Ben liseli mantığıyla korunucam onlar şak diye hamile kalıyor korunurlarmış Nasıl oluyorsa :)Hemen hamile kalanlar yardımcı olabilir mi?Ovulasyon takibi yaptım olmadı,Akıntı takibi yaptım olmadı,gün aşırı ysptım olmadı, her gün denedik olmadı,belimin altına yastık koydum olmadı. Stres fazlalık bilyrm ama engel olamıyr insan.Var mı tavsiyelernz?
:))Ben liseli mantığıyla korunucam onlar şak diye hamile kalıyor korunurlarmış Nasıl oluyorsa :)
Guzelmis kiz buBen liseli mantığıyla korunucam onlar şak diye hamile kalıyor korunurlarmış Nasıl oluyorsa :)
Bende bu ay tüp bebeğe gidicem nasıl olsa derken hamile kaldığımı öğrenmiştim ama kaybettim. Ben reglinin hemen sonrası idrara sıkışık ilişkiye girmiştim. Çünkü aşılamayıda idrara sıkışık yapıyorlar diye.Hemen hamile kalanlar yardımcı olabilir mi?Ovulasyon takibi yaptım olmadı,Akıntı takibi yaptım olmadı,gün aşırı ysptım olmadı, her gün denedik olmadı,belimin altına yastık koydum olmadı. Stres fazlalık bilyrm ama engel olamıyr insan.Var mı tavsiyelernz?
Anın heyacanına kaptırmak lazım herhalde biz görev mantığıyla çalıştığımızdan çocuklar korkup gelmiyor :)Guzelmis kiz buharbiden oyle ama bende oylemi yapsam
İnş en yakın zmnda yine hamile kalırsnz.Öyle deneyeyim ben deBende bu ay tüp bebeğe gidicem nasıl olsa derken hamile kaldığımı öğrenmiştim ama kaybettim. Ben reglinin hemen sonrası idrara sıkışık ilişkiye girmiştim. Çünkü aşılamayıda idrara sıkışık yapıyorlar diye.
Suan degil gecen ay yapmistim cok belli belirsiz silik cikmisti 2 testim de sonra 5 gun gecikmeli adet oldum bu ay da adet olcam hic belirti yok ve onemli gunleri kaçırdık zaten 13 gun kaldiBat ne zamn cnm nasil silik cikip adet oluysn acaba kimyasal mi
Bende yaptirmadim esimde yaptirmadi gitmeye niyeti yok napcaz boylr blmiyorumBnde bu ay olmck dye hissedyrm evet cnm ysptm testleri bnde temiz esimin ypmadi doktr 1 seneyi gecirin dedi cnm
Aynen cnm kafana takmayacaksin bnde cok taktm taktm biay tatile gidecektik ki istemedim o ay oldu. Kafani kurcalama takip ypapma kocani da strese sokma sperm ojun sonucta oda etkilenio.Hemen hamile kalanlar yardımcı olabilir mi?Ovulasyon takibi yaptım olmadı,Akıntı takibi yaptım olmadı,gün aşırı ysptım olmadı, her gün denedik olmadı,belimin altına yastık koydum olmadı. Stres fazlalık bilyrm ama engel olamıyr insan.Var mı tavsiyelernz?
Bnmki de gitmz blyrm ama bi sekilde gotrucm bnm bat 12 si ya simdiden belirti olmasimi gerekiyor acabaBende yaptirmadim esimde yaptirmadi gitmeye niyeti yok napcaz boylr blmiyorum
Bende yaptirmadim esimde yaptirmadi gitmeye niyeti yok napcaz boylr blmiyorum
Hem daha erken gunune var be gulum umitsiz olmaSuan degil gecen ay yapmistim cok belli belirsiz silik cikmisti 2 testim de sonra 5 gun gecikmeli adet oldum bu ay da adet olcam hic belirti yok ve onemli gunleri kaçırdık zaten 13 gun kaldi
Önce bu siteden üyeliğimi silmem gerek:)Sürekli burdan bişeyler okuyrm. Saglıkla al inş.kucagına bebeğiniAynen cnm kafana takmayacaksin bnde cok taktm taktm biay tatile gidecektik ki istemedim o ay oldu. Kafani kurcalama takip ypapma kocani da strese sokma sperm ojun sonucta oda etkilenio.
Dogru söylüyrsun canım. Adet oldgm gün cook üzülüyrm ama sonra umutlanıyrm yine.Allahım isteyen herkesr nasip etsin inşBurdan silsen acar netten bakarsin kafandan sil cnm hic dusunme
Calışıyrm ztn canım. Rahat bırakıcam kendimi.Allahım saglıkla kavuştrsun sizi :)Hadii baska planlar yap kismet nne zamansa o zaman oluo hayirlisi olsun da dusuk olmasn da aman cok zor cok.. bnm basima geldi 1 yil bekledm.aglayiip sizlandim olmadi olunca da dustu 1yil once.smdi daha yeni pskolojk olarak toparlandm da kaldm.
Hemen hamile kalanlar yardımcı olabilir mi?Ovulasyon takibi yaptım olmadı,Akıntı takibi yaptım olmadı,gün aşırı ysptım olmadı, her gün denedik olmadı,belimin altına yastık koydum olmadı. Stres fazlalık bilyrm ama engel olamıyr insan.Var mı tavsiyelernz?
Ben gecen ay 5 gun gecikmeli adet oldum 2 test yapmistim silikte olsa 2 side pozitifti dusun ya ama aksamina adet olmustum resmen çöktüm gecen ay o yuzden bu ay da adetim 10 15 gun gecmeden test yapmicam ama hic umudum yok hamilr gibi hissetmiyorum kendimi
Amma seneryo yazdn yaa:) alakasi yok kimyasalda da yuksek cikar hormon ama kanaman okur buyuyemez falan. Sen sabaha karsi ilk idrarla yaparsan xift gorursun cnm wrsaTest pozitif ciktigina gore acaba kimyasal gebelik yasayip sonra dusukmu oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?