- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Günlük temizlik ve nemlendirme olayını gerçekleştiriyorum. Peeling neredeyse hiç yapmıyorum, maske de çok nadir..çok fazla bakım yapıyor olabilir misiniz? cildi kendi haline bırakıyor musun arada?
PKO yoksa karaciğerde bir problem olabilir ama alkolden şekerden uak duruyorum diyorsunuz pek olası gelmedi.
Pinner test diye birşey var genelde gıda intoleransını bulmak için yapılır ama bir internetten araştırın telefonu hemen çıkıyor zaten sorup bilgi alın belki de yediğiniz tek bir şey dokunuyordur veya iki besin bir arada olunca falan ...
Her sabah ve akşam jelle temizleyip nemlendiriyorum. İhtiyacım olduğunu hissettiğim için yapıyorum t bölgem yağlanıyor çünkü. Peeling yapmıyorum maske ise çok nadirBelki de cildinize çok sık bakım yaptığınızdan olabilir. Mesela bana ger sabah klasik temizle tonikle kremle rutini olmuyor sivilce çıkarıyor. Çok makyaj yapmıyorsanız cildinize bu kadar çok ürün kullanmanıza gerek duymadığınızı düşünüyorum.
İkinci bir sebep ise günde ihtiyacınızdan fazla kalori aliyor olabilirsiniz. Ya da ihtiyaçtan fazla protein tüketimi de sivilce oluşumuna sebep olmuştu bende.
benim kullandığım böyle.. Kenarlarındaki dikenli kısmı ince bir şerit halinde keserek alıyorum.. Sonra 1 saat kadar bekletiyorum(yoksa yüzümü çok yakıyor) daha sonra uzunlamasına ortadan ikiye ayırıyorum.. Taze taze yüzüme sürüyorum.. Yapışkanlı kısım bittikçe beyaz sert olan yere iyice bastırıyorum.. Kabuklarını bile atmıyorumAslında evde var, siz onu nasıl kullanıyorsunuz ki? Ben birkaç kez kopardım yapraklarından, içersinde kalıp gibi şeffaf bir şey var ezmeye çalıştım olmadı mutfak robotunda da pek ezildiği söylenemez.. Acaba benimki farklı bir türü mü?
Benimki de buna benziyor ama biraz daha koyu renklibenim kullandığım böyle.. Kenarlarındaki dikenli kısmı ince bir şerit halinde keserek alıyorum.. Sonra 1 saat kadar bekletiyorum(yoksa yüzümü çok yakıyor) daha sonra uzunlamasına ortadan ikiye ayırıyorum.. Taze taze yüzüme sürüyorum.. Yapışkanlı kısım bittikçe beyaz sert olan yere iyice bastırıyorum.. Kabuklarını bile atmıyorumküçük yara vb. Varsa sarıp bantliyorum.. 15 20 dkye yüzde emiliyor yıkama vb. gerektirmiyor
Şu üçünü kullanıyorum... Sabah akşam temizleyip nemlendirmek çok mu oynamak oluyor ki?Öncelikle belliki cildinizle çok oynuyorsunuz.
Durmadan farklı ürünler kullanmayı bırakın.
Cildiyeye gidip ne yapsam kar etmiyor derseniz size bir hap verecektir muhtemelen.
O hap bu sorunu çözer ancak yan etkisi çok olan bir hap.
Krem ve belli markaların ürünlerini alın deyip gönderiyorlar... Ben ağrı kesici bile kullanmıyorum... ama artık el mahkum kullanıcam sanırsamBen üniversitede okurken doltpra gittim aknetrent fiye bi hap kullandım 7 ay kadar şimdi yılda 1 sivilcem anca çıkar bence bi cildiyeye git ve ilaç tedavisi denemek istiyorum de çünkü ben hiç bir kremden fayda görmemiştim. Her doktorda kozmetik sorun diyip x markanjn ürünlerini koydu önüme zaten cilt tipime uhgun ürünler aşdığım için istemiyorum dedim son bi dr. Gittim yeter artık bıktım ilacı yazdı 7 ay snra mis gibi sivilcesiz hayat başladı
Kalıcı hasarlara yol açıyor diyenler var. Tabii herkesin bünyesi farklı. Yine de cesaret edemiyorum-edemeyeceğim galibaErgenlikte bebek gibi yuzum vardi. 19 yasimdan 27 yasima kadar sivilcelerle ugrastim surekli antibiyotik krem kasinti iz cabasi
Sonunda zoretanin roaccutane de denen ilactan verildi
Keske daha once kullansaymisim diyorum tek carem bu oldu.
Dusunun derim agir bir ilac ama doktorunuz tavsiye ederse kullanin
Baska da bisey fayda etmedi
Su an en ufak bir nokta dahi cikmiyor birakali 3 yil oldu.
Eki Görüntüle 2079840
Şu üçünü kullanıyorum... Sabah akşam temizleyip nemlendirmek çok mu oynamak oluyor?
İmex ve nilera mavi olandan kullandım sabun olarak. Cildimi aşırı kuruttu ve pul pul döküldü sabun kullanmaya sıcak bakmıyorum bu yüzdenBenim ablamada da baya bi sivilce sorunu vardi oda baya bi uğraştı gecen video lu konustuk gercektende sasirdim gittigi bi doktora sadece iyi bi sabunla her sabah sert bi bezle yüzünü iyice kupurtup o bezle ovmasi ve durulmasıni söylemiş ve ablama bi hafta boyunca hem cilt tonu acilmis hemde sivilcelerin %75 azalmis bence deneyin onda işe yaradi belki sizde de olur
Bana da 2. Yilimda bi doktor vermisti tehlikeliymis diyerek kullanmamistim sonra yine mecbur kaldim. yan etkilerinden dolayi erken birakmama ragmen faydasini gordum.Kalıcı hasarlara yol açıyor diyenler var. Tabii herkesin bünyesi farklı. Yine de cesaret edemiyorum-edemeyeceğim galiba
Siz üzüldükçe daha kötü oluyor. Bu cümleye o kadar fazla hak veriyorum ki... Ankara’da yaşıyorsanız yahut bir şekilde bildiğiniz iyi bir hastane ve doktor varsa, burada, paylaşmanız çok iyi olur kendi adıma.Şunu ifade etmeye çalıştım kelime garip oldu sanırım. Çok kafaya takıp ne yapmalıyım diye dertleniyorsunuz. Cilt enteresan bir şey kısır döngü gibi. Siz kötü oldu diye üzülüyorsunuz, siz üzüldükçe o iyice kötüleşiyor.
Yerinizde olsam bir markanın ürününü kullanırım tamamlayıcı olması adına.
Ve daha önce dediğim gibi cildiyenin vereceği hap bu sorunu 6 ayda çözer.
Tekrar bir doktora görüneceğim... Umarım bir çözüm bulabilirimErgenlikte bebek gibi yuzum vardi. 19 yasimdan 27 yasima kadar sivilcelerle ugrastim surekli antibiyotik krem kasinti iz cabasi
Sonunda zoretanin roaccutane de denen ilactan verildi
Keske daha once kullansaymisim diyorum tek carem bu oldu.
Dusunun derim agir bir ilac ama doktorunuz tavsiye ederse kullanin
Baska da bisey fayda etmedi
Su an en ufak bir nokta dahi cikmiyor birakali 3 yil oldu.
Bana da 2. Yilimda bi doktor vermisti tehlikeliymis diyerek kullanmamistim sonra yine mecbur kaldim. yan etkilerinden dolayi erken birakmama ragmen faydasini gordum.
Ama gercekten cok yan etkisi var hergun burnum kaniyodu asiri kuruluktan , heryerim kurudu egzema cikti falan. Ama degdi.
aynisidir o zamanBenimki de buna benziyor ama biraz daha koyu renkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?