İşte icra kararı var ama gelecez diye korkutuyorlar anca.e devlette de gözüküyor icra kararı yani.arama kayıtları tarih olarak vs var da işte icerikler yok.yine de şikayetçi olabilir miyim dedimBorcunuz varsa icra kararı çıkartılıp uygulanır, bir hukuk bürosu aileyi birbirine düşürecek telefon görüşmeleri yapmaz, dolandırıcılık çetesinin ağına düşmüş olmayasınız?
Arama kayıtları varsa bu kayıtlarla savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz bence.
Yazdım ama aileyi birbirine düşürdüler herkes birbirine düşman oldu resmen.annemin o aglayislari panik atakları hastanelerde geçirdiği günler yanlarına kâr kalmasın istiyorum.acaba mahkemeye verebilir miyim yani ugraşsınlar bir bedel odesinler istiyorumDaha fazla rahatsız etmeye devam ederseniz baronuza şikayet edeceğim sizi diyin. Tacize devam ederlerse gerçekten şikayet edersiniz.
Bence şikayetçi olabilirsiniz çünkü yaptıkları aramalar borcunuzla alakalı olmaktan çıkmış kişisel tacize dönmüş, siz arama kayıtlarının dökümünü çıkarın savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun, elinizde sadece kayıtlar var ama savcılık uygun görürse mahkeme kararı çıkartarak görüşme içeriklerini ister bana kalırsa, hatta ailenizden kimleri arıyorlarsa kayınpeder, anneniz, eşiniz vs hepiniz birlikte gidip şikayetçi olun.İşte icra kararı var ama gelecez diye korkutuyorlar anca.e devlette de gözüküyor icra kararı yani.arama kayıtları tarih olarak vs var da işte icerikler yok.yine de şikayetçi olabilir miyim dedim
İcra dosyasını satın alıp takip eden yerler yapıyor bunu. Yengemin kardeşi bir ara bizzat bu işi yapıyordu, arayıp telefonda tehdit etme kısmını. Kurtuluşunuz şu olur, Aradıklarını sayıp sövüp bir daha aranmanız halinde borçlu olan ben değilim siz benim verilerimi alıp bana nasıl ulaşır taciz edersiniz, kvkk’dan mahkemeye veriyorum şeklinde tehdit etmeniz olur. Hatta ben direkt şikayet dilekçesi verilmesi taraftarıyım.Adıma verilen icra kararından dolayı bir hukuk bürosu sürekli farklı numaralardan anneme abime eşime kayınbabama vesaire ulaşarak gün içinde birçok defa arıyorlar. Oturduğum adres kök ailemin evinde gözüktüğü için oraya icra kararı çıkarttırılmış fakat annemi sürekli arayıp senin kızıni mahkemeye vereceğiz yok damadın şöyle kızın böyle ya da beni arayıp işte senin eşin düşünse borcunu öderdi yok boşan yok avukatın olurum bilmem ne gibisinden sürekli aileyi birbirine düşürüp duruyorlar. Elimde gün içinde gelen aramalar var fakat herhangi bir ses kaydı mesaj yok sadece gün içinde sürekli aradıklarına dair kanıtlarım var. Annem yaşlı ve hasta onlar yüzünden haftalardır hastanelere gidip duruyor. Bu durumda içerik olmadı halde bile şikayetçi olabilir miyim Ne yapmam gerekiyor resmen psikolojik baskı uyguluyorlar herkese birbirine düşürüyorlar ama kanıt olmadığı için arama kayıtları saatler vesaire dışında bu durumda da şikayetçi olabilir miyim haklarım nelerdir acaba
Ses kaydı mesaj her şeyi topla savcılığa git. Kisinin borcu icin aile akraba es aranmaz bu yasal değil. Ben dava açmıştım sadece kanıtım yok diye havada kalmıştı.Adıma verilen icra kararından dolayı bir hukuk bürosu sürekli farklı numaralardan anneme abime eşime kayınbabama vesaire ulaşarak gün içinde birçok defa arıyorlar. Oturduğum adres kök ailemin evinde gözüktüğü için oraya icra kararı çıkarttırılmış fakat annemi sürekli arayıp senin kızıni mahkemeye vereceğiz yok damadın şöyle kızın böyle ya da beni arayıp işte senin eşin düşünse borcunu öderdi yok boşan yok avukatın olurum bilmem ne gibisinden sürekli aileyi birbirine düşürüp duruyorlar. Elimde gün içinde gelen aramalar var fakat herhangi bir ses kaydı mesaj yok sadece gün içinde sürekli aradıklarına dair kanıtlarım var. Annem yaşlı ve hasta onlar yüzünden haftalardır hastanelere gidip duruyor. Bu durumda içerik olmadı halde bile şikayetçi olabilir miyim Ne yapmam gerekiyor resmen psikolojik baskı uyguluyorlar herkese birbirine düşürüyorlar ama kanıt olmadığı için arama kayıtları saatler vesaire dışında bu durumda da şikayetçi olabilir miyim haklarım nelerdir acaba
Hiç bu şekilde bir üslupla konuşan hukuk bürosu görmedim. Dolandırıcı vs. de olabilirler. Eğer gerçekten bunu yapan avukat ise bağlı olduğu baroya bir dilekçe ile şikayette bulunabilirsiniz.Adıma verilen icra kararından dolayı bir hukuk bürosu sürekli farklı numaralardan anneme abime eşime kayınbabama vesaire ulaşarak gün içinde birçok defa arıyorlar. Oturduğum adres kök ailemin evinde gözüktüğü için oraya icra kararı çıkarttırılmış fakat annemi sürekli arayıp senin kızıni mahkemeye vereceğiz yok damadın şöyle kızın böyle ya da beni arayıp işte senin eşin düşünse borcunu öderdi yok boşan yok avukatın olurum bilmem ne gibisinden sürekli aileyi birbirine düşürüp duruyorlar. Elimde gün içinde gelen aramalar var fakat herhangi bir ses kaydı mesaj yok sadece gün içinde sürekli aradıklarına dair kanıtlarım var. Annem yaşlı ve hasta onlar yüzünden haftalardır hastanelere gidip duruyor. Bu durumda içerik olmadı halde bile şikayetçi olabilir miyim Ne yapmam gerekiyor resmen psikolojik baskı uyguluyorlar herkese birbirine düşürüyorlar ama kanıt olmadığı için arama kayıtları saatler vesaire dışında bu durumda da şikayetçi olabilir miyim haklarım nelerdir acaba
Hiç bu şekilde bir üslupla konuşan hukuk bürosu görmedim. Dolandırıcı vs. de olabilirler. Eğer gerçekten bunu yapan avukat ise bağlı olduğu baroya bir dilekçe ile şikayette bulunabilirsiniz.
Teşekkür ederim.aynen içerikler yok diye düşündüm bence.zaten şimdi anneme dedim at kayıtları bana diye.esimden vs hepsinden toplayacam gidecem inşallah bu kadar da olmazBence şikayetçi olabilirsiniz çünkü yaptıkları aramalar borcunuzla alakalı olmaktan çıkmış kişisel tacize dönmüş, siz arama kayıtlarının dökümünü çıkarın savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun, elinizde sadece kayıtlar var ama savcılık uygun görürse mahkeme kararı çıkartarak görüşme içeriklerini ister bana kalırsa, hatta ailenizden kimleri arıyorlarsa kayınpeder, anneniz, eşiniz vs hepiniz birlikte gidip şikayetçi olun.
Eşim ve abim baya sert konuşmuşlar ama yok bu sefer de bana ve anneme sariyorlar annem sürekli kadının ya şekeri çıkmış ya panik atağı tutmuş oluyor.icra mesajı yollayıp altına hukuk bürosunun ismi var ne sifatindalar bilmiyorum avukat olarak tanıtıyorlarİcra dosyasını satın alıp takip eden yerler yapıyor bunu. Yengemin kardeşi bir ara bizzat bu işi yapıyordu, arayıp telefonda tehdit etme kısmını. Kurtuluşunuz şu olur, Aradıklarını sayıp sövüp bir daha aranmanız halinde borçlu olan ben değilim siz benim verilerimi alıp bana nasıl ulaşır taciz edersiniz, kvkk’dan mahkemeye veriyorum şeklinde tehdit etmeniz olur. Hatta ben direkt şikayet dilekçesi verilmesi taraftarıyım.
İşte benim de kanıtım yok ses kaydım yok ki sadece aramasaatleri vs var.içerik yok.benimki de havada kalır o zamanSes kaydı mesaj her şeyi topla savcılığa git. Kisinin borcu icin aile akraba es aranmaz bu yasal değil. Ben dava açmıştım sadece kanıtım yok diye havada kalmıştı
Ses kaydı mesaj her şeyi topla savcılığa git. Kisinin borcu icin aile akraba es aranmaz bu yasal değil. Ben dava açmıştım sadece kanıtım yok diye havada kalmış
Dolandırıcılar ne bilecekler bankaya ne kadar borcum var ne akdar kredi cekmisim ne kadarını odemisim vs.iste mevzum mahkemeye kadar gitmek istiyorum ama içerik olarak elimde kanıt yok.havada kalır mı acaba diyorumHiç bu şekilde bir üslupla konuşan hukuk bürosu görmedim. Dolandırıcı vs. de olabilirler. Eğer gerçekten bunu yapan avukat ise bağlı olduğu baroya bir dilekçe ile şikayette bulunabilirsiniz.
Biliyorum nasıl işlediklerini. Dediklerimi yaparsanız kurtulursunuz. Herkese böyle sarıyorlar. Kvkk önemli bir suç , bu şekilde dava edeceğinizi bildirinEşim ve abim baya sert konuşmuşlar ama yok bu sefer de bana ve anneme sariyorlar annem sürekli kadının ya şekeri çıkmış ya panik atağı tutmuş oluyor.icra mesajı yollayıp altına hukuk bürosunun ismi var ne sifatindalar bilmiyorum avukat olarak tanıtıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?