- 26 Ağustos 2016
- 426
- 263
- 103
- 38
Ayni zamanlarda dogurcaz bana da 8 mayis dediler:) hadi insallah az yas iidir yaKizlar benim ikinci gebeligim. Ilkinde 5ay sonra oldu. Simdiki beklenmedik bir gebelik oldu kizim daha 1 yasinda. Ama su var ki rastlantimi bilmem ikiside tesadufen incir yedigim zamanlara geliyor. Sanirim incir benim yumurtalarimi epey bi besliyor :)
Amma seneryo yazdn yaa:) alakasi yok kimyasalda da yuksek cikar hormon ama kanaman okur buyuyemez falan. Sen sabaha karsi ilk idrarla yaparsan xift gorursun cnm wrsa
Ayni zamanlarda dogurcaz bana da 8 mayis dediler:) hadi insallah az yas iidir ya
Çalışıyorum derken kafamı meşgul edecek bi işim var yani:) 5 ay olacakKac aydir ugrasiyorsuuz ki. Calis calisdaha cok calis:)
gecen ay çörek otu bal yaptım. Bu ay da onu deneyeyim. Sagol canım.canım soğan kürü uygula kesinlikle,rahimi temizliyor.ilişkiden sonra 30 dk ayaklarını yukarı dikmeni öneririm
Ilkk:) 2.yi hemen ewlatlik istiorz ardindan.kalabalik aile iidir yaaa:))) insallh sagliklidrlar doğarlarIlkmi senin? Iyimi kotumu dogunca anliycam. Kizim bile pert ediyo beni 2 bebeyle ne yapicam Allah bilir
gecen ay çörek otu bal yaptım. Bu ay da onu deneyeyim. Sagol canım.
Amin cnm inş tez vakitte rabbim sana da nasip etsin inş ☺Güzel tavsiyrlerinz için hepinizt cokk teşekkr ederim.Sizlerr de saglıkla kavusun inş.bebişlernzle:)
Sagol canımmAmin cnm inş tez vakitte rabbim sana da nasip etsin inş ☺
Cok fazla cocuk istegine odaklanma , arkadasimda öyle oldu, cok cocuk istiyolardi olmadi, o ara ev aldilar, evin telasi baslayinca hamile kaldi. Ilgini baska seylere ver. Tibbi acidan sorun yok dimi?Hemen hamile kalanlar yardımcı olabilir mi?Ovulasyon takibi yaptım olmadı,Akıntı takibi yaptım olmadı,gün aşırı ysptım olmadı, her gün denedik olmadı,belimin altına yastık koydum olmadı. Stres fazlalık bilyrm ama engel olamıyr insan.Var mı tavsiyelernz?
Smear için gidicem işte bi.Onu da ertelyrm.Hormon testleei iyi.Cok fazla cocuk istegine odaklanma , arkadasimda öyle oldu, cok cocuk istiyolardi olmadi, o ara ev aldilar, evin telasi baslayinca hamile kaldi. Ilgini baska seylere ver. Tibbi acidan sorun yok dimi?
Hic bilmiyorum ki tecrubem yok bu konuda normal adet oldumTest pozitif ciktigina gore acaba kimyasal gebelik yasayip sonra dusukmu oluyor?
Var ama ozel gunleri degerlendiremedikHem daha erken gunune var be gulum umitsiz olma
Ah bi bilsem canim kimisi belirtileri erkenden yasiyor kimisi hic yasamiyor kimisi adete 2 3 gün kala yasiyor bunye meselesi yaniBnmki de gitmz blyrm ama bi sekilde gotrucm bnm bat 12 si ya simdiden belirti olmasimi gerekiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?