Neyi eksik yapıyrz?

brc1011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.967
1.132
63
Hemen hamile kalanlar yardımcı olabilir mi?Ovulasyon takibi yaptım olmadı,Akıntı takibi yaptım olmadı,gün aşırı ysptım olmadı, her gün denedik olmadı,belimin altına yastık koydum olmadı. Stres fazlalık bilyrm ama engel olamıyr insan.Var mı tavsiyelernz?

Sadece kafandan at o ay hamile kalicaksin Rabbimin izniyle :) ugraslar bul kendine baska seylerle ugras :)

bende öyleyim canım ama 1.5 aydır deniyoruz yapacak bir şey yok galiba :)

Afedersiniz ama cidden her gün yada günaşırı yapanlar yaparken stres olmuyor musunuz rahat bırak canım canın ne zaman istiyorsa o zaman yap eğer sperm kaliteli ise 72 saate kadar yaşıyor stres herseye zarar mesela bu ay öyle yap ha yine olmadı doktora git o zaman yine kafan rahatlar ama esinize de kendinize de işkence yapmayın ha diyeceksin demesi kolay diyeceksin ama yaşayan bilir herkes aynı yollardan geçiyor hemen hemen ne zaman biraktin o zaman olur

Biliyorum canım kolay değil ama gerçektende bi sorunun yoksa kafandan attığın ay olur inşallah stres gerçekten de çok etkiliyor bence başka şeylere tak kafanı

Haklısın.Bu ay öyle yapıcam.Tesekkür ederim.

Canim nasilsin napiyosun son durumlar ne
Cnm bnm cok karisik ya adet oldum bayramin ilk gunu temizlendim 1 hafta sonra yine basladi kanama yumurtlama gunu ve az az geliyo gunduz gece bisey yok bu boyle 6 gun geldi tabi geceleri degerlendrdm yumurtlama gunum kaciramazdm bide gece gelmiyodu iliskidede yoktu gelmiyodu bn doktora gttm 2 kere adet oldm dynce doktr guldu ara kanama yasamissn degerlendirmeye devam dedi bklm bat 12 bklemedeym sen nasilsn cnm

Eyila23 bu ayda olmazsa 1 sene olck baska bi doktra gdp arastcm bklm niye bizim doktr 1 seneyi gecrmeden ilgilenmiyo cnm insallah gerek kalmaz

Eyila23 bu ayda olmazsa 1 sene olck baska bi doktra gdp arastcm bklm niye bizim doktr 1 seneyi gecrmeden ilgilenmiyo cnm insallah gerek kalmaz
Insallah gerek kalmaz canim. Daha onceden test vs.yaptirdiniz mi ne bileyim esinin sper testi senin rahim testin smear testi vs.

Ben gecen ay 5 gun gecikmeli adet oldum 2 test yapmistim silikte olsa 2 side pozitifti dusun ya ama aksamina adet olmustum resmen çöktüm gecen ay o yuzden bu ay da adetim 10 15 gun gecmeden test yapmicam ama hic umudum yok hamilr gibi hissetmiyorum kendimi

Bnde bu ay olmck dye hissedyrm evet cnm ysptm testleri bnde temiz esimin ypmadi doktr 1 seneyi gecirin dedi cnm

Bat ne zamn cnm nasil silik cikip adet oluysn acaba kimyasal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…