Neyi eksik yapıyrz?

Kizlar benim ikinci gebeligim. Ilkinde 5ay sonra oldu. Simdiki beklenmedik bir gebelik oldu kizim daha 1 yasinda. Ama su var ki rastlantimi bilmem ikiside tesadufen incir yedigim zamanlara geliyor. Sanirim incir benim yumurtalarimi epey bi besliyor :)

Ayni zamanlarda dogurcaz bana da 8 mayis dediler:) hadi insallah az yas iidir ya

Amma seneryo yazdn yaa:) alakasi yok kimyasalda da yuksek cikar hormon ama kanaman okur buyuyemez falan. Sen sabaha karsi ilk idrarla yaparsan xift gorursun cnm wrsa

Senaryo degil canim bi tanidigimda cift gorup adet oldu gerci onun kanamasi normal adet kanamasindan epey fazla olmustu acaba dedim kimyasal gebelik mevzusu o mu.

Bi kere dene öyle yap bakalım nasıl olacak. Sonra aktiviteler de bulun günlerini doldur bi gün oraya bi gün buraya gez dolaş zamanı düşünme akışına bırak.kendini dinleme.bi d3 Buraya nasıl yazılır acayip olur belki ama ayakların havadayken karnını içine çek bırak bir kaç kere tekrarla belki faydası olur...

Güzel tavsiyrlerinz için hepinizt cokk teşekkr ederim.Sizlerr de saglıkla kavusun inş.bebişlernzle:)

Kızlr prki adetliyken agrıyı kesmek için ilaç almak yumurtlamyı olumsz etkiler mi?

Cok fazla cocuk istegine odaklanma , arkadasimda öyle oldu, cok cocuk istiyolardi olmadi, o ara ev aldilar, evin telasi baslayinca hamile kaldi. Ilgini baska seylere ver. Tibbi acidan sorun yok dimi?

Cok fazla cocuk istegine odaklanma , arkadasimda öyle oldu, cok cocuk istiyolardi olmadi, o ara ev aldilar, evin telasi baslayinca hamile kaldi. Ilgini baska seylere ver. Tibbi acidan sorun yok dimi?
Smear için gidicem işte bi.Onu da ertelyrm.Hormon testleei iyi.

B brc1011 canım bugün ne öğrendim. Kansizlikta hamileliği engelliyormus. Arkadaşımin da 6 aydır olmuyormuş doktor kan değerlerine bakmis. Bu dusuk kanla olmaz demiş şaşırdım

Evet dogru. Bide tiroid degerlerini ölctürebilirsin. Minimal dengesizlik Bile Engel olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…