Aşkım o işler tipe göre olsaydı bugün Shakira aldatılmazdıEvet begenilmesi daha zor degil mi
+1Aşkım o işler tipe göre olsaydı bugün Shakira aldatılmazdı
Ay doğru o da . Rihannayı da dövdüler. İnsan kendini güzel bulursa ışığı oluyor .+1
Adriana Lima bile aldatıldı.Ki kendisi neredeyse herkese göre güzeldir.
Evet begenilmesi daha zor degil mi
Neyinizin eksik olduğu aşikar diye düşünüyorum. Sormanız fikrimi destekliyor.Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
Zeka? İyilik? İc guzelligi?Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
Kendinizce doğru olan bu görüşe katılıp alkış mı tutsaydık?Burda kisiligin karakterin bozuk yorumları aliyorum ama siz kilolu dememe takildiniz
buraya devamlı birilerini bulamıyorum diye konu açarak zaten bulamazsın.sosyalleşeceksin kendini geliştireceksin iş hayatın yoksa iş hayatına atılacaksın.bdv de erkek bile yok ayoll.her gün yazsan ne olacak?Burda kisiligin karakterin bozuk yorumları aliyorum ama siz kilolu dememe takildiniz
E hani görüştüğünüz kişi sizin şehrinize gelecekti ama siz evlilik düşünmüyordunuz? Var demek ki sizi de beğenen kişiler. Böyle olumsuz düşünmeyin.Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?