İşte rainyy cim buradan anlıyoruz ki dış görünüş her şey değil. İçi boş ise bir insanın, güzellikmiş , çekicilikmiş. Bir işe yaramıyor. O kilolu diyerek ezmeye çalıştığın kadınların çekiciliği yok sende demek ki.Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
Senin yorum yazmani istemiyorum canimi sıkıyorsunKişiliğinde, kendini algılayışında ve insanlarla iletişim kurma biçiminde problem var, buradan bile anlaşılıyor. Fiziksel görünümü bilemem.
ben seni seven üyelerdenim yazabilirim değil mi yorum?Senin yorum yazmani istemiyorum canimi sıkıyorsun
Évetttben seni seven üyelerdenim yazabilirim değil mi yorum?
Dun yuzu esmerler cirkindi bdv de.Bugun kilolu kiZlar djjdjdHic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizc
Bu olmamis haliniz mi?Oyle bir huyum yok normalde
puha ha ha.ben de 1.57 boyundayım.kısa boylu diye çirkin sayılır mıyım?Dun yuzu esmerler cirkindi bdv de.Bugun kilolu kiZlar djjdjd
Yarin da orjinal sarisin olmayanlari linclerseniz geleyim(cakma sarisin oldum gecen ay sonucta)
yok be ondan da değildir.valla o kadar kötü kalpli haris kadınların harika sevgilileri olduğunu hatta en iyi erkeklerle evlendiklerini gördüm ki.erkekler sandığınız kadar akıllı varlıklar değiller.sevilmediklerinin maddiyatları için ya da kariyerleri için yanlarında olan kadınları bile aaa bu beni seviyorr bana çok aşıkk sanacak kadar akıllı değiller emin ol"Şunun bile sevgilisi var "
Aşağılayıcı bı dil.
Ego
Kibir
Bu yüzden sevgiliniz yok bu özelliklerin dışa yansimadigini mi sanıyorsunuz.
Ben kendimdeki eksigi soruyorum kimseden ustn gordugum yok onlarin var benim yok diyorum farkndaysaniz. Onlarin neden var demiyorum benim neden yok diyorum umarim anlamissinizdir"Şunun bile sevgilisi var "
Aşağılayıcı bı dil.
Ego
Kibir
Bu yüzden sevgiliniz yok bu özelliklerin dışa yansimadigini mi sanıyorsunuz.
Ben de 1.74 um bana da 30 senedir safinaz diyolae xjxjjxkpuha ha ha.ben de 1.57 boyundayım.kısa boylu diye çirkin sayılır mıyım?
püüüü .174 boyla tabikim güzel olamazsın.zaten tüm güzellik kraliçeleri mankenler de o boylardalar.bu yüzden hepsi de çirkinler bacımmBen de 1.74 um bana da 30 senedir safinaz diyolae xjxjjxk
Kim bu guzeller arkadas
Ben de 1.74 um bana da 30 senedir safinaz diyolae xjxjjxk
Kim bu guzeller arkadas
Neyseki kor topal koca bulduk da evlendik.Gelir su bu bile evli diye konu acardikpüüüü .174 boyla tabikim güzel olamazsın.zaten tüm güzellik kraliçeleri mankenler de o boylardalar.bu yüzden hepsi de çirkinler bacımm
çok şükür kel kör birer gocamız var kankaaa.darısı rainyy in başınaNeyseki kor topal koca bulduk da evlendik.Gelir su bu bile evli diye konu acardikUcuz yirtmisiz dndjjdj
Kaba tabir ama yazayım “Her erkeğin ve kadının bir alıcısı vardır derler.” Uzun, kısa, şişman veya çok zayıf farketmez. Aslolan karakterdir, tavırdır. Gerisi boş.Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
Kiz hava mi atiyorsunn kcam var diyeNeyseki kor topal koca bulduk da evlendik.Gelir su bu bile evli diye konu acardikUcuz yirtmisiz dndjjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?