Merhaba arkadaşlar. 2 aylık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla tatillerde sıkça gittiğim başka bir şehirde tanıştık. Beraber bir sürs vakit geçirdik ve sevgili olduk. Son derece ilgili sevgi dolu anlayışlı biri. Hani herkesin hayranlık duyduğu bir ilişki öyle söyleyim. Gayet mutluydum. Bir problem yoktu. Bulutların üzerindeydim bildiğiniz. Son 2 gündür bir gariplik var üzerimde. Soğudum. Uzaklaştım. Her şeyi batar oldu. Kilosu fazla diyorum. Yok işte ne bileyim uzakta diyorum. Olmadık şeyleri kendi kendime problem yapıyorum. Neyim var anlamadım. Regl dönemim inanılmaz gerginim de aynı zamanda. Bu dönemimi biliyor ona göre de son derece anlayışlı davranıyor hep alttan alıyor. Ya her konuda anlayışlı. Bu yüzden kendime kızıyorum ne var soğuyacak diye. Soğumak için bir sebep yok, bulamıyorum. Şunu yaptı diyemiyorum ama eskisi gibi değilim konuşmak istemiyorum çeşitli bahanelerle sürekli kaçıyorum o yazmadan yazmıyorum sürekli kavga edesim sataşasım var kendimi tutuyorum falan anlamadım neyim var. Aşırı gerginim. Sizce neden olabilir bu? Var mı daha önce yaşayan