Kismett.. öyle düşünme hayırlısıyla olur.Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
Hiç bir şeyden bahsetmemişsiniz ki, yorum yapabilmek için müneccim olmak lazım.Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
Evet begenilmesi daha zor degil mi“kilolu kızların bile”???
Pardon? Lskfjsjdjdjd
Yani onların sevgili yapması normal fiziğe göre daha mı zor?
Önemli olan özgüven, vasıf falan. Onlarda sende yok malesef.
Hiç kimse adım atmıyor,diyorsunuz.O halde siz ilk adımı atan taraf olun.Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
Bu durumda kilonuz eksik galiba. Bence kilo alınHic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
Kilom normalBu durumda kilonuz eksik galiba. Bence kilo alın
Ben adim attim ama karsilik alamiyorum :/Hiç kimse adım atmıyor,diyorsunuz.O halde siz ilk adımı atan taraf olun.
Güzellik algısına bu kadar takıntılı olmak doğru değil.Evet begenilmesi daha zor degil mi
O zaman bakış açınızı değiştirin. 'Kilolu kızların bile ' ifadesi hiç hoş değil.Kilom normal
Değil.Evet begenilmesi daha zor degil mi
Evet kardesimde kilolu seviyor begenen var demekkiDeğil.
Ben bir kadın olarak zayıf erkeklerden hoşlanmıyorum mesela. Eşim de benim balık etli olmamı istiyor. Bir ara hasta olduğum için çok kilo aldım ama sevmeye devam etti. Hayat böyledir. Böyle mutlu olunur. Mutsuzluğu önce dönüp içinizde çözün.
Kilonuz eksiktir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?