canım ben seni anlayabiliyorum. çünkü bende benzer durumdayım. bizde nişanlıyken daha aşırıydı bu durum. ailesine bağlı olması güzel tabiki ama nişanlıyken onlara düşkün olduğu kadar bana düşkün değil diye düşünüyordum. mantığım kaç senelik annesi ve yeni tanıştığı ben tabiki fark olacak arada diyor. evlendikten sonra aradaki dengeler daha çok oturmaya başladı. sonuçta bir aile kuruyorsunuz, anne ve eş kavramları daha oturuyor. sendede zamanla bu dengeler oturur bence. ama sırf bu yüzdende nişanı atmak saçma geldi bana. fakat nişanlının annesiyle arada problemlerin olmuş olsa ve nişanlında her halukarda annesini savunsa, ozaman anlarım. aranızda bir problemde yokmuş. hem bunun artı yönlerinide düşün. demekki nişanlın çok duyarlı, merhametli birisi. duyarsız,ilgisiz birisi olsa daha kötü. sana karşı tutumu nasıl, gerektiğinde sana hak veriyormu?yoksa körü körüne anneyimi savunur hep. mesela benim eşim, bir problem yaşıyor olsam aileyle objektif davranır, her iki tarafıda kırmaz. anneyede laf söyletmez, banada. bişeye bozulsam bana hak verdiğini söyler, beni yumuşatır.haksızsamda haksız olduğumu söyler. her iki tarafında saygısız hareketine müsade etmez.
canım bence sen sımdıden bunları kafana takıosan mutlu olamazsın.daha dogrusu ben bı kadının anne kuzusu bı erkekle mutlu olabılecegıne ınanmıyorum.benım gorumcem esını cok sewer ama sırf bu yuzden cok aglamıstır cok sorun cıkıo ewlılıklerınde ıcten ıce esıne kınlenıo.sımdı gozun kara asıksın ama ılerde mutlu olamazsın herzaman kayınvalıdenın golgesını uzerınde hıssedeceksın belkı esının gıyımıne kusamına bıle senden cok mudale edecek.bıda su altlı ustlu oturma durumu war bence buda cok buyuk bı sorun yeme ıcme bır dıe sacmada bısey war bunuda yapmak ıstıycekler sonra.ılerde cocugunuz olacak aman ole yapma aman bole yapma onu gıydırme bunu cıkarma bagırma cocuga aglatma cocugu ye sutun olsun:) falan fılan agız tadınla kavga bıle edemıycenız:)alt kalt sızı dınlıo olacak!! bence cok ıyı dusun hıc bır ask sonsuza kadar surmez ılerde kafana wurmaktansa bı ıkı ay aglarsın tercıh senın ama bu hayatının kararı unutma
altlı üstlü oturma mevzusu olmasaymış keşke. ben bekarken bu durumda olan kişileri direk elemiştim. hatta hiç tanışmamıştım bile. ama senin durumun farklı, sen tanıyorsun, seviyorsun. hemen karar verme bence.nişanlının ağzını arayabilirsin mesela. ileride olabilecek sorunlardan yola çıkarak bir başkasından örnek veriyormuş gibi yapıp, nasıl tepki verdiğini ölç. düşünceleri neler, ilerde vereceği tepkiler neler, ölçmeye çalış. ailenin ve yakınlarının fikirlerinide al bence. endişelerini onlarla paylaş, onların görüşlerini al. tanımadan etmeden burdan fikir vermek çok yanlış olur. çevremde böyle insanlarla evli tanıdıklarım var, hepside farklı durumdalar.eşleri aradaki dengeyi iyi kurmuş olanlar mutlu, fazla dert etmiyor.kuramamış olanlar ise mutsuz,şikayetçi.herşey nişanlının elinde. dengeyi kurabilirse sorun fazla olmaz,ama yok kuramazsa ozaman sıkıntı çekersin. sen nişanlını analiz et bence. yerimseniben
evet canım altlı ustlu mevzusu olmasa dortdortluk bır evlılık yapacağıma ınanıyorum allah bılır ama baska sorunum yok cunku...altlı ustlu mevzusu olduğunda doğabılecek sorunları söyledım annemı bırakamam,kaynımla kaynatam sorumsuz olduğu ıcın annemı onların elıne bırakamam dıye bır cevapla karıslastım.sen bastan tanısmamakla bıle cok akıllılık etmıssın tebrık ederım,artık dusunmemeyı dusunuyorum karısmıcam hıcbırseye belkı ozaman bana doner benım nısanlım allah razı olsun anlayıslı bırıdır hakkını yıyemem.ama böle bazen sessız olusuna sınır oluyorum işte tamamen sansıma ya hayatımın kumarını oynuyorum gıbı varsayımlar ıcersınde donuyorum ıste belkı daha ıyı olur belkı daha kötu yaradan bılır allah herseyın ıyısını nasıp etsın
sandada yorumların ıcın ayrıca tesekkur canm mutluluklara.s.
ya niye altli ustlu oturacaksiniz ki? ekonomik durum bunu gerektiriyosa evliligi erteleyip biraz biriktirin.. of ya ne diye iki kisi evlenecekken baskalarida girer isin icine anlamamki..
seni çok daha iyi belkide fazlasıyla iyi anlıyorum ben 3 yıllık evliyim anlattığın bütün sorunları fazlasıyla yasıyorum cocuğun olmasına gerek yok ki oğlu zaten onun gözünde bir bebek kararıverecek olan sensin ama ömür boyu bu olaylara katlanabilecekmisin evlendikten sonta bu olayların ilgilerin fazlasıyla karsılacaksın sen en azından başında anladın ya benim gibi evlendikten sonra görseydin karar senin kararın canım birgünlük iki günlük bi olay değil ki ömür boyu varım dersen tamam ama evledintek sonra dayanamazsan peki ne olacak iyi düşün derim
canım senin hissettiklerin, nişanlını paylaşamamak mı?, sadece nişanlının annesinin üstüne çok düştüğü mü? yoksa bütün bunları yaparken seni ihmal ediyormu?, bu durumla ilgili seni rahatsz eden başka şeyler varmı? sorun sadece nişanlını paylaşamamaksa ve annesinin üstüne düştüğü kadar senin üstünede düşerse ozaman fazla büyütme derim. iyi düşün canım. seni rahatsız eden şeyleri düşün, mantığınla karar ver. a.s
canım nişanlınla acık acık kıskandığını söylemeyi denedin mi içinde yaşadıklarını anlatmayı yada gerçi şimdi kimse anlamayacaktır çünkü herşeyt yasanılınca anlanılır oda oyle anlıcaktır
kusura bakma canım cok gec bı cvp olacak ama.yok ben yasamadım bole olaylar cok sukur esım herzaman dıle getırır benım sızden baska kımım war dıe.once bız gelırız bırbırımız ıcın.ama dedım gıbı gorumcem den bılıyorum ben bu olanları o anlatmıstı..ama nısanlında cok zor durumlarda kalacak bı tarafta annesı bı tarafta sen oda arada kalack senı anlayamayacak hatta bencillikle bıle suclayacak kıyaslamalara gırecek belkı de cok ıyı dusunmen lazım mantıklı olman lazım evlılık buyuk bır adım hayatta..naptın ne oldu en son bı hafta dan fazla olmus sende yazmamıssın
ewt canım benım kayınveldemler uzak eskısehırdeler onlar.tabıkı hersey dortdortluk olmuo.galba bu cocuklarını duskun annelerın hep beyınle alakalı sorunları oluojeyyar.hayırlısı tatlım ozaman ne dıyebılırız kı inş senin için hersey cok güzel olur:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?