlenmeden fazla nevresim alıp doldurma niyetinde değilim daha sonrayada almak için hevesim kalmalı.
şimdilik aklıma gelenler bu kadar. her ne kadar kendimi frenlesemde eksik şeyler hiç bitmiyor herkese kolay gelsin.

bende klasiklerden şaşmamak niyetindeyim ancak bambu alırsamda eğer jua alırım ama önce bi kampanyasını bulmam gerek:)

merhaba kızlar bende 2014de evleniyorum ama almaya başladım ve sizlerle paylaşmak istiyorum cunku uzuuuuun araştırmlara sonucu aldım hep=)
bernardo bone chına misafirlik yemek tk 1500
bernardo gunluk yemek tk 799
bernardo mısafırlık bard tak. 1200
(bernardodan bu alışverişte toplam 600 tl lik indirim çeki aldım o yuzden avantajlı oldu baya bi bernardo kampanyalarını takıp etmenizi oneririm)
moneta seramik tencere 3lü set 265
hisar günlük çkb tak 500
hisar misafirlik çkb tk 700
hisar çelik tencere seti 300
hisar düdüklü 170
hisar cezve 3lü 100
hisar çaydanlık 100
yataş pamuk saten nevresim tk 160
english home gelinlik yatak ortusu 300
yataş yatak ortusu renklı 240
madam coco pamuk saten nevresim tk 140
madam coco battaniye 50

şimdilik bu şekilde aldıklarım bu hafta birde bornoz takımı alıcam daha karar veremedım malesef alınca onuda paylaşıcam=)
kampanyaları takıp etmeye çalışıyorum birbirimize yardımcı oluruz umarım=)=)

Merhaba,

ilerleyen zamanlarda bende resimleri eklemek istiyorum ama şimdilik aldığım bi kaç parçayı yazmak istedim.

kütahya porselen yemek takımı 750 tl
karaca kahvaltı takımı 150 tl
keramika seramik 2 takım pasta takımı 70 tl
keramika çerezlikler 2 takım 20 tl
keramika ay yıldız şeklinde çerezlik (sözlümün hediyesi paha biçilemez)
cıty ın bed parisli %100 pamuk nevresim takımı 70 tl

en kısa zamanda almak istediklerim;
nehir marka çkb günlük ve misafir hepsini ordan alıcam takım başına 250 tl civarı
korkmaz çelik tencere tombik set 230 tl gibi
korkmaz natura seramik 2 tencere + 1 tava düşünüyorum
nevresimlerimin kalanlarını özdilek, sarev ve taç almak istiyorum

Son düzenleme:
Benim de elektronikler fln hariç 6000 civarı gitti sanırım.... üstelik de çoğu şeyi indirimden aldım...

Havlularımı bornozlarımı ve beyaz süslü bi nevresim takımımı home sweet homeun %50-70 indirimlerinden aldım mesela hep.. her msj geldiğind ekoşup gittim ve çok şık ürünler gerçekten...

tüm nevresimlerimi pamuk saten aldım.. normalde 250tl flnlar ama eminönündeki Taç, Sarev gibi mağazaların outletlerinden %50 indirimle aldım yine...

Çatal kaşık, tabak, tencere setimi Kütahya Porselenin seti oalrak 1500'e aldım her daim var zaten o kampanyalar...

Onun dışındakileri de ya alışveriş mağazalarında gezerken indirim gördükçe ya da eminönü vb yerlerde gördükçe aldım... sallana sallana bir yılda tamamladım hepsini onun rengi buna uysun şu şöle olsun diye diye..

evlenmeme 6-7 ay kala da bıraktım o işleri:)

ama hala da ayy bu sabunluk takımı benimkinden daha güzelmiş bunu birine hediye etsem de yenisini alsam, ayyy cupcakeli pasta tabağı alsaymışım keşke bu benimkinden daha güzelmiş gibi serzenişlerim sürüyo ama kaçınılmaz sanırım o :)

arnica borayı nerden aldın acabaa o fiyataa?

bi d eniye 4000 değil de 5000i tercih ettin?

ben de alcam da 4000ler nette 190tlye bile var öle alsam mı bilemedimmmm?

burada gördüklerim sayesinde dün english home a gittim gözümde ne kadar büyütmüşüm ben orayı fiyatları uçuk sanıyordum ama çok uygun şeyler var gerçekten hem hepsini takım olarak satmaması çok hoşuma gitti kendimiz takım yapabiliyoruz beğendiklerimizden umarım kalitesi de iyidir..

Liste yapmanız ne kadar güzel, bende günlük harcamalar ve ev giderleri için liste yapmaya başladım.. Bu kadar para nereye gitti dememek için harika bir uygulama

Siteye cok sik giremedigim icin cevap yazamadim. Hayalimdekihersey diye bir siteden aldim ben. Anneme de yine ayni siteden 235 liraya 4000 almistim. Arada cok ciddi bit fark yok ancak gorunurde 5000 biraz daha kucuk ve plastigi daha kaliteli. Aradaki fiyat farki cok olmadigi icin 5000 tercih ettim. Ana annem de cok memnun.

arnica borayı nerden aldın acabaa o fiyataa?

bi d eniye 4000 değil de 5000i tercih ettin?

ben de alcam da 4000ler nette 190tlye bile var öle alsam mı bilemedimmmm?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…