Kuzenin telefonu çalmıştı, konuşurken ben kızarkadaşımla tatildeyim söylediğini duydum birine... bu ne demek oluyor ? Saklamıyor demek ki...o kadar rahat yani. Anlaşılan bu durumdan rahatsız olan bir tek benim arkadaşlar.
çevresindeki zibidilerden birine demiştir canım. lütfen eşini sıkı tut. hatta neredesiniz bilmiyorum ama eve dönemiyorsanız gidin otelde kalın.
Değişikliğin sonu yok. Hiçbirşey olmamış gibi yapmak yeni bir akım olabilir. Yavaş yavaş yayılacak mı acaba? Bu güne kadar hep gizlemeye çalışıyorlardı halbuki kaçamaklarını. Gizlemekten de sıkılmışlar artık belli ki. Oda tükendi. İşi aleniyete dökmeye başladılar. Sanırım bunu da değişikliğin uzantısı olarak görüyor pipicik düşkünü erkekcikler.
Yok canım, ben duş falan alıcam biraz toparlanmam gerek dedim eşime onlar çıkmadan önce, kapandım odaya çıkasım gelmiyor. Kadın beni bekliyor. Tanıştım,adımı söyledim o kadar dı onunla konuşmam. Off ya bu kadının haberi var mı kuzenin evli olduğundan? Eşim de cevap vermiyor aradım ama ulaşamadım, delirmek üzereyim.
.......En azından bir tepki göstermeseniz bile orada durmamanız gerekir,eşinizle bu konuyu bilhassa konuşmalı tartışmalısınız zaten bu konuyu tartışmazsanız eşiniz de aynı yoldan gidebilir bunu normal görüp mazallah
esınız sızı nasıl boyle bır ortama sokabılıyor,off cok kotu bır durum ya
Zaten korktugum da bu. Mesajıma cevap geldi, ... sakın bir şey yapmaya kalkışma, o açıklamazsa ben açıklarım döndüğümüzde.Durum senin şu anda düşündügün gibi değil.
hiçbir açıklama bu yaptıkları ahlaksızlıği telafi etmez. Kuzenim yaşadı aynısını 2 yaşındaki oğluna bakarken kocası gidip bir kadına ev açmış tum akrabalariyla da tanıştırmış. Yaptığınız evde çocuğuna bakan bir kadını aptal yerine koymak. Eşinizden açıklama mi bekliyorsunuz bide ?Zaten korktugum da bu. Mesajıma cevap geldi, ... sakın bir şey yapmaya kalkışma, o açıklamazsa ben açıklarım döndüğümüzde.Durum senin şu anda düşündügün gibi değil.
Açıklamayı çok merak ediyorum.Lütfen öğrenince buraya yazar mısın ?
Bence arkadaşı,eski sevgilisi (başa bela olmuş,askıntı olmuş,peşinden oralara gelmiş.)
veya villayı ayarlayan emlakçı,bir arkadaşın eşi (evliliğinde sorunlar var garibimin) gibi birşeyler söylenecek.
hiçbir açıklama bu yaptıkları ahlaksızlıği telafi etmez. Kuzenim yaşadı aynısını 2 yaşındaki oğluna bakarken kocası gidip bir kadına ev açmış tum akrabalariyla da tanıştırmış. Yaptığınız evde çocuğuna bakan bir kadını aptal yerine koymak. Eşinizden açıklama mi bekliyorsunuz bide ?
Kızlar kadın telefon numaramı nerden aldıysa artık mesaj geldi : demek ki haberin yok, gel sana her şeyi açıklarım ben . Pınar hanımın haberi var ilişkimizden . Konuştuğunuzu biliyorum, sana paylaştıgını sanıyordum . Dayanamıyorum artık kızlar ,çıkıp konuşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?