- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
Dışardan geldiğimde telefon kılıfımı çıkarıp yıkıyorum, telefonu da ıslak mendille temizliyorum. Evdeyken de iki defa ıslak mendille siliyorum... Ya diyorum ya fire yok her şeye bir bir dikkat ediyorum. Kil maskesini bir arkadaş daha dedi kullanmayı düşünüyorum bakalım.Benim 27 yaşıma kadar cildim bebek gibiydi sonradan birden sivilceler çıkmaya başladı.Antibiyotik tedavileri gördüm,kremler filan derken tekrar eski haline kavuşmuştuki yaklaşık 2 sene sonra yine başladı.Bu sefer antibiyotikler ve o kremlerde fayda etmedi.Cildim incelmişti güneş lekeleride eklendi üstüne.Son çare roaaccutane kalmıştı,çok yoğun olmasada hergün en az 3_5 sivilcem oluyordu biri sönüyo hemen yenisi çıkıyodu.Kendimce ürünler deneye deneye toparladım cildimi şükür.Benim sivilceme neden olan en önemli şeyin telefon kılıfı olduğunu farkettimhemde tamamen tesadüfen.sizinde birşeye tepki gösteriyor olabilir cildiniz.Ben La roche un effaclar serisinden memnunum,birde lorealin kil maskesi var detox bunlarla toparladım cildimi.Süreci bilen arkadaşlardan biri geçen cildin mermer gibi oldu dedi inşallah sizdede işe yarar bir an önce bulursunuz çaresini
Aslında evde var, siz onu nasıl kullanıyorsunuz ki? Ben birkaç kez kopardım yapraklarından, içersinde kalıp gibi şeffaf bir şey var ezmeye çalıştım olmadı mutfak robotunda da pek ezildiği söylenemez.. Acaba benimki farklı bir türü mü?Nemlendirici olarak aleovera bitkisini canlı alıp kullanmanı tavsiye ederim.. Lekeleri de azaltıyor ve doğal bir nemlendirici
Gittiğim doktor asla sirke değdirme yüzüne ph ıyla oynuyorlar daha kötü oluyor dedi.Sulandırılmış elma sirkesi
Hafif krem gibi olcak sekilde karbonatla suyu karistir bir kasigina bir dmla gibi.
Sur yuzune
Gul suyu da surebilirsin. Ama yuzunu yakmamasi alzim
Yogurt karbonat cok az limon karisimi...
Kahvenin icerisine bir cy ksgi yogurt. Biraz karbonat biraz limon biraz zeytinyagi da iyi...
Bunlar uyguladigim seylerdi.
Biraktigim gihi benimde sivilcelerim uzun vadede cikti.
Siyah noktalarim artti.
Duzenli olarak buzu yuzunde gezdir.
Nerede yaşıyorsunuz? Cilt bakımı demişsiniz profesyonel cilt bakımı mı? Sabah akşam kullandığınız kremler medikal ürünler galiba?Ben bundan 1 ay öncesine kadar hiç çıkarmadigim kadar sivilce çıkarmaya başladım dahiliye,kadın dogum,dermatoloji her yere gittim kist,yağlanma vs.yok ilk 3 dermatolog roaccutane,zoretanin vb.gibi benim asla kullanmak istemedigim ve reddettim ilaçlar önerdiler 4.dermatologla super anlaştık şimdi 1 ay antibiyotik içeceğim sabah akşam sürdüğüm 2 krem var ayrıca ayda 1 cilt bakımı birde sadece sivilceli ciltlerde özel yok ama jeli ve güneş okuyuculu nemlendirici aldım.1.haftamdayim cildin %70oraninda düzeldi.ben o tehlikeli ilaçları asla kullanmadım kullanmam da vücudumun herhangi bir yerini bozmaya gerek yok doğru doktor ve tedaviyi bulana kadar devam
Ben de düşünüyorum ancak mağdur olan çok insan var iyi araştırmak gerekiyor. Sizin için sorun olmayacaksa fiyatlar nedir aşağı yukarıIzmirde yaşıyorum evet profesyonel cilt bakımı doktorları da olan özel bir dermatoloji merkezi ürünler tamamen medikal doktor yönlendirmesi ile almistim
Gittiğim doktor asla sirke değdirme yüzüne ph ıyla oynuyorlar daha kötü oluyor dedi.
Bir mesajımda belirttim gittiğim bir özel hastane geçer ya ergenlik dedi... İsmi olan bir özel hastaneye gideyim dedim muayene ücreti 295 tl bunun tahlili var röntgeni var hehe ve ben henüz öğrenciyim.güzel bir dermatolojiye gidip( mümkünse hatta özele) dermotolojik temizleme ürünleri kullan
Malesef temizlikle alakalı değil söylediğim.Bende temizliyordım kılıfımı sürekli,sıkıntı o kılıfların hammaddesine karşı alerji olması.Farkında olmadan çin malı vs ise özellikle ciddi zararları olabiliyor.Bu benim kendimde farkettiğim birşeydi belki sizde yoktur ama her ihtimalide değerlendirmek için,bence bir süre kılıfsız kullanmaya çalışın.Telefonda çok konuşan,uğraşan biriyseniz olabilir.Dışardan geldiğimde telefon kılıfımı çıkarıp yıkıyorum, telefonu da ıslak mendille temizliyorum. Evdeyken de iki defa ıslak mendille siliyorum... Ya diyorum ya fire yok her şeye bir bir dikkat ediyorum. Kil maskesini bir arkadaş daha dedi kullanmayı düşünüyorum bakalım.
Bahsettiğiniz kız youtuber falan mı? Ben de izlemiştim öyle bir şey kızın bir şey direnci olduğu ortaya çıkıyordu falan.. Teşekkürler yorumunuz için bir çözümünü bulacağım inşallahBen sivilcelerin yenen seylerle alakali oldugunu dusunmuyorum yoksa benim her yerim sivilce dolardi.Bi tanidigimiz var kadin 50 yasinda sigarada iciyor senelerdir ama bebek gibi cildi var bakim felanda yaptigini sanmiyorum hep oyleymis cildi.Bence bulundugun sehrin doktorlarini arastir bi kereligine paraya kiy.Her turlu testi yaptir.Bi tane video izlemistim kiz horman testi felan cok sey yaptirmis ama baska testle farkli bir seyden kaynaklandigini bulmus doktor kizin sivilceler gitmis ne testiydi hatirlamiyorum. bi de iki kere cilt bakimi yaptirmistim hakkaten derinlemesine temizlenmisti cildim.Bir saat felan surmustu tabi o gun kipkirmizi geziyorsun ertesi gun kizariklik gidiyor.
Ha anladım şimdi, değerlendireceğim mutlakaMalesef temizlikle alakalı değil söylediğim.Bende temizliyordım kılıfımı sürekli,sıkıntı o kılıfların hammaddesine karşı alerji olması.Farkında olmadan çin malı vs ise özellikle ciddi zararları olabiliyor.Bu benim kendimde farkettiğim birşeydi belki sizde yoktur ama her ihtimalide değerlendirmek için,bence bir süre kılıfsız kullanmaya çalışın.Telefonda çok konuşan,uğraşan biriyseniz olabilir.
Simdi baktim adi busra yilmaz evet youtuber.Rica ederim canim insallah cozum bulursunBahsettiğiniz kız youtuber falan mı? Ben de izlemiştim öyle bir şey kızın bir şey direnci olduğu ortaya çıkıyordu falan.. Teşekkürler yorumunuz için bir çözümünü bulacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?