Neyi eksik yapıyrz?

Ben liseli mantığıyla korunucam onlar şak diye hamile kalıyor korunurlarmış Nasıl oluyorsa :)

Bende bu ay tüp bebeğe gidicem nasıl olsa derken hamile kaldığımı öğrenmiştim ama kaybettim. Ben reglinin hemen sonrası idrara sıkışık ilişkiye girmiştim. Çünkü aşılamayıda idrara sıkışık yapıyorlar diye.

Bat ne zamn cnm nasil silik cikip adet oluysn acaba kimyasal mi
Suan degil gecen ay yapmistim cok belli belirsiz silik cikmisti 2 testim de sonra 5 gun gecikmeli adet oldum bu ay da adet olcam hic belirti yok ve onemli gunleri kaçırdık zaten 13 gun kaldi

Aynen cnm kafana takmayacaksin bnde cok taktm taktm biay tatile gidecektik ki istemedim o ay oldu. Kafani kurcalama takip ypapma kocani da strese sokma sperm ojun sonucta oda etkilenio.

Aynen cnm kafana takmayacaksin bnde cok taktm taktm biay tatile gidecektik ki istemedim o ay oldu. Kafani kurcalama takip ypapma kocani da strese sokma sperm ojun sonucta oda etkilenio.
Önce bu siteden üyeliğimi silmem gerek:)Sürekli burdan bişeyler okuyrm. Saglıkla al inş.kucagına bebeğini

Burdan silsen acar netten bakarsin kafandan sil cnm hic dusunme

Hadii baska planlar yap kismet nne zamansa o zaman oluo hayirlisi olsun da dusuk olmasn da aman cok zor cok.. bnm basima geldi 1 yil bekledm.aglayiip sizlandim olmadi olunca da dustu 1yil once.smdi daha yeni pskolojk olarak toparlandm da kaldm.

Ca
Hadii baska planlar yap kismet nne zamansa o zaman oluo hayirlisi olsun da dusuk olmasn da aman cok zor cok.. bnm basima geldi 1 yil bekledm.aglayiip sizlandim olmadi olunca da dustu 1yil once.smdi daha yeni pskolojk olarak toparlandm da kaldm.
Calışıyrm ztn canım. Rahat bırakıcam kendimi.Allahım saglıkla kavuştrsun sizi :)

canım soğan kürü uygula kesinlikle,rahimi temizliyor.ilişkiden sonra 30 dk ayaklarını yukarı dikmeni öneririm

Test pozitif ciktigina gore acaba kimyasal gebelik yasayip sonra dusukmu oluyor?

Test pozitif ciktigina gore acaba kimyasal gebelik yasayip sonra dusukmu oluyor?
Amma seneryo yazdn yaa:) alakasi yok kimyasalda da yuksek cikar hormon ama kanaman okur buyuyemez falan. Sen sabaha karsi ilk idrarla yaparsan xift gorursun cnm wrsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…