canım kusura bakma ama konu başlığı ile konu bana alakasız geldi. nişan atıpta eşiyle mutlu olan varmı? konusunu okurken birde baktım ki nişanlısının ailesine olan ilgisinden rahatsızlık konusu çıktı. :uhm:
ben anladığım kadarıyla şöyle yazayım. madem seviyorsun, biz ayrılamayız diyorsan devam edeceksin. bu aile düşkünlüğü de hep böyle devam eder. yani evlenince azalma felan olmaz.
yok eğer ben bu duruma katlanamam diyorsan ayrılırsın. dünyada başına yıkılmaz canım. sonuçta nişan bu. evlendikten sonra dayanamayıp ayrılmak daha zordur inanki...
üstelik sen daha nişanlıyken nişanlının bu aile (anne) düşkünlüğüne bu kadar kafayı takmışsın ve rahatsız olmuşsun. sanırım daha ilerisi daha kötü olur senin için. ayrıca mayıs ayında evlenecek bir insan evlilik hazırlığını düşünürken sen ayrılmaya zemin hazırlıyorsun.
bence duygularını ve mantığını iyice bir ölç tart.
sevgiler...
nişanlımı canımdan cok sevıyorum kişisel hıcbır problemımız yok oda benı cok sevıyor hatta bensız yaşayamacığını hep dıle getırır.ama bır sorun var nişanlım annesıne cok fazla duskun,kayınvalidemle hıc bır sorunum yok cok sukur obenı cok sever bende cok sevmesemde saygım sonsuzdur.kayınvalıdem esınden hıc bırsey görmemıs sorumsuz bır esı var yanı,bu durumda benm nısanlım annesının herseyıyle ılgılenır onu nazlar esı gıbı ya anlayın bu duruma katlanmak cok zor ınanın.bır kadın kocasını paylaşamaz kim olursa olsun,ben annesını asla sevmesın demıyorum tabıkı annesını sevecek,tabıkı bastacı ama o artık yuva kuracak bunların bılıncınde olan bır nısanlım var ama benm korkularım var ıste cevremden sureklı duyuyorum,annecı erkekler evliliklerınde mutlu olamıyorlar,en onemlisi de altlı ustlu oturucam annesıne bu kadar bağlılığını kaldıramazsam ıkımızede yazık etmım dıyorum nısan atsam dunyam yıkılıcak emınım o benım canım cunku ıkımızde beter oluruz kısacası ama mantık ısın ıcıne gırınce düşüncelere dalıyorum cok mutluyuz aslında anlasıyoruzda ama annesı yuznden bıtırsemmı acaba dıyorum o benım esım,onun oğlu eşi gibi herseyıyle ılgılenmesı üzücü bır durum ve düğünümde mayısta bu sorunlar yuzunden kendımı veremıyorum hıc bırseye benm gıbı olanlar varmı bana yazın kızlar hepinize sımdıden tesekkurlera.s.
biraz ornek ver kaynanan ve oglu arasinda seni uzecek neler geciyor?
örnek okadar cokkı canım kaynanam bıze geldığınde mesala benım oğlumda gelınımde kızımda oğlum dedı en ıyı arkadasım o dedı ya anlatamamkı bı görsenız benımkı annesının ağzının ıcıne bakıyor hatta bır keresınde annesıyle cok ufak bır ses ton yukseltmesı yapmıstı annesıde buna tavır almıs konsmamıs gıtmıs annesıne sarılmıs koklamıs annesı demıs yok konusmuyorum..benmkını bı aradım nerdesın dedım almıs arabayı cekmıs sahıle annesı kahırlandırdı ya bunu evı terketmıs guya bende yalvardım eve gıttı sen dedım ıyımısın ya görende senı sevgılısınden ayrıldı sanıcak dıye kızdımKötü Kazenyaa bana herseyı söyler annesıne ses cıkartamaz hanı dıyorlar ya anne kıymetı bılen esınınkınıde bılır bızde öle deıl annesıne susar baana aslaa,bir düğüne gideriz annesının takısını takmaklar annesı az hasta olmasın kocası ılgılenmıyor kaynımda ılgılenmez hıc hep benımkı hep benımkı nazlar cok canımı sıkıyorlar yaaa
sırff sevgım ıcın katlanıyorum yaa..annesının o nazlarına felan hep nişanlıma sevgımden kaynanama da saygımdan susuyorumklava::mymeka:
Arkadaşım sanırım saçmalıyorsun.
Annesi hastaysa tabiki ilgilenecek.Oğlu değilmi bu.
Sen şimdiden böyle şeyleri sorun yapıyorsan ayrıl gitsin.Sonrada Çocuk Esirgeme kurumundan çıkmış biriyle evlen..O zaman sorun yaşamazsın
saçmalayan bırı varsa oda sensın bence bılmeden yorum yapmıssın,burdan anlatabıldığım kadarıyla anlattım ama tamammen yanlıs anlaşılmaya acık bır konu sanırsam,oğlu tabıkıde ılgılınecek ben sadce herseyde benmkının ılgılenmesını herseye susundan bahsetmek ıstedım anne evlat ılıskısı en guclu ılıskıder herseyın bılıncındeyım ama herseyın fazlası zarar olduğu ıcın buda bıze zarar verebılır klasık annecı erkek sen yasamamıssın bılemezsın yasayanlar anlar benı ayrıca benm kımsesız bırını almak gıbı bır cabam yok ben bır aıle kızıyım ve aıle oratamlarına alıskınım gecınemıcek yapımda yaok kımsesız bırıne asık olsam onuda alırdım zaten....
Kendi yazdıklarınla çelişiyorsun.Yaşayıp bilmek değilir önemli olan.Sen düpedüz anneyle oğul arasındaki ilişkiyi çekemiyorsun.Çok basit şeyler bahsediyorsun.
Şunuda bilki nişanlın veya başka erkek (gerçi bunun erkeği bayanı yokya) aynı davranacaktır.
senınle sevgı anlayıslarımız farklı,bekarsın benı anlamıyacaksın
dılerım basınada gelmez ,bu ısler zor ısler içinde olmadan kımse anlayamaz
iyi günler...
Benim için insanlık önemlidir.Ana oğul arasını açmak bana göre değil.Evlisi bekarı yok.Önemli olan insanlıkkk
ana oğul açmak dıye bır sey söz konusu bıle olamaz ben cahıl bır ınsan deılım bastada dedım zaten ıyı oku anne oğul ılıskısı en guclu sevgı ılıskısıdr.delı değilim heralde onları kendıme dusman edeyım,böle bır sevgının arasına gırerek.. sen yanlıs anlamakta ısrarlısın..
bu ısın evlısı bekarı var cunku tecrube ve tecrubesızlık gıbı,insanlık ayrı kımseye ınsan yerıne koymamazlık yok,sorunu cozmek var hepsı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?