Neyin içine düştüm bunlara dava açabilir miyim

Bayan111

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
102
-21
13
30
Adıma verilen icra kararından dolayı bir hukuk bürosu sürekli farklı numaralardan anneme abime eşime kayınbabama vesaire ulaşarak gün içinde birçok defa arıyorlar. Oturduğum adres kök ailemin evinde gözüktüğü için oraya icra kararı çıkarttırılmış fakat annemi sürekli arayıp senin kızıni mahkemeye vereceğiz yok damadın şöyle kızın böyle ya da beni arayıp işte senin eşin düşünse borcunu öderdi yok boşan yok avukatın olurum bilmem ne gibisinden sürekli aileyi birbirine düşürüp duruyorlar. Elimde gün içinde gelen aramalar var fakat herhangi bir ses kaydı mesaj yok sadece gün içinde sürekli aradıklarına dair kanıtlarım var. Annem yaşlı ve hasta onlar yüzünden haftalardır hastanelere gidip duruyor. Bu durumda içerik olmadı halde bile şikayetçi olabilir miyim Ne yapmam gerekiyor resmen psikolojik baskı uyguluyorlar herkese birbirine düşürüyorlar ama kanıt olmadığı için arama kayıtları saatler vesaire dışında bu durumda da şikayetçi olabilir miyim haklarım nelerdir acaba

Borcunuz varsa icra kararı çıkartılıp uygulanır, bir hukuk bürosu aileyi birbirine düşürecek telefon görüşmeleri yapmaz, dolandırıcılık çetesinin ağına düşmüş olmayasınız?
Arama kayıtları varsa bu kayıtlarla savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz bence.

İşte icra kararı var ama gelecez diye korkutuyorlar anca.e devlette de gözüküyor icra kararı yani.arama kayıtları tarih olarak vs var da işte icerikler yok.yine de şikayetçi olabilir miyim dedim

Daha fazla rahatsız etmeye devam ederseniz baronuza şikayet edeceğim sizi diyin. Tacize devam ederlerse gerçekten şikayet edersiniz.
Yazdım ama aileyi birbirine düşürdüler herkes birbirine düşman oldu resmen.annemin o aglayislari panik atakları hastanelerde geçirdiği günler yanlarına kâr kalmasın istiyorum.acaba mahkemeye verebilir miyim yani ugraşsınlar bir bedel odesinler istiyorum

İşte icra kararı var ama gelecez diye korkutuyorlar anca.e devlette de gözüküyor icra kararı yani.arama kayıtları tarih olarak vs var da işte icerikler yok.yine de şikayetçi olabilir miyim dedim
Bence şikayetçi olabilirsiniz çünkü yaptıkları aramalar borcunuzla alakalı olmaktan çıkmış kişisel tacize dönmüş, siz arama kayıtlarının dökümünü çıkarın savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun, elinizde sadece kayıtlar var ama savcılık uygun görürse mahkeme kararı çıkartarak görüşme içeriklerini ister bana kalırsa, hatta ailenizden kimleri arıyorlarsa kayınpeder, anneniz, eşiniz vs hepiniz birlikte gidip şikayetçi olun.

İcra dosyasını satın alıp takip eden yerler yapıyor bunu. Yengemin kardeşi bir ara bizzat bu işi yapıyordu, arayıp telefonda tehdit etme kısmını. Kurtuluşunuz şu olur, Aradıklarını sayıp sövüp bir daha aranmanız halinde borçlu olan ben değilim siz benim verilerimi alıp bana nasıl ulaşır taciz edersiniz, kvkk’dan mahkemeye veriyorum şeklinde tehdit etmeniz olur. Hatta ben direkt şikayet dilekçesi verilmesi taraftarıyım.

Ses kaydı mesaj her şeyi topla savcılığa git. Kisinin borcu icin aile akraba es aranmaz bu yasal değil. Ben dava açmıştım sadece kanıtım yok diye havada kalmıştı.

Butun aile sikayetci olsun.ses kaydi alin aradiklarinda

Borç ilk borçlu olduğunuz kurumdan çıkıp bir varlık yönetim şirketine devredilmiş sanırım. Onların taktiği de budur. Sürekli taciz ve agresif telefonlar. Şikayetçi olmakla tehdit edin.

Ay bu nedir ya.
Boşanın. Eşin şöyle olsa öderdi. Kızın ödemezse şöyle yaparız böyle yaparız demek ne tuhaf.
Gereğini yapsinlar borç varsa tahsil edilmiyorsa ama maaile herkesi katip karıştırıp ne elde etmeyi hedefliyorlar ki.
Ses kayıtlarını alin,mahkemeye basvurun taciz bu yani ötesi yok.

Şikayetçi olun.

Aynı şey başıma geldi. Üniversitede asistanken mecburi hizmete atanıp evimi bıraktım. Arada gidip geliniyordu (ailemin evi) o yüzden çıkarken doğalgaz, su, elektrik kapatmadım. Sonra kiraya vermeye karar verdiler ve 1 yıl sonra kiraya verildi. Ben internetten doğalgazla suyu kapattım ama elektriği kapatamadım. Neyse kiracı bizim kirayı ödemediği gibi elektriği de ödememiş, kesilmiş. Borcunu alamayacağını düşünen firmalar bu borcu satıyormuş lafta avukatlık bürosu, özde mafya bürosuna. Yani borcunuz 1000 tl mesela 100 tl ye satıyorlarmış. Büro da koparabildiğinden kar ediyor işte.

Beni de bir gün bu sevdiğimin! bürosundan aramaya başladılar ki işteyim hasta bakıyorum. Arada dedim ne olmuş 20 arama. Açtım. Dedim işte ben o evde kalmıyorum, kiracının borcu. Haberi varmış, ödeyecekmiş. Kadın “he he kesin öyledir, kesin senin borcun değildir. Elektriği kullanmışsın neden ödemiyorsun vs diye bir çemkiriyor bir çemkiriyor. Ben de “bakın hanımefendi, elinizden geleni ardınıza koymayın ama bir daha beni asla aramayın” dedim. Kadın hala sürekli arıyor. O numarayı engelliyorum başka numara başka numara derken o 2 günde 50den fazla numara engellemişimdir. Bazen açıp seni dava edeceğim dedim yine aradı. Terbiyesiz sapık dedim yine aradı yani böyle de yüzsüz iğrenç insanlar. Bunların avukat olduğuna da inanmıyorum aşağılık tipler. Neyse borcu bu ruh hastası manyaktan kurtulmak için ödedim. Yıllar sonra kiracıyı sonunda def ettik. O zamanlar öyle beddua küfür ettim ki bu kadına anlatamam.

Edin daha da başları ağrısın terbiyesiz ahlaksızların.

Hiç bu şekilde bir üslupla konuşan hukuk bürosu görmedim. Dolandırıcı vs. de olabilirler. Eğer gerçekten bunu yapan avukat ise bağlı olduğu baroya bir dilekçe ile şikayette bulunabilirsiniz.

Hiç bu şekilde bir üslupla konuşan hukuk bürosu görmedim. Dolandırıcı vs. de olabilirler. Eğer gerçekten bunu yapan avukat ise bağlı olduğu baroya bir dilekçe ile şikayette bulunabilirsiniz.

Borç satın alan şirketler tam olarak böyle çalışıyor.

Teşekkür ederim.aynen içerikler yok diye düşündüm bence.zaten şimdi anneme dedim at kayıtları bana diye.esimden vs hepsinden toplayacam gidecem inşallah bu kadar da olmaz

Eşim ve abim baya sert konuşmuşlar ama yok bu sefer de bana ve anneme sariyorlar annem sürekli kadının ya şekeri çıkmış ya panik atağı tutmuş oluyor.icra mesajı yollayıp altına hukuk bürosunun ismi var ne sifatindalar bilmiyorum avukat olarak tanıtıyorlar

Ses kaydı mesaj her şeyi topla savcılığa git. Kisinin borcu icin aile akraba es aranmaz bu yasal değil. Ben dava açmıştım sadece kanıtım yok diye havada kalmıştı
İşte benim de kanıtım yok ses kaydım yok ki sadece aramasaatleri vs var.içerik yok.benimki de havada kalır o zaman
Ses kaydı mesaj her şeyi topla savcılığa git. Kisinin borcu icin aile akraba es aranmaz bu yasal değil. Ben dava açmıştım sadece kanıtım yok diye havada kalmış

Dolandırıcılar ne bilecekler bankaya ne kadar borcum var ne akdar kredi cekmisim ne kadarını odemisim vs.iste mevzum mahkemeye kadar gitmek istiyorum ama içerik olarak elimde kanıt yok.havada kalır mı acaba diyorum

Biliyorum nasıl işlediklerini. Dediklerimi yaparsanız kurtulursunuz. Herkese böyle sarıyorlar. Kvkk önemli bir suç , bu şekilde dava edeceğinizi bildirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…