hayır öyle biri olsa sana emin ol hak verirdim sadece elindeki izni iyi değerlendirmemiz için teklifte bulundu ailesinin yanında bana abazalık yapacak değil onlara gittiğimdeAdam bence başka şey için geliyor, askerlik hormonlara vurmuş. Yoksa yatıya kalmak ne alaka? Doğum gününde izin ne alaka?
aramızda dini nikahımız var da kulağa sasırtıcı gelebilir ama hem 9 günü izni var ve memleketler ayrı 2 ye bölünemiyor bize gelse 3 gün kalıp gidicek ailesinemi gitsin bizemi gelsin o yüzden catısma yasıyoruz bize gel diyorProblemi bilemem de ailen izin verecek mi önce onh düşünmelisin. Daha nikahlı kocan değil sonuçta ailesinde kalasın.
onlara gittiğimde ablasının kızıyla nişanlımın arasında zamanında aşk yasanmıstı o kızı gözümün önünde çağırdı kaynanam ben onlardayken hemde bunlarla bitmedi tabi suratını cevirmeler laf sokmalar birsürü şey işte şimdi düzeldi kaynanam ama ben gitmek istemiyorumNe yaşadınız ki kaynananla bu kadar? Çok katı davranmışsın. Bence yanlış.
+1Henüz evlenmeden bu kadar yüz-göz olmaya gerek varmı tatlm... Bence yok. Hiç hoş değil... unutma...
TAŞ YERİNDE AĞIRDIR,
ahahahahdaha nisanliyken rengini belli edenn kaynana en tehlikeli tür uzak durmak da fayda var
Ha dini nikahsa ooo hiç sıkıntı değilaramızda dini nikahımız var da kulağa sasırtıcı gelebilir ama hem 9 günü izni var ve memleketler ayrı 2 ye bölünemiyor bize gelse 3 gün kalıp gidicek ailesinemi gitsin bizemi gelsin o yüzden catısma yasıyoruz bize gel diyor
Ha dini nikahsa ooo hiç sıkıntı değilhislerimi yeterince dökemiyorum anlayan anladı
Neden evlenmeden dini nikah yaptırdınız?aramızda dini nikahımız var da kulağa sasırtıcı gelebilir ama hem 9 günü izni var ve memleketler ayrı 2 ye bölünemiyor bize gelse 3 gün kalıp gidicek ailesinemi gitsin bizemi gelsin o yüzden catısma yasıyoruz bize gel diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?