Neyi yanlış yapıyorum?(((

Sivilcelerinden ilaç tedavisiyle 2 yıl evvel kurtulan biri olarak diyebileceğim tek şey kesinlikle sivilce tedavinizi haplarla sürdürmeniz. Kesin çözüm içerden tedavi çünkü bu da sivilce haplarıyla oluyor. Ben de sivilcelerim ilk çıktıkları dönemde doktora gidiyordum ve bana sadece krem yazıp gönderiyorlardı, kullanıyordum fakat nafile geçmiyordu sivilceler. Çünkü kronik bir hal almışlardı kremler, merhemler gibi yüzeysel müdahalelerle geçecek karakteristikte değillerdi. Ve nihayetinde 6 aylık bir ilaç tedavisi sayesinde kurtuldum o dirençli, derin sivilcelerden. Dediğim gibi kremlerle, jellerle tedavinizde vakit kaybetmeden aknetrent ve muadilleri gibi ilaçlarla başlayın tedavinize. Uamrım bebek gibi bir cilde kavuşursunuz, sıkmayın canınızı eninde sonunda geçiyor.

Maalesef farklı bir şehirdeyim. Ancak bu noktada doktordan çok etkili ilacı alabilmek önemli. Bu ilacı siz kendiniz de talep edebilirsiniz.
Yalnız yakın zamanda evlilik ve çocuk düşünceniz varsa iyice düşünmeniz lazım.

Illa biseyi eksik yada fazla yaptigin icin degil cildinin yapisi sivilceye meyilli iyilestirmeye calisirkende cok oynuyosun leke kaliyodur diye dusunuyorum

sivilce sorunu karacigerle alakali biliyorum.iz kaliyor diyorsun ya o izler cildinle cok ugrasmaktan oluyor sivilcenin basi patliyor o da yara izi kaliyor el temasi yapma.kendi kendine kurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…